Ben ilk üç gün durduk yere terliyordum. Sıcak basıyordu. Ondan sonra olmadıKızlar öncelikle günaydın nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz bugün
Ben dun gece adet olacakmış gibi bi karın ağrısı yaşadım yalan değil baya korktum olursam diye ama çok şükür bisey yok, aranızda hala sıcak basması yaşayan var mı durduk yere sicakliyorum terliyorum geceleri çok oluyor
Günaydın canm bnde bugün gece şiddetli adet ağrısı gibi ağrı ile uyandım iki defa benim geçen denemelerdede olmuştu hep inşallah bu seferde olumsuz degildirKızlar öncelikle günaydın nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz bugün
Ben dun gece adet olacakmış gibi bi karın ağrısı yaşadım yalan değil baya korktum olursam diye ama çok şükür bisey yok, aranızda hala sıcak basması yaşayan var mı durduk yere sicakliyorum terliyorum geceleri çok oluyor
ne iş yapıyosunki canım. yorucu bir iş değilse çalış bencede. yoksa evde insan düşünmeden saniye geçiremiyoSelam kızlar transferden sonra rapor aldınız mı ? Sürekli evde dinlendiniz mi. Bir yanım diyor ki çalışayım hem günler daha hızlı geçer, yoksa kendimi dinlerim sürekli bu da beni strese sokar. Diğer yanım dinlen nolur nolmaz diyor. Doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi
Benimde ilk üç gün baya olmuştu ama artık geceleri de olmaya başladı durduk yere böyle içim yanıyor gibi oluyor psikolojim bozuldu herhaldeBen ilk üç gün durduk yere terliyordum. Sıcak basıyordu. Ondan sonra olmadı
Selam canımSelam kızlar transferden sonra rapor aldınız mı ? Sürekli evde dinlendiniz mi. Bir yanım diyor ki çalışayım hem günler daha hızlı geçer, yoksa kendimi dinlerim sürekli bu da beni strese sokar. Diğer yanım dinlen nolur nolmaz diyor. Doktorum normal hayatına devam edebilirsin dedi.
Benim çok şiddetli değildi ama adet olmadan evvel midemi bozmuusm usutmusum gibi karnım ağrirdi hep dün gecede öyle oldu sabaha geçti ama , inşallah olumsuz falan değildir senin içinde.Günaydın canm bnde bugün gece şiddetli adet ağrısı gibi ağrı ile uyandım iki defa benim geçen denemelerdede olmuştu hep inşallah bu seferde olumsuz degildir
Duphalac diye bir şurup var onu al rahatlarsın benim embriyolog dedi kabız olmam için al rahat rahat yap tuvaletini dediGünaydın kızlar bendede ateş basmalari oluyor birde afedersiniz fena şekilde gaz problemim var tuvalet olayını soylemiyorum bile
Evet ya inşallah olumlu şeylerin belirtisi falandır bunlarGünaydın kızlar bendede ateş basmalari oluyor birde afedersiniz fena şekilde gaz problemim var tuvalet olayını soylemiyorum bile
Hayırlı olsunnnMerhaba, ben de dün 11:00 da transferimi oldumda geldimHepimize boool şans diliyorum güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız bol bol dua edelim mübarek günlerdeyizArkadaşlar valla konuşmak iyi geldi ama inanıyorum bu mübarek günler inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Kesinlikle bende onu kullanıyorum faydasını gördüm birde genelde sıvı ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum o da etkendirDuphalac diye bir şurup var onu al rahatlarsın benim embriyolog dedi kabız olmam için al rahat rahat yap tuvaletini dedi
ciddi misin benim doktorum 5. kalite milyonda bir görüyoruz genelde gelenler 4 ve 3 dedi hatta benimkiler 3 ab idiİnşallah narinalnasıl mutlu etti beni söylediklerin. Aslında çok doğru o şimdiden şampiyon. Hiç böyle düşünemedim. İnşallah elimden kayıp gitmez. Hepimizin yüzü gülsün inşallah. 5 ba dediler yanlış hatırlamıyorsam
inşallah pozitif görürsünüz. ilk denene miydiherkeze merhaba bende 28ocak 5.gun dondurulmus embriyo transferi oldum 9subat benimde test gunum.ama 7subatta kan vermeyi dusunuyorum
6 galiba ben de karıştırdımoh maşallah. inşallah hepimiz bu mübarek günler hürmetine güzel haberlerle dönerizz.
Hoşgeldin buarada
Hoşgeldin sende canım. İnşallah rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize ya. ne kadar çoğaldık ne güzel olduk böyle
kııızzzhiç 4. gün test yapılırmı çıkmaz tabi. ben çok okudum ilaçlardan kaynaklı pozitif görüp negatif çıkan. biz rup olarak erken teste karşıyız herşey güzel olucak Allahın izniyle
Kaç olduk şimdi 5 miartık sayamıyorum
ohh oh 6 kişimi olduk şimdiaman sakın test yapma moral bozmak yok. az kaldı zaten.
ilaçları kullandığın sürece adet olamazsın zaten :) Allah korusun testte negatif çıkınca ilaçları kes diyorlar. o zaman birkaç gün içinde adet geliyor. benim de hep adet ağrısı gibi sancılarım oluyor. otururken daha çok oluyor ama. ara ara yürümek iyi geliyorKızlar öncelikle günaydın nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz bugün
Tekrar sorucam bi emin olamadım bende şimdiciddi misin benim doktorum 5. kalite milyonda bir görüyoruz genelde gelenler 4 ve 3 dedi hatta benimkiler 3 ab idi
eğer 5 ise inan tutma şansı en yüksek olan. çünkü blast aşamasında en çok bölünen en sıkı tutunan kalite. inşallah öyledir.Tekrar sorucam bi emin olamadım bende şimdi
test günü en doğrusunu göreceğiz geç tutunma vs ihtimaline karşı en iyisi tam zamanında kanda bakmak. ben de 4. gün dayanamadım baktım sonra negatifi görünce tövbe ettim.Bugun 8.günum 5.gün embriyosu dün idrar testim negatifti olsa silikte olsa çikar miydi? Yıne de üzülmüyorum belki 12.gün kanda çikar diye umiyorum. Herkese hayitli kandiller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?