Bilemedim ki ya iğnelerden olabilir galibadünden beri bendede başladı hafif bel ağrısı ama ilaçlardanmı anlayamıyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim ki ya iğnelerden olabilir galibadünden beri bendede başladı hafif bel ağrısı ama ilaçlardanmı anlayamıyorum artık
ya ilk günler bendede oldu ama kağıt verdiler hastaneden onda adet ağrısı gibi ağrılarınız olabilir yazıoduGünaydın canm bndede adet olacakmış gibi kaşık ağrısı var yoğun bı şekilde
vallahi bende bilmiyrm yarın sağlık ocağına gidicem iğneye diyorum bide kan tahlilimi yaptırsam çıkarmı acaba bişeBilemedim ki ya iğnelerden olabilir galiba
Birde bugün sabah goguslerim çok sis uyandım aciyor resmen herhalde ilaçların yan etkisi bunlardünden beri bendede başladı hafif bel ağrısı ama ilaçlardanmı anlayamıyorum artık
Ayy yok yok yaptırma totem yapalım gününde öğrenelim, şimdi yaptıysan geç tutunmus olsa değeri düşük olsa test gününe kadar kendini yiyeceksin stresten bosver bencevallahi bende bilmiyrm yarın sağlık ocağına gidicem iğneye diyorum bide kan tahlilimi yaptırsam çıkarmı acaba bişe
aynen bendede dünden beri var bel ve göğüs ama olur diyolar zatn. büyük ihtimal iğnelerden. çünkü olsa bile belirtiler için çok erkenBirde bugün sabah goguslerim çok sis uyandım aciyor resmen herhalde ilaçların yan etkisi bunlar
doğru diyosun ya öyle yapmak en iyisi. hayırlısyla pozitifi görürüz inşallah yaAyy yok yok yaptırma totem yapalım gününde öğrenelim, şimdi yaptıysan geç tutunmus olsa değeri düşük olsa test gününe kadar kendini yiyeceksin stresten bosver bence
aynen bendede dünden beri var bel ve göğüs ama olur diyolar zatn. büyük ihtimal iğnelerden. çünkü olsa bile belirtiler için çok erken
Galiba dediğin doğru ya belirti değil yan etki hepsidoğru diyosun ya öyle yapmak en iyisi. hayırlısyla pozitifi görürüz inşallah ya
Olabilir cnmya ilk günler bendede oldu ama kağıt verdiler hastaneden onda adet ağrısı gibi ağrılarınız olabilir yazıodu
inşallah ya inşallah hep güzel haberlerle yazarız tekrardan. senin yanında kimse varmı yardımedebilcrk bu dönemdeGaliba dediğin doğru ya belirti değil yan etki hepsi
kesinlikle canım günümüzü bekleyelim ben inanıyorum çok güzel sonuçlar alacağız allahin izni ile
Günde 2 saat kadar annem yardıma geliyor çamaşır ev süpürme yemek gibi yardımcı oluyor bana onun haricinde kendim yapmaya çalışıyorum olduğu kadar vallainşallah ya inşallah hep güzel haberlerle yazarız tekrardan. senin yanında kimse varmı yardımedebilcrk bu dönemde
benimde kayınvalidem yanımda o yapıyo işte evdeki işleri ben bişe yapmıyorum.Günde 2 saat kadar annem yardıma geliyor çamaşır ev süpürme yemek gibi yardımcı oluyor bana onun haricinde kendim yapmaya çalışıyorum olduğu kadar valla
Sana yardım eden biri var mı kendin mi yapıyorsun her seyi
elimden geldiğince :) yarım saatte bir yürüyorumolur öyle şeyler canım genelde tutunmu belirtisi oluyo onlar. soluna yat dinlen, arada da evin içinde sakin yürüyüşler yap iyi gelir
oooh mis Allahın izniyle hayırlısıyla hepimiz pozitif görürüz inşallahelimden geldiğince :) yarım saatte bir yürüyorum
sen pozitif çıkacaksın içimden hep öyle geçiyoroooh mis Allahın izniyle hayırlısıyla hepimiz pozitif görürüz inşallah
Sorun değilse hangi il hangi hastanede yaptırdın canım? Doktor arayışı içerisindeyim şu an durumun nedir?Arkadaşlar hadi gelin konuşarak geçirelim bu süreyi. benim 4. transferim. 27 ocak transfer işlemim yapıldı. yaşım 31. sizde durumlar ne
yaaaa çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ama inşallah hepimizin yüzü güler hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. sizin yaş kaç. nerde yaptırdınız tedavinizisen pozitif çıkacaksın içimden hep öyle geçiyor
ben istanbul bahçeci umut tüp bebekte yaptırdm canım. cem çelik doktorumdu. ben memnunum tavsiyede ederim. siz nerde oturuyrsnzSorun değilse hangi il hangi hastanede yaptırdın canım? Doktor arayışı içerisindeyim şu an durumun nedir?
Bende Ankara’dan. Bugün adet oldum. Hastaneyi aradım da beni arayacaklarını söylediler. İlk muane için adetli adetsiz fark eder miben istanbul bahçeci umut tüp bebekte yaptırdm canım. cem çelik doktorumdu. ben memnunum tavsiyede ederim. siz nerde oturuyrsnz