- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 33
Ay hadi bakalım varda çıkmamış olsun meleğinDün yaptım çıkmadı. Başka sayfada da konuşuyoruz kızlarla. 2 kişi öğrendi çok şükür hamile olduğunu. Yaklaşık 1 hafta geçince belli oldu ama. O yüzden bekliyorum ben de :)
Amin canım inşallah öyledir. Her ay böyle oluyor sonra hüsranAy hadi bakalım varda çıkmamış olsun meleğin
Hepimiz aynı durumdayız maalesef ... amin canımAmin canım inşallah öyledir. Her ay böyle oluyor sonra hüsranAllah hepimize tez zamanda versin bebişlerimizi inşallah
Sen ne zamandır deniyorsun canımHepimiz aynı durumdayız maalesef ... amin canım
Amin inşallah hayırlı si olsun herkes için Rabbim isteyen herkesi mujdelendirsinHakkımızda hayırlısı olsun inşallah biran önce bebişlerimize kavuşuruz. Ben 2,5 yıldır istiyorum. Geçen yıl bu zamanlar aşılama ile hamile olduğumu ogrenmistim ama beta hcg değerim düzgün artmiyordu ve 8 haftalikken düştü. sonra başka Dr. Rahim t şeklinde dedi ve histereskopi oldum. Şimdi bu Dr. Femara verdi işte. Bakalim kısmet artık...
Ben adet e 10kala kürü birakmamiz gerektiğini okumuştum yanılmıyorsam aksi takdirde söktürücü etkisi olduğu için düşük yaptıran bilir bu benim fikrim ben bir kere yaptım oda geçen aydiKızlarrr bana akıl verinnnnn geçen ay pko için soğan suyu kürünü yaptım ... bu ay 2. Kürü yapıcam ama regliye son 10 gün kala yapılıyor bana biraz tehlikeli geliyor aranızda uygulayan YADA uygulayanı duyan var mı ? Siz yerimde olsanız yapar mıydınız 2.ayın kürünü ?
Banada göz kerim yanlış gormediyse bir hayalet çizgi var inşallah vardı sabırsızlıkla bekliyorum ilk bebis müjdesi kimden gelecekKizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz
Malesef benim.kan testim.0 çıktıBanada göz kerim yanlış gormediyse bir hayalet çizgi var inşallah vardı sabırsızlıkla bekliyorum ilk bebis müjdesi kimden gelecek
Yaa üzüldüm yazdın mi görmedim ben Rabbim en kısa zamanda versin aratmasin kimseye üzülme sakin yumuşlarin güzel büyüsün ve gebelik olmuşsunMalesef benim.kan testim.0 çıktı
Canım benim bat 20 Ocak test negatif çıktı dünMerhaba arkadaşlar son adet tarihlerininizi yada tahmini adet tarihlerini yazın liste yapalım
Bu ay negatif sonuç gören ve
Çift çizgi görenler kimler
Maşallah sayımız çoğalmaş buyüzden kişileri ve olayları kaçırıyorum
kim neydi napmisti vs
Çok erken yapmışsın canım testi. Olsa da çıkmaz hemen
Bat bugün hala gelmedi :)Merhaba arkadaşlar son adet tarihlerininizi yada tahmini adet tarihlerini yazın liste yapalım
Bu ay negatif sonuç gören ve
Çift çizgi görenler kimler
Maşallah sayımız çoğalmaş buyüzden kişileri ve olayları kaçırıyorum
kim neydi napmisti vs
Hcg erken ama lh cikmasi gerekmezmiydi cnmÇok erken yapmışsın canım testi. Olsa da çıkmaz hemen
Hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum vallaHcg erken ama lh cikmasi gerekmezmiydi cnm
Hayirlisi olsun ne diyelim Rabbim en kisa zamanda mujdelendirsin inşallah isteyen herkeseCanım benim bat 20 Ocak test negatif çıktı dün
Bende senin gibi düşünüyorum ama saraçoğlunun videoları var direk söylüyor ilk ay regliden sonraki bi hafta içinde başlayıp 15 gün yapın bi sonraki ay regliye 10 gün kala 5-7 gün yapın diye kafam karman çorbanBen adet e 10kala kürü birakmamiz gerektiğini okumuştum yanılmıyorsam aksi takdirde söktürücü etkisi olduğu için düşük yaptıran bilir bu benim fikrim ben bir kere yaptım oda geçen aydi
Dün olmam gerekiyordu olmadı hala :)1---ESİLA 4 ŞUBAT
2--- S srplmtmtk 20 Ocak
3---Buecriy 24 Ocak
4---White_angel38 1 ŞUBAT
5--- A AsyaaAyazz
6---
7---
8---
9---
Canım eğer içtiğin ilk ay tam zamanında adet olmadiysan diğer ay yap bence ama olduysan gerek yok benceBende senin gibi düşünüyorum ama saraçoğlunun videoları var direk söylüyor ilk ay regliden sonraki bi hafta içinde başlayıp 15 gün yapın bi sonraki ay regliye 10 gün kala 5-7 gün yapın diye kafam karman çorban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?