3 günde bir iki doz progestan hastanede vurduruyorum hatta bu akşamda gidicem ama ilkinde hiç acımadı sonrasında hafif sızlıyor ama anında geçiyor. Ama her gün göbekten kendim vurduğum oksapar çok canımı yakıyor baya ağrı yapıyor 2 gündür onunda çözümünü buldum yapmadan önce buzlu bisey koyuyorum kolonya ile temizleyip öyle vuruyorum sonra yine buz o şekilde çözdüm olayı vallabu arada sizde iğneler ağrı yapıyormu. ne sıklıkla vurduruyorsunuz
benimde iğne progestan var 2 günde bir 2 ampül ama benim yapılan yerler çok acıyo.3 günde bir iki doz progestan hastanede vurduruyorum hatta bu akşamda gidicem ama ilkinde hiç acımadı sonrasında hafif sızlıyor ama anında geçiyor. Ama her gün göbekten kendim vurduğum oksapar çok canımı yakıyor baya ağrı yapıyor 2 gündür onunda çözümünü buldum yapmadan önce buzlu bisey koyuyorum kolonya ile temizleyip öyle vuruyorum sonra yine buz o şekilde çözdüm olayı valla
Senin nasıl oluyor progestan ağrı yapıyor mu başka iğne oluyor musun
Valla faydası olur mu bilmem ama bana iğneyi yapan hemşire ayakta yapalım ilaç dağılsın ağrı yapmasın demişti öyle de yaptık ayakta oldum yanibenimde iğne progestan var 2 günde bir 2 ampül ama benim yapılan yerler çok acıyo.
Neyden sebep öyle bsy dediki acaba ben sabah akşam progrstan oluyorum aspirini de akşam alıyorumValla faydası olur mu bilmem ama bana iğneyi yapan hemşire ayakta yapalım ilaç dağılsın ağrı yapmasın demişti öyle de yaptık ayakta oldum yani
Bir de progestan igne ve aspirin arasında epey bi saat olsun demişti doktorum sizinde öyle mi aspirin sabah içiyorum iğneler akşam 9 da
Aa olabilir o zaman kendinizi farketmeden sıkıyor olabilirsiniz23 yaşındayım ilk deneme inşallah hayırlı sonuçlarımız olur
Evet 2/3 gün dinlen diyorlar zaten sonrasında da kalkıp sürekli iş güç yapılmıyor kendi adima konuşayım yürüyünce bile nefes nefese kaldığımı fark ediyorum galiba hala sıkıyorum kendimi dikkat etmek için anlamadım
Benim arasında bir saat bir buçuk saat oluyor. Bana doktor öyle bir şey demedi hiç. Neden size öyle dedi ki acabaValla faydası olur mu bilmem ama bana iğneyi yapan hemşire ayakta yapalım ilaç dağılsın ağrı yapmasın demişti öyle de yaptık ayakta oldum yani
Bir de progestan igne ve aspirin arasında epey bi saat olsun demişti doktorum sizinde öyle mi aspirin sabah içiyorum iğneler akşam 9 da
Bilmiyorum ki valla sormak aklıma gelmedi o an aspirin ve iğnelerin arasında baya bi saat olsun istiyoruz dedi aspirin sabah iğneleri akşam öneririz dedi tamam dedim bende .saatlerini kendim ayarladım ama sabah 9 oglen 2 akşam 9 olarak yaptım kendimceNeyden sebep öyle bsy dediki acaba ben sabah akşam progrstan oluyorum aspirini de akşam alıyorum
Bilmiyorum gerçekten sormak aklıma gelmedi o an aspirin sabah iğneleri akşam öneririz dediler tamam dedim bende söyledikleri gibi yapıyorumBenim arasında bir saat bir buçuk saat oluyor. Bana doktor öyle bir şey demedi hiç. Neden size öyle dedi ki acaba
Muhtemelen ya :)) umarım canım aminn cümlemizeAa olabilir o zaman kendinizi farketmeden sıkıyor olabilirsiniz
Insallah Allah gonlu ferahlik versin umarim çabalarimiz boşa cikmaz
Hangi hastanede tedavi gormustun ozel olmazsaMuhtemelen ya :)) umarım canım aminn cümlemize
olur öyle şeyler canım genelde tutunmu belirtisi oluyo onlar. soluna yat dinlen, arada da evin içinde sakin yürüyüşler yap iyi gelirBen oturunca kasiklarim acıyor sizde de oluyor mu bayanlar
günaydın canım bekleyiş devam ediyo halaGünaydın arkadaşlar nasılsınız bugün:)
aynı valla bende de :) baya belim ağrıyor günlerdir normaldir herhalde değil mi yagünaydın canım bekleyiş devam ediyo halasende durumlar nasıl
dünden beri bendede başladı hafif bel ağrısı ama ilaçlardanmı anlayamıyorum artıkaynı valla bende de :) baya belim ağrıyor günlerdir normaldir herhalde değil mi ya
yok ben idrar testine karşıyımGünaydın kızlar hiç idrar testi yaptınız mi
Günaydın canm bndede adet olacakmış gibi kaşık ağrısı var yoğun bı şekildedünden beri bendede başladı hafif bel ağrısı ama ilaçlardanmı anlayamıyorum artık
Yapmadım düşünmüyorum da galiba, sen :)Günaydın kızlar hiç idrar testi yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?