Hiç belli olmaz ben burada günlerdir neler okuyorum. Hemen umutsuz olmayın. Umarım bebeğiniz sizinledirMerhaba,
Transferin 7. Günü test verdik. BetaHCG 0.100 görünüyor. Sonradan artma oluyor mu? Çok üzgünüz. Tutunma olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Her şey çok güzeldi oysa ki
Çok geçmiş olsunBen hastanede yattım 5 gün bugünde rica minnet taburcu oldum. Hala çok zorlanıyorum ileri seviye ohss yaşadım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sizinle aynı gün transfer olmusuz bi belirtiniz hissiniz varmı bugün 5. Günümüz ben hiç birsey hissetmiyorum sanki yok gibi tuhafBende cumartesi transfer olacağım 2.transferim
Merhabalar. Yumurta toplama sonrası 3. Gün yada 5. Gün transfer yapılıyor eğer donmuş transfer olacaksa 2 adet dönemi bekletiyorlar. Protein ağrılıklı beslenmek egzersiz yapmak sigara kullanmamak önemli. Kahveyide azaltmak gerekiyor. Ama bunların hiç biri kesinlikle şart değil ama hazırlık yapmak istiyorsan bu şekilde yapabilirsin . Takviye kısmını bilmiyorum ama sen folik asit yada Multi vitamin kullanmalısın elenatal 1 i öneririm. Pcos varsa zayıflamak faydalı olacaktır. Sperm kaynaklı sorun varsada doktorunuzdan takviye isteyebilirsiniz. Ama özellikle eşinizin sperm kalitesi için sigara içmemesi lazım morfolojisi direk etkileyen bir etmen.Kızlar merhaba, mart ya da nisana kadar gebelik oluşmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Bu süreci yaşayanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Sizlere birkaç sorum olacak. Yumurta toplama işlemi yapıldığı gün mü transfer yapılıyor? Yoksa bir adet geçirdikten sonra mı? Neye göre belirleniyor? Bir de bu sürece girmeden önce nelere dikkat etmek gerekiyor? Siz ve eşiniz herhangi bir vitamin kullandınız mı?
Daha önce bir deneme geçirmiş biri olarak sana şunu söylemeliyim bir çok belirttiği ilk denememde yaşadım fakat olumsuz sonuçlandı bunda böyle hissedecegim farklı bir belirtim benim de yok söylemek istediğim bence belirti varsa ilaçlardan bile olabiliyor belirti aramamalıyız diye düşünüyorum bu biraz bizim için zor ama sabırlı olmalıyızSizinle aynı gün transfer olmusuz bi belirtiniz hissiniz varmı bugün 5. Günümüz ben hiç birsey hissetmiyorum sanki yok gibi tuhaf
Merhaba eşim vitamin kullanmadı ama ben bir takım ilaçlar ve vitamin kullandım ama transfer için bu arada yumurta toplama için değil yumurta toplama işlemi için bir takım iğneler felan kullandım yumurta büyütme için ve sık sık yumurta takibi yapıldı taze transfer mi dondurulmuş transfer mi durumuna göre belirleniyor dondurulmuş olursa en az 1.02 adet geçmesi bekleniyor rahim dinlendirme için büyük ihtimalle rahime işlem uygulanıyor ya Kısacası durumuna göre karar veriliyorKızlar merhaba, mart ya da nisana kadar gebelik oluşmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Bu süreci yaşayanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Sizlere birkaç sorum olacak. Yumurta toplama işlemi yapıldığı gün mü transfer yapılıyor? Yoksa bir adet geçirdikten sonra mı? Neye göre belirleniyor? Bir de bu sürece girmeden önce nelere dikkat etmek gerekiyor? Siz ve eşiniz herhangi bir vitamin kullandınız mı?
Teşekkür ediyorum canım benm sadece en belirgin denilirse solum agrıyordu ve belime vuruyor hala öğle oturunca ayakta kalınca ama batmada Aynn çok uzun vadeli olmuyor gir çık şeklinde oluyor ama genel olarak hiç hissim yok işte bilmiyorum herkes birsey söylüyor bende aramaya çalışıyorum kendşmde birseyler felan umuyorum hepimiz için çok güzel sonuçlar olur inanıyorumDaha önce bir deneme geçirmiş biri olarak sana şunu söylemeliyim bir çok belirttiği ilk denememde yaşadım fakat olumsuz sonuçlandı bunda böyle hissedecegim farklı bir belirtim benim de yok söylemek istediğim bence belirti varsa ilaçlardan bile olabiliyor belirti aramamalıyız diye düşünüyorum bu biraz bizim için zor ama sabırlı olmalıyızara çok olmayacak şekilde kasığım ağrıyor o kadar ama ilkinde daha farklı şeyler olmuştu hiç belirtisi olmayıp tutan o kadar gördüm ki burada sakın kötü düşünme düşünmeyelim
Ben inanıyorum arkadaşım bir gün hepimiz buraya bu güzel sonuçları yazacagizTeşekkür ediyorum canım benm sadece en belirgin denilirse solum agrıyordu ve belime vuruyor hala öğle oturunca ayakta kalınca ama batmada Aynn çok uzun vadeli olmuyor gir çık şeklinde oluyor ama genel olarak hiç hissim yok işte bilmiyorum herkes birsey söylüyor bende aramaya çalışıyorum kendşmde birseyler felan umuyorum hepimiz için çok güzel sonuçlar olur inanıyorum
Çok teşekkür ederimMerhabalar. Yumurta toplama sonrası 3. Gün yada 5. Gün transfer yapılıyor eğer donmuş transfer olacaksa 2 adet dönemi bekletiyorlar. Protein ağrılıklı beslenmek egzersiz yapmak sigara kullanmamak önemli. Kahveyide azaltmak gerekiyor. Ama bunların hiç biri kesinlikle şart değil ama hazırlık yapmak istiyorsan bu şekilde yapabilirsin . Takviye kısmını bilmiyorum ama sen folik asit yada Multi vitamin kullanmalısın elenatal 1 i öneririm. Pcos varsa zayıflamak faydalı olacaktır. Sperm kaynaklı sorun varsada doktorunuzdan takviye isteyebilirsiniz. Ama özellikle eşinizin sperm kalitesi için sigara içmemesi lazım morfolojisi direk etkileyen bir etmen.
Çok teşekkür ederimMerhaba eşim vitamin kullanmadı ama ben bir takım ilaçlar ve vitamin kullandım ama transfer için bu arada yumurta toplama için değil yumurta toplama işlemi için bir takım iğneler felan kullandım yumurta büyütme için ve sık sık yumurta takibi yapıldı taze transfer mi dondurulmuş transfer mi durumuna göre belirleniyor dondurulmuş olursa en az 1.02 adet geçmesi bekleniyor rahim dinlendirme için büyük ihtimalle rahime işlem uygulanıyor ya Kısacası durumuna göre karar veriliyor
Senin öncesinde dikkat edebileceği şeyler yumurta toplama ve transfer işlemi için aynı şekilde beslenme düzeninizi çekidüzen verip dikkat etmeniz bence beslenme etki ediyor diye düşünüyorum ben
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim
Kaliteden pek anlamıyorum sormadım da açıkçası zaten hastaneyeBugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
Amin inşallah canım Allah hepimizi duysun inşallahBen inanıyorum arkadaşım bir gün hepimiz buraya bu güzel sonuçları yazacagiz
Belirti aramamak gibi rahatlığımız olamaz zaten illa belirti arıyoruz kendimizde ama ben geçirmiş biri olarak negatifi gerçekten internette okuduğumu o zaman anladım yalancı belirtiler oluyor ilaçlardan kaynaklı yani en garanti yöntem kan testi sabretmek ben hep dua ediyorum kendime ve isteyen herkese Müslümanım Müslümana duası kabul olur ben inanıyorum çabalarımız karşılıksız kalmayacak
canım nasılsın benim ara ara karın ağrım oluyor da adetim de yakın oda etkileyebilir diye düşünüyorum sende var mı ağrı yada farklı bi durumEvet canım inşallah3 Ocak transfer oldum ben test günüm 15 Ocak
Benimde öyleydi canım geçen ay 5-6 sı gibi çok az regli olmuştum o zamanlarda bel ağrım var okdrcanım nasılsın benim ara ara karın ağrım oluyor da adetim de yakın oda etkileyebilir diye düşünüyorum sende var mı ağrı yada farklı bi durum
Ayyy bende bu gün test yaptım 7 . Günüm ve 5 . Gün embriyosu negatif çıktı çok üzüldüm ama bence erken diye kendimi teselli ediyodumkızlar bende hiçbir belirti yok 3.gün embriyosuydu 7. günüm bugün.gebelik testim tek çizgi umudum kırıldı erken ama çıkanlar vardı hafif silikte olsa biraz çıkar diye heveslenmiştim.pazar günü kan vereceğim zaman geçmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?