- 1 Nisan 2022
- 12.766
- 15.575
- 228
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Sağ salim kucağına al canım..bu pozitif kesinBaştan silikti 5 dakika gecmeden baya koyulaştıEki Görüntüle 3204338
Ederim tabi inşallah hayırlı sonuçlar çıkarYaaa gercekten mi bakalım gidicem bu akşam özel hastanede kan testi vericem cok merak ediyorum bende dua edin lütfen
Cok sağolun kızlar kan testi yaptırdım sonucum pozitif cıktı daha cok yeniymişSağ salim kucağına al canım..bu pozitif kesinkaç yaşındasın canım?aşılama genelde küçük yaşlarda tutuyor ondan sordum
Çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallahCok sağolun kızlar kan testi yaptırdım sonucum pozitif cıktı daha cok yeniymiş23 yaşındayım
Teşekürederim sonucum pozitif cıktı rabim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah rabim isteyen herkese nasip etsinEderim tabi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Amin inşallah canım benimTeşekürederim sonucum pozitif cıktı rabim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah rabim isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederim canım..sağlıkla ilerlesinCok sağolun kızlar kan testi yaptırdım sonucum pozitif cıktı daha cok yeniymiş23 yaşındayım
Amin inşallah rabim sizlerede bu sevinci yaşatsınTebrik ederim canım..sağlıkla ilerlesinyaşın az olduğunu anladım zaten
Merhaba öncelikle hayırlı olsun İlk aşılsmanız mıydı? Bide bir probleminiz var mıydı çift olarak. Ben de bu ay yaptırıyorum çok heyecanlıyım, darısı başıma inşallah
Cok sağolun kızlar kan testi yaptırdım sonucum pozitif cıktı daha cok yeniymiş23 yaşındayım
Nasip birdaha ki aya inşallahBende regl oldum bugün
Estağfurullah. Teşekkürler cevabınız için. MaşallahKusura bakmayın mesajınızı yeni görüyorum bazı nedenlerden dolayı giriş yapmamışım eş olarak yoktu bende PCos sendromu vardı evlenmeden önce vardı ilaçsız adet olamıyordum evlendim tedavi olmaya heman başladım 1 buçuk yıllık evliyim ilk aşılamam oldu tuttu çok şükür ikiz gebelik olarak tuttu ama malesef biri gelişmediği için bebek yok çok şükür diğeri sağlıklıRabbim sizlerede nasip etsin inşallah hayırlı zamanda
Canm merhaba ikiz oldugunu ne zaman öğremdim birde kan sonucun kac cıktıKusura bakmayın mesajınızı yeni görüyorum bazı nedenlerden dolayı giriş yapmamışım eş olarak yoktu bende PCos sendromu vardı evlenmeden önce vardı ilaçsız adet olamıyordum evlendim tedavi olmaya heman başladım 1 buçuk yıllık evliyim ilk aşılamam oldu tuttu çok şükür ikiz gebelik olarak tuttu ama malesef biri gelişmediği için bebek yok çok şükür diğeri sağlıklıRabbim sizlerede nasip etsin inşallah hayırlı zamanda
İkiz olduğunu doktorum ikinci defa kan istedi o zaman öğrendim değerim 800 çıktı ikinci kan testimde öyle öğrendim canımCanm merhaba ikiz oldugunu ne zaman öğremdim birde kan sonucun kac cıktı
Aşılama oldunuz mu biraz geç cevap verdim yine durumlardan dolayı üç yumurtam oluştu ama ben çetletme iğnesi vurulmadım doktorum vurmayalım dedi çoğul gebelik riskine karşı kendiliğinden çatlamasını bekleyeceğiz dedi iki gün sonra aşılamayı oldum daha ikiz gebelik oldu ama biri sağlıksız olduğu içindeki çocuk varEstağfurullah. Teşekkürler cevabınız için. MaşallahPeki kaç yumurta ile ikiz gebelik olarak başlamıştı. Bende beş yumurta büyüdüğü için aşılama iptal oldu
Malasef geçen ay fazla yumurta olduğu için dr sıcak bakmamıştı. Bu ayda da düşük dozla başlandı aynı durum olmasın diye bu defa da hem geç hemde az yumurta oldu ama çarşamba olacak nasipseAşılama oldunuz mu biraz geç cevap verdim yine durumlardan dolayı üç yumurtam oluştu ama ben çetletme iğnesi vurulmadım doktorum vurmayalım dedi çoğul gebelik riskine karşı kendiliğinden çatlamasını bekleyeceğiz dedi iki gün sonra aşılamayı oldum daha ikiz gebelik oldu ama biri sağlıksız olduğu içindeki çocuk var
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah mikroçip ile yaptınız ilk aşılama miydi bende yeni yaptım 5 günüm hala ağrım var sizin süreç nasıl geçti11. Günde yaptım silik çizgi vardı 13. Gün tekrarladım tam çizgi çıktı sonra kan testi verdim pozitif çıktı pazartesi günü doktorum tekrar kan testi istedi verdim betahcg 800çıktı doktorum ikiz gebelik olabilir dedi önümüzdeki pazartesi ultrason günü verdi ultrasonda anlaşılır dedi rabbim sizlerden nasip etsin inşallah canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?