- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Bunu zaten öylesine yaptım canım takip edeyim ne zaman silikleşicek diye ama böyle çıkınca bilemedim ne yapacağımıSonradan pozitif olan çok okudum topikte ben..erken gebelik al
O zaman bekle sabırla bak acele etme..stres yapıcan çocuk bile tutunmazBunu zaten öylesine yaptım canım takip edeyim ne zaman silikleşicek diye ama böyle çıkınca bilemedim ne yapacağımı
Orası öyle canım bekliyorum stres yapmadım da üzüldüm biraz neyse hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canımO zaman bekle sabırla bak acele etme..stres yapıcan çocuk bile tutunmaz
Hayırlısı Neyse o olsun hep onu diyorum ben sonradan kürtaj olmaktan daha iyi canım..ben yaşadım biliyorumOrası öyle canım bekliyorum stres yapmadım da üzüldüm biraz neyse hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canım
Tabikiiii Rabbim aynı acıyı yaşatmasın inşallah sanadaHayırlısı Neyse o olsun hep onu diyorum ben sonradan kürtaj olmaktan daha iyi canım..ben yaşadım biliyorum
Amin Allah canımTabikiiii Rabbim aynı acıyı yaşatmasın inşallah sanada
Eşim testte çıksa da çıkmasada kan vermeye gidecen bekleyelim bence testte çıkmazsa üzülürüz kan kesin sonuç dedi çarşamba kan verecem yapmayacam bakalımYap yarın kan vermek benim için daha zor
Ay ben çok bekledim bir zamanlar kan sonucumu ondan hiç sevmiyorum..eşimde bu konuda karışmıyor bana..sen nasıl istersen diyor..sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canımEşim testte çıksa da çıkmasada kan vermeye gidecen bekleyelim bence testte çıkmazsa üzülürüz kan kesin sonuç dedi çarşamba kan verecem yapmayacam bakalım
Bugün kahve akıntım oldu eğer devamı gelmezse malumunuz regli yapacağımAllah razı olsun canım benimmmmmhiç test yapmadın mı evde nasıl sabrettin ben yarın alıp gün gün takip etmek istiyorum hayırlısı olsun hepimiz hakkında
İnşallah yerleşmedir canımBugün kahve akıntım oldu eğer devamı gelmezse malumunuz regli yapacağım
Yapmayacağım çarşamba direk kanda öğreneceğim hayırlısı bakalımAy ben çok bekledim bir zamanlar kan sonucumu ondan hiç sevmiyorum..eşimde bu konuda karışmıyor bana..sen nasıl istersen diyor..sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım
Yerleşme kanamadı olabilir hayırlısı inşallahBugün kahve akıntım oldu eğer devamı gelmezse malumunuz regli yapacağım
O zaman hayırlısi canımYapmayacağım çarşamba direk kanda öğreneceğim hayırlısı bakalım
Aynen bende sendeO zaman hayırlısi canım
Hayırlısı canım senden yarın güzel haber alırız inşallah tekrar test yapacaksın değil miO zaman hayırlısi canım
Evet canım yapıcam yoksa insan sevinemiyor bileAynen bende sende
Hayırlısı canım senden yarın güzel haber alırız inşallah tekrar test yapacaksın değil mi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benimEvet canım yapıcam yoksa insan sevinemiyor bile
Canım moralini bozma 2 gün daha yapmaya devam et 14.gün öğrenen de var inşallah hakkında hayırlısı olsun olmazsa yine aşılama mı yapacak peki doktorun?Yaptım kızlar ama koyu bekliyordum bence hamilelik yok..altdaki şimdiki hali
Doktora soran kim..ben yapmam ikinci defa..hayırlısıCanım moralini bozma 2 gün daha yapmaya devam et 14.gün öğrenen de var inşallah hakkında hayırlısı olsun olmazsa yine aşılama mı yapacak peki doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?