Canım senin tuttu mubende bugun sersem gibiyim sol kasigimda gerilme var
sizlerde bepirti varmi
6.gunum bugun pazartesi kan testi yapacagim 10.gun ama cumartesi idrar dusunuyorum8.gunde
Canım senin tuttu mu
Bnce pozitif hayırlı olsun inşallah gerçekten çok sevindim sizin adınızabelli degil canim pazartesi kan tahlili verecegim net ozaman belli olur ama dun bugun idrarda tahlil yaptim 5.gun dondurulmus embriyo oldugundan bir ihtimal cikarmi dedim cok cok silik 2.cizgiyi gordum sonuc belli olana kadar enazindan takvim yapayim dedim. gecen dondurulmus tedavimde7.gun hic cizgi gormedim bu arada. acaba sonradan yok olurmu alttaki 6.gun ustteki bugun 7.gun sizcede olumluya yormalimiyim
cok tesekkur ederim rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ins. herkez pozitifi gorur hamileler topigine geceriz buradanBnce pozitif hayırlı olsun inşallah gerçekten çok sevindim sizin adınıza
Amin inşallah hadi bakalımmmcok tesekkur ederim rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ins. herkez pozitifi gorur hamileler topigine geceriz buradan
Bence pozitif inşallah daim olurbelli degil canim pazartesi kan tahlili verecegim net ozaman belli olur ama dun bugun idrarda tahlil yaptim 5.gun dondurulmus embriyo oldugundan bir ihtimal cikarmi dedim cok cok silik 2.cizgiyi gordum sonuc belli olana kadar enazindan takvim yapayim dedim. gecen dondurulmus tedavimde7.gun hic cizgi gormedim bu arada. acaba sonradan yok olurmu alttaki 6.gun ustteki bugun 7.gun sizcede olumluya yormalimiyim
Sakin olunYa uf zaman gerçekten hiç geçmiyor test yapmak istiyorum eşim müsade etmiyor.. bı yanım olumlu olcak inşallah diyor bı yanım aman gene negatif gelir diyor..çok karmakarisigim stresten agliyorum artık. Sinirlerim alt üst oldu
Yok belirti ya olan belirtiler ilaç etkisi hep kaşık grisi mide bulantısı 8.gunumSakin olun
Kaçıncı gününüz, belirtiniz var mı ?
amin insallah hepimizin pozitif olurBence pozitif inşallah daim olur
esimde beni ozellikle tembihledi valla dinlemedim stresi biz onlardan daha cok yasiyoruzYa uf zaman gerçekten hiç geçmiyor test yapmak istiyorum eşim müsade etmiyor.. bı yanım olumlu olcak inşallah diyor bı yanım aman gene negatif gelir diyor..çok karmakarisigim stresten agliyorum artık. Sinirlerim alt üst oldu
E bir şey kalmamış 2 gün daha bekleyin sabredinYok belirti ya olan belirtiler ilaç etkisi hep kaşık grisi mide bulantısı 8.gunum
Hayırlı olsun inşAllah. Bence pozitifbelli degil canim pazartesi kan tahlili verecegim net ozaman belli olur ama dun bugun idrarda tahlil yaptim 5.gun dondurulmus embriyo oldugundan bir ihtimal cikarmi dedim cok cok silik 2.cizgiyi gordum sonuc belli olana kadar enazindan takvim yapayim dedim. gecen dondurulmus tedavimde7.gun hic cizgi gormedim bu arada. acaba sonradan yok olurmu alttaki 6.gun ustteki bugun 7.gun sizcede olumluya yormalimiyim
amin canim ins. hepimiz pozitif goruruzHayırlı olsun inşAllah. Bence pozitifçok sevindim darısı bekleyen hepimizin başına
Ben 2.cizgiyi görüyorumEki Görüntüle 3000863 sizce nasıl kizlar kayanamadim yaptım
Bnde görüyorum ama çok çok hayaliBen 2.cizgiyi görüyorum
Bende ikinci çizgiyi görüyorum hayırlısıyla olsun inşAllah, hemen mi çıktı ikinci çizgiEki Görüntüle 3000863 sizce nasıl kizlar kayanamadim yaptım
5-6.dk da ki resim bu sonra biraz daha belirdi sanki ya hadi inşallahBende ikinci çizgiyi görüyorum hayırlısıyla olsun inşAllah, hemen mi çıktı ikinci çizgi
Ne zaman kan vereceksin. İnşallah sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla gelir5-6.dk da ki resim bu sonra biraz daha belirdi sanki ya hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?