Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Ayın 3ü 4ü gibi yumurtladım ama geç döllenme olabilir mi ki. Çünkü erken yumurtladım. Bu sabah test yaptım çıkmadı. Bat yarın

Kizlar merhaba ben de pkoluyum çok şükür inofolic ovulasyon testi ve hayıt suyunu bir arada kullanarak hamile kaldım tabi rabbim ol dedi önce bunlar da vesile oldu tavsiye ederim :anneadayı: rabbim herkese nasip etsin ben de daha kalp atışını duymadım bana da siz dua edin inşallah duyarim:KK200::KK36:

insallahh kalp sesini duyarsin bebisinin canim allah im herhese bu duyguyu tattirsin bana da tattirsin insallah aminnn

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz :KK57:

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.jpg
    IMG_20180117_211033.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz :KK57:
Ay var galiba canım :) bugun idrarını tut 4 saat kadar tekrar yap ya da yarın sabah ya da direkt kan testi :))

Bi de bu test ilk 10 dk içinde böyle olduysa çok büyük ihtimal hamilesin canım :)

Kızlar adet olacağım galiba sancılar ve hafif kahverengi akintim geldi

Sancı olabilir ama bak bakalım sokulcek misin.
1 saat önce çok fena bi kramp gibi bişey girdi ve adet ağrısı gibi oldu dedim adet geliyor ki ben öyle hissedince direk gelir adetim ama şuan sancı yok iki kere lavobaya gittim bişey yok ama gelecek gibi de hissediyorum adetim

1 saat önce çok fena bi kramp gibi bişey girdi ve adet ağrısı gibi oldu dedim adet geliyor ki ben öyle hissedince direk gelir adetim ama şuan sancı yok iki kere lavobaya gittim bişey yok ama gelecek gibi de hissediyorum adetim
Vücudunu sen tanırsın tabiki. Ama inşallah yerleşme kanaması falandir. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Vücudunu sen tanırsın tabiki. Ama inşallah yerleşme kanaması falandir. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Aynen kendimi bildiğim için ve olsaydı dün sabah test yaptım çıkardı adetim gelecek galiba:110:

Kızlar merhaba ben de pko'luyum. bu ay femara içtim 1inde yumurta çatlamiş. Ama halen regl olmadım. Dun idrar testi yaptım negatif çıktı.

Back