7./8. Gün çıkar diye düşünüyorum ama bence hiç yapmayın kandan baktırın direk doktorun söylediği tarihte . 5. Gün embriyosuna 10 gün 3. Gün embriyosuna 12 gün sonra bakılıyorMerhabalar neye göre değişiyor acaba. Dondurulmuş 5.gün embriyosu için doktor 10 gün sonraya kan testi dedi. Evde erken gebelik testinde ne zaman çıkar
İnşallah13.gunde yaptir 2kat artiyorsa sorun yok canim
Çok iyi gerçekten maşallah benim 55 cik ciktiIyi akşamlar arkadaşlar bugün 11.gun kan sonucu 266.8 çıktı
Henüz doktorla İletişime geçemedim
Ediyorum herkes için inşallah kabul olurAyy inşallah. Sizde dua edin
Çok teşekkür ederim siz tekrarlayacak misiniz testiÇok iyi gerçekten maşallah benim 55 cik cikti
Günaydınn maşallah ikinci çizgi çıkmış hayırlısı olsun diyebiliriz herhalde tecrübeli arkadaşlar el atın konuya
İnşallah sağlıkla buyur kucağına almak nasip olurben dayanamadım transferımın 8. Günü test yaptım ama anlamadım var mı yok mu
Evet inşallah yukselirCok teşekkür ederim siz tekrarlayacak misiniz testi
Var canım hadi bakalım inşallah . Hangi marka bu yaptığınız testben dayanamadım transferımın 8. Günü test yaptım ama anlamadım var mı yok mu
Artar iki gün sonra gayet iyi çıkmış Tebrikler8.gün kan testı sonucu 97 çıkmış nasıl sızce kızlar
Senınle aynı gün transfer olmustuk dımı canım sen ne yaptınArtar iki gün sonra gayet iyi çıkmış Tebrikler
Predictor erken gebelık testı yazıyordu üstündeVar canım hadi bakalım inşallah . Hangi marka bu yaptığınız test
Bende bunda öğrendim canimPredictor erken gebelık testı yazıyordu üstünde
Kaçıncı gün bu
Ya ben de yaptım ama dandik bir marka heal diye . Var mı senveSenınle aynı gün transfer olmustuk dımı canım sen ne yaptın
Var mı sence? 8. Gün bugünYa ben de yaptım ama dandik bir marka heal diye . Var mı senve
3.gün embrıyosu 8.transfer günüKaçıncı gün bu
İkinci çizgi görünüyorVar mı sence? 8. Gün bugün
3.gün embrıyosu 8.transfer g
Hemen hemen aynı silikligi baktım da. Ben de yarın kan vercem. Benim çift embriyo konuldu. Bir yandan da gidip düzgün test alıp gece tekrar mi yapsam diyorumİkinci çizgi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?