- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde az artmış canım bendede aynı sorun var8.gün 97
10. Gün 111 çıkmış betahcg
Sızce nasıl kızlar
İkiye katlamamış tutmadı sanırım
Sizin kaç değerlerSeninde az artmış canım bendede aynı sorun var
10.gun 48 12.gun 64Sizin kaç değerler
Ben doktoruma yazdım erken test vermıssın normal dedı 12. Ve 14. Gün değerlerin önemli dedi ama sanmıyorum moral vermek ocın dedi10.gun 48 12.gun 64
Senin en azından değerin yüksek daha umutlu benim değerim düşük ve katlamiyorBen doktoruma yazdım erken test vermıssın normal dedı 12. Ve 14. Gün değerlerin önemli dedi ama sanmıyorum moral vermek ocın dedi
12. Günümde test vercem hayırlıysa tutunur benımle kalır hayırlı degılse de yola devam yapacak bısey yokSenin en azından değerin yüksek daha umutlu benim değerim düşük ve katlamiyor
Aynen öyle canim sağlıklı değilse Rabbim nasip etme diyorum hep12. Günümde test vercem hayırlıysa tutunur benımle kalır hayırlı degılse de yola devam yapacak bısey yok
Hayırlısı olsun inşallah canımYasbel bı sayfada böyle bı yorum gördüm ınsallah bızımde az az da olsa güzel artış olur ve tutunur
Evt cnm cuma günü için stediCanım doktorun senden kan testi istedi mi bir daha
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alalım benimde yarınEvt cnm cuma günü için stedi
canım naptın kan testı verdım mı senVar mı sence? 8. Gün bugün
Ya çıkmış sonuç ama düşük geldi bana 9. Günüm (3.gun embriyosu) beta 36P
canım naptın kan testı verdım mı sen
Canm naptın verdinmi kanHadi inşallah hayırlı sonuçlar alalım benimde yarın
Evet cnm 67 olmuş sen naptinCanm naptın verdinmi kan
Artiyor yavaş yavaş doktorun ne dedi peki benim de 190 olmusEvet cnm 67 olmuş sen naptin
Dış gebelik yüzde doksan dedi cnmArtiyor yavaş yavaş doktorun ne dedi peki benim de 190 olmus