Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhabalar sürecin hızlı olması gerçekten psikolojik olarak çok iyi olmuştur diye düşünüyorum. Benim birde uzun protokol uygulanmıştı neredeyse 30 gün iğne oldum can sıkıcı. Umarım pozitif haberlerinizi de benimle paylaşırsınız rabbim ikisinide kucağınıza almayı nasip etsin amiiiiinnn ben daha iyiyim günden güne artık idare edebiliyorum bu ağrı seviyesi ile. Transferim belli olmadı çünkü 2 regli beklenecek diye söylendi ben henüz ilkini bile olmadım 03 Ocak opu işlemimdi . Henüz yumurtalıkların hala çok büyükler ve içinde hala yumurta varmış ne zaman atarım hepsini ne zaman regli olurum hiç bilmiyorum. Bu yolda hepimizin mutlu haberler almasını diliyorum mm

bugün test günüm kan verdim bekliyorum belirtilerim göğüs acısı adet ağrısı bakayım ne olcak

Aslında başlarda yanlış gelmişti hızlı olması ama dediğiniz gibi psikolojik açıdan iyi oldu. Sizde en kısa zamanda şifalanır ve sonrasında bu tatlı süreçlere dahil olursunuz. Ben bu sabah biraz negatif bi etkiyle uyandım sonra kafamdan uzaklastırdım ama 5-10 dakikadan fazla ayakta kalırsam karnımda aşagı doğru bi baskı hissediyorum transferi benden önce olan arkadaşlar sizlerde durumlar nasıldır acaba?

Ben genelde testleri E nabızdan alıyorum biraz geç düşüyor ama
Özel hastane vs ise 1.5 saate kendi online sistemlerine düşüyor canım ama sağlık ocağı falansa öğleden sonra düşer yada yarına bile kalabilir

Yaa bende 26 yaşındayım. Çok teşekkür ederim. Sizde problem neydi eğer söylemek istersen tabi,bizde sebebsiz interfilite şuan sürecin başında yapılan testlerde bir sorun görülmedi çünkü
5 senedir evliyim olmuyordu çocuğumuz doktor tüp bebek deneylim dedi ondada olmuyor

5 senedir evliyim olmuyordu çocuğumuz doktor tüp bebek deneylim dedi ondada olmuyor
Beklemek çok zor negatif sonuçlar çok zor ben seni anlıyorum
Aynı doktorda deniyorsan merkezini değiştirmeyi deneyebilirsin istersen
Nasip işi aslında biliyor musun kimisinin ilk de oluyor kimisinin 6-7de oluyor
Çok zor geliyor elbette beklemek kendimden biliyorum Allah hiçbirimizin kucağına boş bırakmasın en kısa sürede evlatlarımızı varlığını öğrenmeyi nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…