Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Progesteron ilacı kullanıyorsun değil mi ? Oda yükseltmiş olabilir . Sabah 9 da verdiğin HCG neden çıkmadı hala ya . Evde idrar testi yaptın mı
Evet kullanıyorum ampul ve kapsül yok yapmadım korktum yapmaya

Evet kullanıyorum ampul ve kapsül yok yapmadım korktum yapmaya
Korkmuyoruz pozitif oluyoruz ayrıca. Düşersek hep birlikte kalkarız . Elimizde olmayan sebeplerle lütfen kendimizi yıpratmamaya çalışalım

Kızlar siz opudan kaç gün sonra ilk reglinizi oldunuz ya ? Birde zor oldu mu ilk regli ben ohss olduğum için bi tık korkuyorum ama doktor regli ile birlikte iyileşmen hızlanır dedi. 10. Gün opu sonrası şuan. Normal döngümüzde mi oluyoruz yoksa tamamen bağımsız mı ?

Hanımlar merhaba benimde bugün 12.gun ve test yaptım değerim 20 çıktı böyle olabilir mi yüklemeye devam eder mi sizce çok umutlanmak da istemiyorum ama ilk defa bu değeri gördüm

Hanımlar merhaba benimde bugün 12.gun ve test yaptım değerim 20 çıktı böyle olabilir mi yüklemeye devam eder mi sizce çok umutlanmak da istemiyorum ama ilk defa bu değeri gördüm
Doktorunuz ne dedi bu konuda? Geç döllenme olabiliyormuş kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıldı bunlarda etken tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…