- 1 Nisan 2022
- 12.781
- 15.581
- 228
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Canım tam belli olmuyor ışıkta mı çeksen bi yada flaşlı
İğnenin etkisi olmasın ondan çok kendimi kaptırmıyorum.İn şa Allah vardırYaaa canım benim çok ince bir çizgi görüyorum özellikle erken gebelik testinde ayy hadi inşallah vardırNiqu
Doğru söylüyorsun insan sevinemiyor bile ama olumlu düşünelim inşallah hayırlısıyla vardır tutunur bebişinİğnenin etkisi olmasın ondan çok kendimi kaptırmıyorum.İn şa Allah vardır
Ooo ozaman bence çoktan geçmiştir iğne etkisi canım yarın sabah bir daha tekrarla ayyyy çok heyecanlıı inşallah vardır Rabbim nasip etsin inşallah arkadaşımAslında iğnenin 13 günü aşılamanın 11 günü..
Ayy Amin Allah..ben 18 iğnemi vurdum 20 aşılama oldumOoo ozaman bence çoktan geçmiştir iğne etkisi canım yarın sabah bir daha tekrarla ayyyy çok heyecanlıı inşallah vardır Rabbim nasip etsin inşallah arkadaşım
Bana da doktor duphaston verdi onun bitiminde test yap dedi oda aşılamanın 12.günü yapıyor yani senin de olma ihtimali var sabah tekrarlamadan bilemezsij inşallah hayırlı sonuçlar çıkarAyy Amin Allah..ben 18 iğnemi vurdum 20 aşılama oldum
Amin canım.O zaman sabırla beklemek kalıyor banaBana da doktor duphaston verdi onun bitiminde test yap dedi oda aşılamanın 12.günü yapıyor yani senin de olma ihtimali var sabah tekrarlamadan bilemezsij inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Okadar zaman bekledin birgüncük daha bekleyiver canımAmin canım.O zaman sabırla beklemek kalıyor bana
Çok zor çokOkadar zaman bekledin birgüncük daha bekleyiver canım
Biliyorum bilmem mi benimde 5 gün oldu daha zaman geçmek bilmiyorÇok zor çok
Bende var gibi hayırlısı olsun inşallah benim de aşılamanın 12. günü yapsam mı yarın ya bilemedim çarşamba kan vermeye gidecem zaten onu mu beklesemAyy Amin Allah..ben 18 iğnemi vurdum 20 aşılama oldum
Yap yarın kan vermek benim için daha zorBende var gibi hayırlısı olsun inşallah benim de aşılamanın 12. günü yapsam mı yarın ya bilemedim çarşamba kan vermeye gidecem zaten onu mu beklesem
Ben duramazdım herhaldeBende var gibi hayırlısı olsun inşallah benim de aşılamanın 12. günü yapsam mı yarın ya bilemedim çarşamba kan vermeye gidecem zaten onu mu beklesem
Aynen öyle canım rabbim neyler neylerse güzel eyler demişler biz elimizden geleni yapıyoruzHayırlısı bu demekki canım üzülmek yok
Sonradan pozitif olan çok okudum topikte ben..erken gebelik alKızlar bugun iğnenin 7 aşılamanın 5.günü bi test yapayım dedim iğnenin etkisi geçmiş mi diye ama hiç çizgi çıkmadı acaba iğne de mi sıkıntı vardı yoksa etkisi bu kadar erken geçiyor olabilir mi
İn şa Allah öyledir kuzum takip edicemÇok hafif bir çizgi var gibi canım ayrıca iğnenin etkisi 8 ya da 9 gün bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?