- 1 Nisan 2022
- 12.787
- 15.583
- 228
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Doktor bir söz söylemediyse iyi demek..kaç tane yumurtan vardır senin?Bende öyle düşünüyordum ama bu doktor böyle dedi hayırlısı olsun ne yapalım 18 mm benimki küçük gibi geldi ama bilemedim
Sağdakiler gelişmemiş 11 mm bitane var solda biri 15 diğeri 18 varDoktor bir söz söylemediyse iyi demek..kaç tane yumurtan vardır senin?
Ben hiç sağ sol sormadım ve demedi..ama bir sürü dedi var..valla bu kadar yumurtayla tutmazsaSağdakiler gelişmemiş 11 mm bitane var solda biri 15 diğeri 18 var
Evrak verdi bana randevu yerine vermem için onun üstünde yazıyordu pkos var bende pyüzden gelişmedi pek herhalde inşallah tutar canım pozitif düşün bu zamanlar çok önemli mutlu olacağın şeyleri yap kafanı dağıt test yapma 13. Güne kadar direk kann vermeye git bence ben öyle yapmaya düşünüyorumBen hiç sağ sol sormadım ve demedi..ama bir sürü dedi var..valla bu kadar yumurtayla tutmazsa
Anladım canım.Ayy ama ben 13 günde test yapıcam..kan vermeğe riskli diğilim..zamanında o kadar kan verdim bekledimki..o heyacanı çok yaşadım..test daha iyi..Evrak verdi bana randevu yerine vermem için onun üstünde yazıyordu pkos var bende pyüzden gelişmedi pek herhalde inşallah tutar canım pozitif düşün bu zamanlar çok önemli mutlu olacağın şeyleri yap kafanı dağıt test yapma 13. Güne kadar direk kann vermeye git bence ben öyle yapmaya düşünüyorum
Orası da doğru tutabilirsek kendimizi tabiiiAnladım canım.Ayy ama ben 13 günde test yapıcam..kan vermeğe riskli diğilim..zamanında o kadar kan verdim bekledimki..o heyacanı çok yaşadım..test daha iyi..
Testdede üzülüyoruz tabi ama kanda çok bekliyorsun..kalbim çikacak gibi oluyor.Orası da doğru tutabilirsek kendimizi tabiiiama bende 2.5 senede bir sürü test yaptım çok üzüldüm ne yaparım bilmiyorum ogün gelsin bakıcam
Offf sorma özellikle sağlık ocağındakiler çıkmak bilmiyor özele gidip yaptırırım belki 1 saate çıkıyormuşTestdede üzülüyoruz tabi ama kanda çok bekliyorsun..kalbim çikacak gibi oluyor.
İnşallah canımmm inşallah hayırlısıyla tutar bende Çarşamba olacağım nasipse.. benim soldakiler büyümüş benimde sola yapmam daha sağlıklı olur değil miSelam herkese. Ben de dün aşılama oldum, sağda 2 tane 20-21 mm yumurtam vardı solda bir tane 14 mm vardı ama ona küçük dedi sağdakilere odaklanıcaz dedi doktor. Gece iğnemi göbeğimin sağından vurmamı istedi o taraftan hızlı etki etsin diye. İlk kez aşılama yaptırdım inşallah tutar
Sağlık ocağında hiç vermedim ben..burda kızlar demişti oranın beta değerleri daha düşük çıkıyormuşOfff sorma özellikle sağlık ocağındakiler çıkmak bilmiyor özele gidip yaptırırım belki 1 saate çıkıyormuş
Evet canım doktorum bana o şekilde önerdi sen de öyle deneyebilirsinİnşallah canımmm inşallah hayırlısıyla tutar bende Çarşamba olacağım nasipse.. benim soldakiler büyümüş benimde sola yapmam daha sağlıklı olur değil mi
Devlet acilinde verilebiliyor mu? Geçen ay özelde 250₺ ye yaptırdım çok fazla yaaSağlık ocağında hiç vermedim ben..burda kızlar demişti oranın beta değerleri daha düşük çıkıyormuş
Devleti bilmiyorum..yaa demek fiyatlar uçtu..ağustosta vermiştim bu kadar diğildiDevlet acilinde verilebiliyor mu? Geçen ay özelde 250₺ ye yaptırdım çok fazla yaa
Bence var canımBu da benim aşılamanın 9.günü testim arkadaşlar. Erken ama dayanamadım. Yazılı olan sabahtan 10 dk, yazısız olan aynı testin akşama kadar beklemiş hali. İnşallah herkes umduğuna kavuşur. Eki Görüntüle 3196291
Taamamm inşallah canımmmEvet canım doktorum bana o şekilde önerdi sen de öyle deneyebilirsin
Aaaaa hiç duymamıstım zaten ertesi gün çıkıyor sonuçSağlık ocağında hiç vermedim ben..burda kızlar demişti oranın beta değerleri daha düşük çıkıyormuş
Bende şaşırmıştımAaaaa hiç duymamıstım zaten ertesi gün çıkıyor sonuç
Daha da yaptırmam zatenBende şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?