- 1 Mart 2021
- 72
- 58
- 18
- 30
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) Hangi hastanede tedavi görüyordunuz acabaKan verdim sonucum çıktı kızlar betahcg sonucum 163 gebelik varmış rabbim bu yürüdüğümüz yolda umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah bol bol dualarımdasınız inşallah her namazda her Meryem suresinde sizleri de söylüyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versinNe yazacağımı bilmiyorum 1 buçuk yıldır istiyorduk bu yolla oldu rabbim neylerse güzel eyler
İnşallah pozitife döner. Herkes ümidine kavuşsunKuzum daha belli olmaz 14. 15. Gün belli olur
İnşallah hayırlısı olur bende şimdi oldum aşılama inşallah hayırlı sonuçlar alırız duphaston verdimi sanaHadi inşallah Rabbım gönlümüze göre versin benim 2.asilamam ilk asilamam klomen ile yumurta büyüttük bunda gonalf kullandım devlet hastanesinde doktor pek bir açıklama yapmadı cuma sabahı 3yumurtam vardi boyutları 16.1 , 10.5 , 14. 3 tu üstüne 2doz daha gonalf yaptık cumartesi akşamı catlatma igenesi yapildi pazartesi asilama oldu benim sol tüpüm kapalı yumurta sağda mi solda mi bilmiyorum en son asilama günü yumurtam hangi boyuta geldi onuda bilmiyorum ama hayırlısı bakalim
Bidaha yap bence çıka3 canım inşallah vardırKızlar bugün asilamanin 15 iğnenin 16 ci günü adet olmadim 12ci gün erken gebelik testinde negatif çıkmıştı olsa cikarmiydi sizce
İn şa Allah tutar canım.Kaç yumurtayla yaptı ve sonra ne önerdi doktorun?Kızçeler bende aşılamamı oldum şimdi Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Canım valla bilmiyorum ki yaa devlet hastanesi ya pek umursamıyor sağdaki yumurtalarım gelişmemişti pek 11 mm vardı bitane solda 15 18 boyutlarında 2 tane vardı ne olur bilmiyorum duphaston verdi kullan bunu bitince gebelik testi yap dedi bakalımİn şa Allah tutar canım.Kaç yumurtayla yaptı ve sonra ne önerdi doktorun?
Benimki özelde o da pek ilgili diğil..sabırla beklicezCanım valla bilmiyorum ki yaa devlet hastanesi ya pek umursamıyor sağdaki yumurtalarım gelişmemişti pek 11 mm vardı bitane solda 15 18 boyutlarında 2 tane vardı ne olur bilmiyorum duphaston verdi kullan bunu bitince gebelik testi yap dedi bakalım
Kızçeler bende aşılamamı oldum şimdi Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallah bende 1 hafta önce aşılama oldum haftaya bugün kan verecem inşallah pozitif sonuç alırız hayırlısıylaİnşallah hayırlısı olur bende şimdi oldum aşılama inşallah hayırlı sonuçlar alırız duphaston verdimi sana
Korktum bi an yanlıs sperm enjekte etcekler diyeBenimki özelde o da pek ilgili diğil..sabırla beklicez
Ayyyy inşallah canım benim yaa hep dua ediyorumHadi hayırlı sonuçlar alalım inşallah bende 1 hafta önce aşılama oldum haftaya bugün kan verecem inşallah pozitif sonuç alırız hayırlısıyla
Canım yazmıssın bende oldu internetten baktım da görülebilirmiş arada böyleKızlar aşılamadan sonra lekelenme oldumu sizde?bazen kahverengi bazen kan..korktum ben
Bende oldu sonra bitdi..şimdide ilişkiden sonra çoook az kahverengi damlalar oluyorCanım yazmıssın bende oldu internetten baktım da görülebilirmiş arada böyle
Acaba rahmimiz darbe mi aldı bilemedim bendeBende oldu sonra bitdi..şimdide ilişkiden sonra çoook az kahverengi damlalar oluyor
Kataterden ola bilirAcaba rahmimiz darbe mi aldı bilemedim bende
Olabilir canım inşallah uzun sürmez bakalımKataterden ola bilir
Rabbim ol derse olur canım bende senin gibiyim bugun asılama oldum bekliyorum kilo önemli faktör ama benim arkadaşım zayıf onda da tutmadı nasip işiMerhaba kizlar. Bende hafif pcosluyum, kilo sorunum var. 4 ay klomen tedavisi kullandım. Yumurtalıklarım cevap veriyor ama hamile kalamadim. Şubat ayında aşılama yaptıracam inşallah. Sizce ihtimalim var mı?
O kısmet işi..1 yumurtayla kalan varMerhaba kizlar. Bende hafif pcosluyum, kilo sorunum var. 4 ay klomen tedavisi kullandım. Yumurtalıklarım cevap veriyor ama hamile kalamadim. Şubat ayında aşılama yaptıracam inşallah. Sizce ihtimalim var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?