- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Test yapsanda betahcg değeri önemli benceHemen hemen aynı silikligi baktım da. Ben de yarın kan vercem. Benim çift embriyo konuldu. Bir yandan da gidip düzgün test alıp gece tekrar mi yapsam diyorum
Mrb acaba cem çelik te tüp bebek maliyetiniz ne oldu kusura bakmayın inşallah güzel haberleri de alırsınızben istanbul bahçeci umut tüp bebekte yaptırdm canım. cem çelik doktorumdu. ben memnunum tavsiyede ederim. siz nerde oturuyrsnz
Canım ne durumdasinİnşallah
Bugün 12.gunum senin? Tekrar kan mi verdinCanım ne durumdasin
Yarın vericem canımBugün 12.gunum senin? Tekrar kan mi verdin
Bnde haberleselimYarın vericem canım
cok iyi cikmis canim benimde 8.gun 101 cikti 10.gun 187 yarin 12.gunum test yaptirip yaptirmamakta kararsizim.tam.ikiye katlanmadi ama tam48saat degilde 44saat sonra verdim ondandir diye avutuyorum kendimi 2gun.sonra 2katina yukselirse sahane.tebrik.ederim8.gün kan testı sonucu 97 çıkmış nasıl sızce kızlar
gayet net gozukuyor var bence yarin kan tahlili yaptir cikar maasallah gebe sayimiz artoyor subat ayi bereketli geldi 3aylar hurmetine rabbim kimsenin emeklerino bosa cikarmasin insallahVar mı sence? 8. Gün bugün
Hayırlı olsunnVar mı sence? 8. Gün bugün
Benımde aynı ama halen cesaret edip test yapamadım ..3.gün embrıyosu 8.transfer günü
Bnde haberleselim
İyi cnm sen naptin kaç geldi benim 96 seninCanım naptin
Benim düşük canım 64İyi cnm sen naptin kaç geldi benim 96 senin
Bozma moralini canm yavaş yavaş yükseliyor işte Allah'ın izni ile olacak sabretBenim düşük canım 64
tebrikler canim guzel katlanmis degerin keseyi gormeye nezaman cagirdi dr unİyi akşamlar arkadaşlar bugün 2.kan testini verdim artış iyi mi sizce
11.gun 266
13.gun 646
Cok teşekkürler 1 hafta sonraya randevu için yarın arayıp bilgi vereceklermiş inşallah keseyi görürüztebrikler canim guzel katlanmis degerin keseyi gormeye nezaman cagirdi dr un
Canım doktorun senden kan testi istedi mi bir dahaİyi cnm sen naptin kaç geldi benim 96 senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?