MerhabalarMerhabalar bende dün transfer oldum. Tüp bebek sürecim çok hızlı gelişti çok şükür başta buralarda okuduğum şeylerden sebep neden bu kadar hızlı dıyordum ama görüyorumki böylesi daha iyiymiş. İlk tüp bebek denemem geçen sene temmuzdan beri normal gebeliklerdeki düşüklerle uğrasıyordum en son aralık basında da kimyasal bi düşük olunca eşimle tüp bebeğe karar verdik. Aralık 30da reglin ikinci günüyle tedavi sürecim başladı. 30-06 ocak 8 gün gonal-f 225 ayarlı, 4-6 ocak 3 gün orgalutran kullandım 6 ocak çatlatma iğnesini vurdum Ocağın 8inde 5 yumurta toplandı. Sonrasında 6 saat arayla günde 4 kez tetra bir kezde prednol kullandım progestoran fitil 100lük iki tane günde üç kez ve oksopar iğneyle. Toplamadan sonraki günde ertesi günde arayıp bilgi verdiler 3ü döllenmiş biri geriden geliyormus cumartesi iki iyi kalitedeki yumurtayı transfer edelim dedi doktorum11 ocakta biri birinci kalite diğeri ikinci kalite iki 3. Gün embriyo transferi yapıldı. Dünden beri gaz ve ayağa kalktıkça garip ağrımsı rahatsızlık hissi karısımı bişiler var arada kasıklarda batma sızı. Bol su içiyorum sürekli tuvalete gidiyorum kan dolaşımı için tuvalete giderken biraz daha uzun yürümeye çalısıyorum onun dısında yatıyorum. Zatrn yatmasam daha uzun ayakta kalsam agtım artacakmıs gıbı hıssettırıyor. Sabahları coraspin akşamları oksapar iğne kullanıyorum. Ayrıca progestoran fitil 8 saatte bir 100lük iki tane. Ve tabiki folik asit. Bunlara devam. Bende kan pıhtılaşması sorunu var. Düşüklerimin sebebinin yüksek ihtimal o oldugunu söyledi doktorum. 3. Düşükten sonra genetik test yaptırdık orda çıktı o yüzden bize pgt istemedi. Umarım herkesin süreci kolaylıkla güzellikle geçer sonuçlar istediğimiz gibi olur. Ben birde sizin durumunuza çok üzüldüm gerçekten en kısa sürede şifa bulmanız dileğiyle. Transfer zamanınız belli oldu mu?
Herşey çok kolay geçer umarımBen daha test aşamasındayım, kan verme süreci filan evraklar biterse başlanacak
Merhabalar. Bende bekliyorum Allah'ın izniyle 16 Ocak transfer tarihim. Çift embriyo transferi olacak ve ilk denemem. Bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsunDondurulmus transfer bekleyeniniz varmi aranızda
Hadi inşallah hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar alırsın. Sonucu bizlere de yaz unutmabugün test günüm kan verdim bekliyorum belirtilerim göğüs acısı adet ağrısı bakayım ne olcak
Aslında başlarda yanlış gelmişti hızlı olması ama dediğiniz gibi psikolojik açıdan iyi oldu. Sizde en kısa zamanda şifalanır ve sonrasında bu tatlı süreçlere dahil olursunuz. Ben bu sabah biraz negatif bi etkiyle uyandım sonra kafamdan uzaklastırdım ama 5-10 dakikadan fazla ayakta kalırsam karnımda aşagı doğru bi baskı hissediyorum transferi benden önce olan arkadaşlar sizlerde durumlar nasıldır acaba?Merhabalarsürecin hızlı olması gerçekten psikolojik olarak çok iyi olmuştur diye düşünüyorum. Benim birde uzun protokol uygulanmıştı neredeyse 30 gün iğne oldum can sıkıcı. Umarım pozitif haberlerinizi de benimle paylaşırsınız rabbim ikisinide kucağınıza almayı nasip etsin amiiiiinnn ben daha iyiyim günden güne artık idare edebiliyorum bu ağrı seviyesi ile. Transferim belli olmadı çünkü 2 regli beklenecek diye söylendi ben henüz ilkini bile olmadım 03 Ocak opu işlemimdi . Henüz yumurtalıkların hala çok büyükler ve içinde hala yumurta varmış ne zaman atarım hepsini ne zaman regli olurum hiç bilmiyorum. Bu yolda hepimizin mutlu haberler almasını diliyorum mm
9buçukta verdim bekliyorum inşallah çıkarHadi inşallah hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar alırsın. Sonucu bizlere de yaz unutmasaat kaç gibi verdin 2 saat içinde çıkar kesin
Verdiğin yere sordun mu veya e nabızdan baktın özelse kendi sitesinden felan? Çıkmış olması lazım aslında ama9buçukta verdim bekliyorum inşallah çıkar
Ben genelde testleri E nabızdan alıyorum biraz geç düşüyor amaVerdiğin yere sordun mu veya e nabızdan baktın özelse kendi sitesinden felan? Çıkmış olması lazım aslında ama
Özel hastane vs ise 1.5 saate kendi online sistemlerine düşüyor canım ama sağlık ocağı falansa öğleden sonra düşer yada yarına bile kalabilirBen genelde testleri E nabızdan alıyorum biraz geç düşüyor ama
Sağlık ocağı harç hepsi çıkardı şimdiye aslında ya yoğunluk var muhtemelen. Bizde heyecan ile bekliyoruzBen genelde testleri E nabızdan alıyorum biraz geç düşüyor ama
5.gün 2 tane transfer edildi 4. DenememSağlık ocağı harç hepsi çıkardı şimdiye aslında ya yoğunluk var muhtemelen. Bizde heyecan ile bekliyoruzkaçıncı denemen kaç embriyoydu
İnşallah bebekleriniz sizinledir. Yaşınız kaç5.gün 2 tane transfer edildi 4. Denemem
23 yaşındayım inşallah seninkide pozitif olurİnşallah bebekleriniz sizinledir. Yaşınız kaçbenimde 2. Denemem çift embriyo ardısık transfer oldum test günüm gelmedi henüz
Yaa bende 26 yaşındayım. Çok teşekkür ederim. Sizde problem neydi eğer söylemek istersen tabi,bizde sebebsiz interfilite şuan sürecin başında yapılan testlerde bir sorun görülmedi çünkü23 yaşındayım inşallah seninkide pozitif olur
5 senedir evliyim olmuyordu çocuğumuz doktor tüp bebek deneylim dedi ondada olmuyorYaa bende 26 yaşındayım. Çok teşekkür ederim. Sizde problem neydi eğer söylemek istersen tabi,bizde sebebsiz interfilite şuan sürecin başında yapılan testlerde bir sorun görülmedi çünkü
Beklemek çok zor negatif sonuçlar çok zor ben seni anlıyorum5 senedir evliyim olmuyordu çocuğumuz doktor tüp bebek deneylim dedi ondada olmuyor
Çıktımı sonucun canım inşallah olumlıdur5 senedir evliyim olmuyordu çocuğumuz doktor tüp bebek deneylim dedi ondada olmuyor
Progesteron çıktı 45 ne oluyor bilginiz var mıÇıktımı sonucun canım inşallah olumlıdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?