- 19 Ocak 2022
- 239
- 133
- 23
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Ve teste diğer gün baktığımda silik çizgi vardı ama ben hiç önemsemedim çünkü bu durum baya popülerleştiKızlar ben bugün aşılamanın 12. Günündeyim ve adetimin 2. Günü olmadım halen sanki olacakmış gibi ara sıra ağrım oluyor ve 11. Gün days comfort erken test yaptım negatif çıkmıştı sizce adet olurmuyum yani duphastonun etkisiylemi geciktiki aman ne zor ya
Testi erken yapmışsın adet zamanınmış bilemedim canımVe teste diğer gün baktığımda silik çizgi vardı ama ben hiç önemsemedim çünkü bu durum baya popülerleşti
İdrar testi yapsaydın ya önce canım sabahtan ayy inşallah vardır inşallahBugün benimde adet olcakmisim gibi ağrım var belim falan ağrıyor kan testi yaptircam bugün hayırlısı
Yükselme ihtimali yokmu kaç çıktıKan sonucu çıktı kızlar negatif rabbimin vardır bir bildiği...
Hayırlısı olsun inşallah bir dahaki ay birşeyler yap canım bende olmazsa zaten öyle yapacağım havuç incir kürü öncelikle onu yapacağım sonra avakado yiyeceğim sağlıklı beslenecğm sende dene inşallah şifa olur hayırlı haberi verirsin0.100 çıktı yükselmez bence 14.günümdeyim
Sabah tekrarlasaydın canım ilk idrarlaaVe teste diğer gün baktığımda silik çizgi vardı ama ben hiç önemsemedim çünkü bu durum baya popülerleşti
Onu ilk defa duydum incir kürünü araştırcam ve yapmayı düşünüyorum hoş yapmadığım şey kalmadı da onu da yapayım sonuç alana kadar devam umudu kaybetmek yokHayırlısı olsun inşallah bir dahaki ay birşeyler yap canım bende olmazsa zaten öyle yapacağım havuç incir kürü öncelikle onu yapacağım sonra avakado yiyeceğim sağlıklı beslenecğm sende dene inşallah şifa olur hayırlı haberi verirsin
Aynen öyle canım adetten kesilmediğimiz güne kadar çabalamaya devamOnu ilk defa duydum incir kürünü araştırcam ve yapmayı düşünüyorum hoş yapmadığım şey kalmadı da onu da yapayım sonuç alana kadar devam umudu kaybetmek yok
Insallah çünkü ilk asilamam negatifti hiç ağrım sızım olmadiMesela ben 9 günümdeyim ama kasık ağrım yok..belkide sen hamişsin canım
Hayırlısı bu demekki canım üzülmek yokKan sonucu çıktı kızlar negatif rabbimin vardır bir bildiği...
Hayırlı sonuçlarla gel İnşallahSalı günü kan vereceğim canım eğer hala adet olmazsam ve test verirsem sonucumu paylaşırım sizlerle gecikme 3. Gün
Çok aminn inşallah hepimizin hakkında güzel ve hayırlı sonuçlar olur Allahım bekletmeden en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize canı gönülden diliyorumHayırlı sonuçlarla gel İnşallah
Allah razı olsun canım benimmmmmÇok aminn inşallah hepimizin hakkında güzel ve hayırlı sonuçlar olur Allahım bekletmeden en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize canı gönülden diliyorum
Canım tam belli olmuyor ışıkta mı çeksen bi yada flaşlıKızlar test yaptım 11 gün bu gün..hiç yapmak istemiyordum eşim inad etdi..2 tane yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?