test günü en doğrusunu göreceğiz geç tutunma vs ihtimaline karşı en iyisi tam zamanında kanda bakmak. ben de 4. gün dayanamadım baktım sonra negatifi görünce tövbe ettim.
Bende yapıyor yürürken otururken uzanınca hep ağrıyor. Dünde yaptığım iğne yerinden çok kan gelmiş sonra pamuktan gördümHanimlar bu progestron ignesi agri yapiyor mu.
Normal yani yuruken bacagi çekerken. AğrıyorBende yapıyor yürürken otururken uzanınca hep ağrıyor. Dünde yaptığım iğne yerinden çok kan gelmiş sonra pamuktan gördüm
Bende yapmıyor 3 güne bir 2 doz oluyorum tabi hafif sızısı oldu ama hemen geçti, ağrı yapan vardır illa kiHanimlar bu progestron ignesi agri yapiyor mu.
Sanırım hemşire yağlı bi iğne olduğu için ağrı yapabilir demiştiNormal yani yuruken bacagi çekerken. Ağrıyor
Evt demisti bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Igneleri günlük farklı yönlere mi yaptırıyorsun uz sag solSanırım hemşire yağlı bi iğne olduğu için ağrı yapabilir demişti
İnşallah narinaleğer 5 ise inan tutma şansı en yüksek olan. çünkü blast aşamasında en çok bölünen en sıkı tutunan kalite. inşallah öyledir.
Evet, gün aşırı yapıyorum bi sağ bi solEvt demisti bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Igneleri günlük farklı yönlere mi yaptırıyorsun uz sag sol
ins. bu kandilin hurmetine hepimiz pozitif goruruz yok benim 2.dondurulmus transferim cumartesi idrarda yapmayi dusunuyorum bende bakalim ins. hepimiz pozitifleri gorururzinşallah pozitif görürsünüz. ilk denene miydi
Bende dayanamadım yaptim erken gebelik testi ile beşinci gün yaptım çıkmadiBugun 8.günum 5.gün embriyosu dün idrar testim negatifti olsa silikte olsa çikar miydi? Yıne de üzülmüyorum belki 12.gün kanda çikar diye umiyorum. Herkese hayitli kandiller..
Merhaba Allah kucagimiza saglikli almaya nasip eder insallahArkadaşlar hadi gelin konuşarak geçirelim bu süreyi. benim 4. transferim. 27 ocak transfer işlemim yapıldı. yaşım 31. sizde durumlar ne
Ben hayatta yapmam tövbeliyimİyi akşamlar herkese
Dayanamayıp test yapan var mı bugün , kaçak var mı aramızda
Yapma yapma direniyoruzBen hayatta yapmam tövbeliyim
Aaa geçmiş olsun ne iyi gelir bilmem ki bende hiç olmadı vallaAy valla mide bulantısı da ölcem heralde kafamı kaldiramiom bask mide bulantısı yaşayan varmı bugün oldu bende
Bende de ates basması var akşamdan beri bi üşüyorum bi yanıyorum suan iğne yerlerim acıyor benmdeAy valla mide bulantısı da ölcem heralde kafamı kaldiramiom bask mide bulantısı yaşayan varmı bugün oldu bende
Valla ben cumartesi veya pazar yapmaya niyetliyim bakalım dayanırmıyım Pazartesi test günüm amaİyi akşamlar herkese
Dayanamayıp test yapan var mı bugün , kaçak var mı aramızda
Hayırlısı olur inşallah haberdar edersin hepimiziValla ben cumartesi veya pazar yapmaya niyetliyim bakalım dayanırmıyım Pazartesi test günüm ama
Amin hepimiz için inşallah şu mübarek günde Rabbim hepimizin yüzünü güldürür haber veririm tabikiiiiHayırlısı olur inşallah haberdar edersin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?