- 15 Ocak 2023
- 187
- 105
- 23
- Konu Sahibi yirmibesekim
Sizde aşılama yapıldıktan sonra tuhaf hisler oluyor mu bi anda sinir bi anda üşüme sıcak basma gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bende olmadıSizde aşılama yapıldıktan sonra tuhaf hisler oluyor mu bi anda sinir bi anda üşüme sıcak basma gibi
Canım senin kaç günün kaldı 14.güne duphaston verdi mi sanaO kısmet işi..1 yumurtayla kalan var
Benim kasık ağrım var halsizlik bir deSizde aşılama yapıldıktan sonra tuhaf hisler oluyor mu bi anda sinir bi anda üşüme sıcak basma gibi
Ben 6 günümdeyim duphaston vermedi..bir ilaç verdi bu gün bitdi ama ismini unutdum e başlıyorCanım senin kaç günün kaldı 14.güne duphaston verdi mi sana
Bana da şey dedi duphaston başla bitince test yap dedi ama 8 gün oluyor öyle de anlamadım ,Ben 6 günümdeyim duphaston vermedi..bir ilaç verdi bu gün bitdi ama ismini unutdum e başlıyor
8 gün erken diğilmi..ben bu doktorları bir anlasam..bana 15 günde dediBana da şey dedi duphaston başla bitince test yap dedi ama 8 gün oluyor öyle de anlamadım ,
O bende de var kasık l,göğüs ve bel ağrısı bunlardan hariç duygusal olarak da etkileri var bende sebebini bilmiyorumBenim kasık ağrım var halsizlik bir de
Baktım şimdi canım 10 günlükmüş ilaç yanlıs bakmısım8 gün erken diğilmi..ben bu doktorları bir anlasam..bana 15 günde dedi
Allah yar ve yardımcımız olsun bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın inşallahO bende de var kasık l,göğüs ve bel ağrısı bunlardan hariç duygusal olarak da etkileri var bende sebebini bilmiyorum
Olsun kuzum sen yinede 13 günde test yap..erkenden üzülmeBaktım şimdi canım 10 günlükmüş ilaç yanlıs bakmısım
İlaç bittiğinde 13 gün ediyor zaten canım benim bekleyebilirsem eğer ozaman yaparım inşallahOlsun kuzum sen yinede 13 günde test yap..erkenden üzülme
Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemezmiş içini ferah tut benimde 2.5 yıl olduİnşallah yoksa insan her açıdan çöküyor üzülüyor 3.5 yıl artık kaldıramıyorum galiba
Tamam o zaman valla ben beklicem çok zor amaİlaç bittiğinde 13 gün ediyor zaten canım benim bekleyebilirsem eğer ozaman yaparım inşallah
Kaçıncı günündesinTamam o zaman valla ben beklicem çok zor ama
6Kaçıncı günündesin
Az kalmış çok şükür
Aynen az kalmışAz kalmış çok şükür
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahAynen az kalmış