Oluyor oluyor hatta daha çok sabahları ve çok oturunca oluyorİyi akşamlar kızlar. Bende 27 ocakta transfer oldum. 5.gün embriyosu. Bu iki gündür ara ara karın ağrısı başladı bende sizde de oluyor mu
Aynı gün ne bereketiymiş sonuçlar da öyle olur inşallah yarabbimMerhaba arkadaşlar.
Bende 27 Ocak da transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş embriyo.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben 4.gün dayanamadım yaptım sonra çok pişman oldum çok erkendi ve pozitif olması mümkün değildi ama yine de yıkılmıştım. Yeni topladım 2 gündür. Pazartesi sabah test yapılana kadar bekleyeceğimHepimizin yüzü gülsün pazartesi günü. Benim test günüm pazartesi. O güne kadar sabredip test yapmayacağım. Sizin de pazartesi günüdür sanırım. Sizler ne yapacaksınız. Bekleyecek misiniz. Yoksa test yapacak mısınız
Çok erken yapmışsın çıkmaması normaldir. Önce kana sonra idrara geçiyormuş. Ben evde yapmayı hiç düşünmüyorum. Aşılamada evde yaptım çift çizgi görmüştüm kendimi baya kaptırmıştım seviniyordum sonra kanda çıkmayınca büyük hayal kırıklığına uğradım. Ondan sonra karar verdim önce kan tahlili yapacağımBen 4.gün dayanamadım yaptım sonra çok pişman oldum çok erkendi ve pozitif olması mümkün değildi ama yine de yıkılmıştım. Yeni topladım 2 gündür. Pazartesi sabah test yapılana kadar bekleyeceğim
Aaa kimyasalım oldu acaba testte pozitif çıkınca yanılma olmuyor diye biliyorum çok büyük hayal kırıklığı olmuştur cidden çok üzüldüm , inşallah bu sefer doğru sonuçla mutlu olursunÇok erken yapmışsın çıkmaması normaldir. Önce kana sonra idrara geçiyormuş. Ben evde yapmayı hiç düşünmüyorum. Aşılamada evde yaptım çift çizgi görmüştüm kendimi baya kaptırmıştım seviniyordum sonra kanda çıkmayınca büyük hayal kırıklığına uğradım. Ondan sonra karar verdim önce kan tahlili yapacağım
Yok iğnenin etkisiymiş ondan pozitif çıkmışAaa kimyasalım oldu acaba testte pozitif çıkınca yanılma olmuyor diye biliyorum çok büyük hayal kırıklığı olmuştur cidden çok üzüldüm , inşallah bu sefer doğru sonuçla mutlu olursun
Eve erken gebelik testini yaptım ama napayım dayanamadım ama pişman oldum sonra herkes çok erken dediEvde mi test yaptınız. Çok erken değil mi doğru sonuç için
Evet zar zor bir emriyo elde edebildik. 5. Gün donduruldu. 27 Ocakta da transfer oldu.Ama bu sefer toplandı değil mi
Olsun erken olduğunu biliyorsun. Hiç yapmamışsın say. İnşallah salı günü kanda pozitifi görürüz hepimizEve erken gebelik testini yaptım ama napayım dayanamadım ama pişman oldum sonra herkes çok erken dedi
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısını versinOlsun erken olduğunu biliyorsun. Hiç yapmamışsın say. İnşallah salı günü kanda pozitifi görürüz hepimiz
Benimde test günüm 7 şubat cumartesi veya pazar evde kendim test yapmayı düşünüyorum ama yapmak da istemiyorum bi yandan daşimdi kimin test tarihi ne zaman ?
benimle aynı gün olanlar vardı sanırım. ben 7 şubat ama 31 ocakta dayanamayıp idrardan negatifi görmüştüm şimdi paşa paşa 7 şubat bekliyorum. günde 1 bardak havuç portakal suyu ve bol su içmeye çalışarak
O zar zor elde edilen 5. Güne varmış o şimdiden şampiyon. Sanırım altın yumurtayı yakalamışsınız. Sonu hayırlı olsun . Kalitesini söylediler miEvet zar zor bir emriyo elde edebildik. 5. Gün donduruldu. 27 Ocakta da transfer oldu.
İnşallah narinalO zar zor elde edilen 5. Güne varmış o şimdiden şampiyon. Sanırım altın yumurtayı yakalamışsınız. Sonu hayırlı olsun . Kalitesini söylediler mi
istanbulda hangi merkezde. bende istanbulda yaptırdım bahçecideİstanbul'da oldu tedavim ve transferim. 36;yaş. 3.5 yıllık evliyim.
İyi akşamlar kızlar. Bende 27 ocakta transfer oldum. 5.gün embriyosu. Bu iki gündür ara ara karın ağrısı başladı bende sizde de oluyor mu
Selam arkadaşlar 31 Ocakta transfer oldum Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırsın hepimizi Bu güzel Mübarek aylar hürmetine
Bnde 29 ocakta 5.gün dondurmuş transferi oldum bugün transferin 4.günü transfer gününü saymaZsak ama negatif çıktı moralim bozuldu
Aynı tarihte ne çok aday varmış meğer benim de 27 ocaktı
Benimde 27 ocak'ta aktarim oldu. 6sinda test günüm. Valla öle zor tutuyorum ki test olmamak icin. 2 kez üzülmek istemiyorum. Üzüleceksemde doktor sölediginde üzülürüm.
Az kaldı yaa napicaz bi yanım hemen o gün gelsin istiyor bi yanım istemiyor
herkeze merhaba bende 28ocak 5.gun dondurulmus embriyo transferi oldum 9subat benimde test gunum.ama 7subatta kan vermeyi dusunuyorum
8 şubat salı istediler bendenHepimizin yüzü gülsün pazartesi günü. Benim test günüm pazartesi. O güne kadar sabredip test yapmayacağım. Sizin de pazartesi günüdür sanırım. Sizler ne yapacaksınız. Bekleyecek misiniz. Yoksa test yapacak mısınız
Ayyy çok az kalmış seninBenim Dr. 10.gun test istedi yani benim son 3.5 gün kaldı
Kesinlikle ya maşallah hepimize böyle devam kızlar27 Ocak transferleri olarak iyi dirayetliyiz kimse idrarda bakmıyor ne güzel..aslında kendimi zor tutuyorum ama olumsuz olursa diye bı kaç gün daha moral bozmak istemiyorum
Hosgeldin ,hayırlısı olur inşallahSelam arkadaşlar 31 Ocakta transfer oldum Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırsın hepimizi Bu güzel Mübarek aylar hürmetine
Çok erken yapmışsın üzülme hiç daha erken sonuçta, bu yüzden günü beklemek en iyisi o güne kadar üzüntüden insan mahvolurBnde 29 ocakta 5.gün dondurmuş transferi oldum bugün transferin 4.günü transfer gününü saymaZsak ama negatif çıktı moralim bozuldu
Hosgeldin merhaba hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alirsinherkeze merhaba bende 28ocak 5.gun dondurulmus embriyo transferi oldum 9subat benimde test gunum.ama 7subatta kan vermeyi dusunuyorum
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın az kalmış ogrenmene bize haber vermeyi unutma o gün baya heyecanlıBenimde 27 ocak'ta aktarim oldu. 6sinda test günüm. Valla öle zor tutuyorum ki test olmamak icin. 2 kez üzülmek istemiyorum. Üzüleceksemde doktor sölediginde üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?