- 1 Nisan 2022
- 12.786
- 15.583
- 228
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Canım 11 günde bir belirtin varmıydı?11. Günde yaptım silik çizgi vardı 13. Gün tekrarladım tam çizgi çıktı sonra kan testi verdim pozitif çıktı pazartesi günü doktorum tekrar kan testi istedi verdim betahcg 800çıktı doktorum ikiz gebelik olabilir dedi önümüzdeki pazartesi ultrason günü verdi ultrasonda anlaşılır dedi rabbim sizlerden nasip etsin inşallah canlarım
Hayırlı olsun canım Allah bizlere de o sevinci nasip eder inşallah11. Günde yaptım silik çizgi vardı 13. Gün tekrarladım tam çizgi çıktı sonra kan testi verdim pozitif çıktı pazartesi günü doktorum tekrar kan testi istedi verdim betahcg 800çıktı doktorum ikiz gebelik olabilir dedi önümüzdeki pazartesi ultrason günü verdi ultrasonda anlaşılır dedi rabbim sizlerden nasip etsin inşallah canlarım
Hayır hiç belirtim yoktu benim ben aşılamadan bir kaç gün sonra şiddetli baş dönmesi ve bulantı yaşadım tansiyonum düşmüştü o kadar öylesine bir test yaptım sonraki gün teste baktım silik çizgiyi gördüm yani pek umudum yoktu çok düşük yüzdesi aşılamanın bende pkosluyum o yüzden hiç beklemiyordumCanım 11 günde bir belirtin varmıydı?
İnşallah hep dua ediyorum rabbim bu duyguyu sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Allah bizlere de o sevinci nasip eder inşallah
Canım ama baş dönme bulantı belirti zaten))bende hiç bir belirti yok malesefHayır hiç belirtim yoktu benim ben aşılamadan bir kaç gün sonra şiddetli baş dönmesi ve bulantı yaşadım tansiyonum düşmüştü o kadar öylesine bir test yaptım sonraki gün teste baktım silik çizgiyi gördüm yani pek umudum yoktu çok düşük yüzdesi aşılamanın bende pkosluyum o yüzden hiç beklemiyordum
Bende de belirti yok 3.günüm inşallah hayırls sonuçlanır yaaCanım ama baş dönme bulantı belirti zaten))bende hiç bir belirti yok malesef
Canım sen ne durumdasın inşallah hayırlı haberler vardırAşılama değilde. Klomen ovitrelle kullandım adet günümü bekliyorum inşallah rabbim tüm istiyenlere bizlerede beraber nasip eder
Canım ne yaptın yaptın mı testMerhaba bende aşılama yaptıralı 4 gün oldu hayırlısıyla İnşAllah tutar duanızı eksik etmeyin Rabbim isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin
Canım varmı bir haberAşılama yaptıralı 13 gün oldu göğüs ağrım dışın da hiç bir belirtim yok test yapmaya da çekiniyorum
Canım ne durumdasın inşallah hayırlı haberler vardırMerhaba ben 7 ocakta 2. Aşılamamı oldum. Bugün 11. Gün sadece ara ara gelen çirkin bir kaşık ağrısı var. İştahım korkunç derecede açık ama benim gebelik ihtimalim sıfır çünkü doktorum prosedür gereği aşılama yaptı. Tutmama olasılığı yüksek demişlerdi. Tabii allahtan Ümit kesilmez ama bakalım
Test yapmadın mı canım dahaCanım ama baş dönme bulantı belirti zaten))bende hiç bir belirti yok malesef
Yok çok erkenTest yapmadın mı canım daha
11.gününde değilmisinYok çok erken
Yok ya 9 günüm11.gününde değilmisin
Aaaa pardon canım yanlıs saymısımYok ya 9 günüm
Test ile takip ettin miYok ya 9 günüm
Yok etmedim stresten başka bir şey diğilTest ile takip ettin mi
Aynen öyle senin geçmiş baya ben hala 3.gündeyim zaman geçmiyo yaYok etmedim stresten başka bir şey diğil
Canım sen ne durumdasın inşallah hayırlı haberler vardır
Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah canımCanım ben adet oldum ve tedaviden vazgeçtim. İki çocuğum var zaten çok şükür Allah onlara uzun ömürler versin inşallah. Artık tedavi yapmıyorum adette. Sonra. Peki sizde durum nedir? Hayırlı haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?