- 15 Ocak 2023
- 187
- 105
- 23
- Konu Sahibi yirmibesekim
Amin canım inşallahSorma canım yaa stres yapmamak elde değil ben daha aşılama günü gelmeden strees oldum yahu Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahSorma canım yaa stres yapmamak elde değil ben daha aşılama günü gelmeden strees oldum yahu Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin
Bende geçen ay 17. güne kadar yapmadım. 17. gün evde test negatif çıktı sabahına regl oldum. Bu defa testi daha erken yapmaya karar verdim.Ben ilk aşılamada 8.gün normal test yaptım tek cizgiydi 11. Gün kan testi yaptım değer düşüktü sonra psikolojik olarak çok kötü oldum bunda ayın 30 una kadar beklicem zorda olsa beklicem
Bende merak ediyorumKızlar aşılamadan sonra ne kadar ilişkiye girdiniz?
Maalesef bir belirtim yok.İkimizde tam tersini yapicaz desene bu sefer Allah yüzümüzü güldürsün inşallah canım sende ağrı belirti falan var mı
Bana bugün ilişki sonra ovitrellee Çarşamba da aşılama dediKızlar aşılamadan sonra ne kadar ilişkiye girdiniz?
Hiç belirti yaşamadan hamile olanlar var benim görümcem mesela gecikmiş acaba Bir sıkıntı mı var diye gitmiş hamile olduğunu öğrenmişMaalesef bir belirtim yok.
Bana aşılama öncesi hiç ilişki demedi..birde sperm vermeden önce erkek 3 gün ilişkiye girmemeliBana bugün ilişki sonra ovitrellee Çarşamba da aşılama dedi
Ovitrellleyi vurulduğumuz gün birde aşılamadan birgün sonra canımKızlar aşılamadan sonra ne kadar ilişkiye girdiniz?
Ovitrelleyi vurduğum gün demedi bana..bir tek aşılamadan sonra 2 gün.Ovitrellleyi vurulduğumuz gün birde aşılamadan birgün sonra canım
Bende anlamadım ama aşılama tutmazsa diğer türlü sperm içerde durması gerektiğinden öyle dedi belki deBana aşılama öncesi hiç ilişki demedi..birde sperm vermeden önce erkek 3 gün ilişkiye girmemeli
Ayyy ne güzel şeyler bunlar inşallah minik fasulyenin habercisidirlerBenim 3 4 gündür göğüslerim ağrıyor şişti dünden beri ağzım sulanıyor herşeyi belirti olarakta algılaya biliyorum
Canım bu arada yumurtan kaç mm di en sonBana aşılama öncesi hiç ilişki demedi..birde sperm vermeden önce erkek 3 gün ilişkiye girmemeli
Zaten aşılamadan sonra ilişki öneriyor..ama önceden ilişkinin olmaması bence daha iyi..aşılama yaparken sperm kaliteli olsun diyeBende anlamadım ama aşılama tutmazsa diğer türlü sperm içerde durması gerektiğinden öyle dedi belki de
En büyük olan 20 dedi..sende?Canım bu arada yumurtan kaç mm di en son
Bende öyle düşünüyordum ama bu doktor böyle dedi hayırlısı olsun ne yapalım 18 mm benimki küçük gibi geldi ama bilemedimZaten aşılamadan sonra ilişki öneriyor..ama önceden ilişkinin olmaması bence daha iyi..aşılama yaparken sperm kaliteli olsun diye