Adet gününe varsa daha yerleşme kanaması olabilirKızlar ne güzel seviniyordum düzenli adet oluyorum diye dünden beri lavaboya gidince peceteye çok hafif gelen kahverengi akintim var bekarligimdan beri bu akintiyi görmemiştim bu ay yumurtlama dim da sökulemiyorum mu diye acaba diye düşünüyorum bi fikri olan var mı acaba
Yarın canım adet günüm dün böyle olmaya başladı hatta kaşığıma şiddetli bi batma girdi biraz ağrı oldu ayıptır söylemesi bende adet geliyor diye ped koydum ama çıkardım bugün yok bakalım olacak mıyım ama bu ay bi tuhafdim önceki aylar gibi şuan hiç bişey yok ya çok merak ediyorumAdet gününe varsa daha yerleşme kanaması olabilir
Ay inşallah bebiş vardırYarın canım adet günüm dün böyle olmaya başladı hatta kaşığıma şiddetli bi batma girdi biraz ağrı oldu ayıptır söylemesi bende adet geliyor diye ped koydum ama çıkardım bugün yok bakalım olacak mıyım ama bu ay bi tuhafdim önceki aylar gibi şuan hiç bişey yok ya çok merak ediyorum
Canım valla bebiş var gibi de gelmiyor farklı olduğu için de hiç yaşamadım gebeliği acaba olabilir mi demeden de kendimi alamıyorum ama gebelikte pembe renkte akıntı gelmez mi bende kahve rengi dünden beriAy inşallah bebiş vardır
Pembe ve kahve ikisi de yerleşme kanaması oluyor :)Canım valla bebiş var gibi de gelmiyor farklı olduğu için de hiç yaşamadım gebeliği acaba olabilir mi demeden de kendimi alamıyorum ama gebelikte pembe renkte akıntı gelmez mi bende kahve rengi dünden beri
Yaaa kahveyi bilmiyorum da internet te iltihap dan ve adetten bazen 2 gün önce böyle gelebilir iyi huylu poliplerde sebep olabilir diyor ya çok umitlenmek istemiyorumPembe ve kahve ikisi de yerleşme kanaması oluyor :)
Ben de adet olmayı bekliyorum önümüzdeki aya bakmak için. Femara kullanacagim 3. Gün başlayacağım. Aslında biz stres yaptıkça hormonların dengesi bozuluyor da işte keşke elimizde olsa da düşünmesek.Benimde aynı canım bat imizda aynı çarşamba bende test yaptım negatifti bende beklemiyorum hamilelik ama dört gözle adeti bekliyorum
Aynen ya denge bozuldu galiba bu ay bende olsam doktora gideceğimBen de adet olmayı bekliyorum önümüzdeki aya bakmak için. Femara kullanacagim 3. Gün başlayacağım. Aslında biz stres yaptıkça hormonların dengesi bozuluyor da işte keşke elimizde olsa da düşünmesek.
Hayırlısı olsun bakalım :)Yaaa kahveyi bilmiyorum da internet te iltihap dan ve adetten bazen 2 gün önce böyle gelebilir iyi huylu poliplerde sebep olabilir diyor ya çok umitlenmek istemiyorum
Olmadım canım maalesef ... her ihtimali karşı bi gebelik testi yapıp uygulayım o zaman yarım kalmasınCanım eğer içtiğin ilk ay tam zamanında adet olmadiysan diğer ay yap bence ama olduysan gerek yok bence
Aynen canım test yap öyle uygulaOlmadım canım maalesef ... her ihtimali karşı bi gebelik testi yapıp uygulayım o zaman yarım kalmasın
Amin canım insallahAyyy çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... darısı bana ve tüm isteyen anne adaylarımıza olsun ...
Ilk bebeğine çörekotu bal tarçın kürüyle mi hamile kaldın??İnofolic şase içtim 1bucuk sene. Adet görmüyordum ilaçsız onun için gluchopage kullandim 6 ay. Bal çörekotu tarçın karısımi yapıp yedim. Etkileri oldu mu bilmiyorum :)
Rabbim en hayırlı zamanda size de bana da nasip etsin inşallah :)
Ilk bebeğine çörekotu bal tarçın kürüyle mi hamile kaldın??
Bende yiyorum bu kürü 7.günümdeyim ama tadı artık bıkkınlık vermeye başladı..
Inşallah sonu pozitif olur
Canım bekledi mi testinEki Görüntüle 2097545 böyle oldu
6 saat bekledi. Böyle kaldıCanım bekledi mi testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?