- 24 Ocak 2023
- 22
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Tedaviye nerden basladiniz kızlar il olarakMerhaba kızlar aşılama dönemine geçmiş bulunmaktayım
Ocak ayında aşılama yaptıracak olan varmı bilgi paylaşımı yapalım beraber
Ben Kocaeli canımTedaviye nerden basladiniz kızlar il olarak
Özelde mi yoksa umuttepede varmı tüp bebekBen Kocaeli canım
Umuttepe de var canımÖzelde mi yoksa umuttepede varmı tüp bebek
Canım nasıl gidiyor 11.günündesin inşallah hayırlı haberler alırsınDileyen herkesin sağlıkla yavrularına kavuşması duasıyla Merhaba. Geçen ay yapılan aşılama başarısız oldu. 2. aşılamam ise 13 ocak çatlatma iğnesi, 15 Ocak aşılama şeklinde. Duanızda beni de eklerseniz sevinirim.
Selam canım. Ben aşılama günü dahil 12. gün sayıyorum ama yanlış mı sayıyorum. Bu sabah işe geç kaldım diye testin fotografını çekmeden çıktım. Negatifti malesef.Canım nasıl gidiyor 11.günündesin inşallah hayırlı haberler alırsın
Aşılama günü sayılmıyor diye biliyorum canım yaSelam canım. Ben aşılama günü dahil 12. gün sayıyorum ama yanlış mı sayıyorum. Bu sabah işe geç kaldım diye testin fotografını çekmeden çıktım. Negatifti malesef.
Umuttepe de var canım
Yani idare eder buna şükürNasıl orasi
Benimde dün 9. Gündü dayanamayıp yaptım saf gibi gece negatftiSelam canım. Ben aşılama günü dahil 12. gün sayıyorum ama yanlış mı sayıyorum. Bu sabah işe geç kaldım diye testin fotografını çekmeden çıktım. Negatifti malesef.
9 erken diyorlar en az 13 gün geçmesi lazımmışBenimde dün 9. Gündü dayanamayıp yaptım saf gibi gece negatfti
Bende 10. Gün yaptım negatifti bugün 14. Gün yapmaya çekiniyorum negatiftir bence yineBenimde dün 9. Gündü dayanamayıp yaptım saf gibi gece negatfti
Ayyyy nasıl duruyorsun canım ben çatlardım herhaldeBende 10. Gün yaptım negatifti bugün 14. Gün yapmaya çekiniyorum negatiftir bence yine
Oturduğum yer köy gibi test alcak yer bile yok sağlık ocağına gitsem hemen hamile diye adımı çıkarırlar zatenAyyyy nasıl duruyorsun canım ben çatlardım herhalde
Ayy canım senin işin baya zormuş Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallahOturduğum yer köy gibi test alcak yer bile yok sağlık ocağına gitsem hemen hamile diye adımı çıkarırlar zateninternetten sipariş ettim bekliyorum bakalım
Testim geldi öğlen yaptım negatif maalesef doktor kan baktır diyor ama anlamı yok ki baktırmak istemiyorumAyy canım senin işin baya zormuş Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah
Bir baktır ne olur ne olmaz bazen testte çıkmasa bile kanda çıkıyormuşTestim geldi öğlen yaptım negatif maalesef doktor kan baktır diyor ama anlamı yok ki baktırmak istemiyorum
Test yaptın mı canım bazen gebelik testlerinde çıkmıyor kan testi verseydin canımKızlar bugün asilamanin 15 iğnenin 16 ci günü adet olmadim 12ci gün erken gebelik testinde negatif çıkmıştı olsa cikarmiydi sizce
11. Günde yaptım silik çizgi vardı 13. Gün tekrarladım tam çizgi çıktı sonra kan testi verdim pozitif çıktı pazartesi günü doktorum tekrar kan testi istedi verdim betahcg 800çıktı doktorum ikiz gebelik olabilir dedi önümüzdeki pazartesi ultrason günü verdi ultrasonda anlaşılır dedi rabbim sizlerden nasip etsin inşallah canlarımGüzel haberi almışsın hayırlı olsun. kaçıncı günlerde test yapmıştın, fotoğraf atabilir misin? benim aşılama günü dahil 11. günüm bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?