Az kaldı yaa napicaz bi yanım hemen o gün gelsin istiyor bi yanım istemiyorSon 6 gün
İyi akşamlar hoş geldin ne güzel artiyoruz böyle :)İyi akşamlar kızlar. Bende 27 ocakta transfer oldum. 5.gün embriyosu. Bu iki gündür ara ara karın ağrısı başladı bende sizde de oluyor mu
Evet ilk transfer. 36 yaşındayım. Çok defa tüp bebek tedavisi oldum ama amh çok düşük. Yumurta toplanamadı.Senin ilk denememiydi sormayı unuttum
İstanbul'da oldu tedavim ve transferim. 36;yaş. 3.5 yıllık evliyim.şansa bak he ne güzel denk geldik ya hepimizsen nerde yaptırdın. yaş kaç
giderek çoğalıyoruz, dahada çoğalırız inşallah
Benim Dr. 10.gun test istedi yani benim son 3.5 gün kaldıSon 6 gün
Hoşbuldukİyi akşamlar hoş geldin ne güzel artiyoruz böyle :)
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur
Valla iğne ilaçların etkisidir herhalde , bende olmadı diğer kızlarda oldu mu bilemiyorum ama sorarız onlara da
Bu ilaçların bir çok etkisi oluyor bazen insan korkuyor normal mi diye
Ben salı günü yapmayı düşünüyorum. İnşallah hepimiz pozitifi görürüzHepimizin yüzü gülsün pazartesi günü. Benim test günüm pazartesi. O güne kadar sabredip test yapmayacağım. Sizin de pazartesi günüdür sanırım. Sizler ne yapacaksınız. Bekleyecek misiniz. Yoksa test yapacak mısınız
Evet ya bndede sanki adet olacakmış gibi birden bı ağrı giriyor sonra geciyorİyi akşamlar kızlar. Bende 27 ocakta transfer oldum. 5.gün embriyosu. Bu iki gündür ara ara karın ağrısı başladı bende sizde de oluyor mu
Evet benimde öyle oluyor. Onun için çok korkuyorum. Aslında çoğu zaman ilaçla adet oluyordum böyle karnım ağrıyınca hemen olacam sanıyorumEvet ya bndede sanki adet olacakmış gibi birden bı ağrı giriyor sonra geciyor
Progesteron etkisi bence canmEvet benimde öyle oluyor. Onun için çok korkuyorum. Aslında çoğu zaman ilaçla adet oluyordum böyle karnım ağrıyınca hemen olacam sanıyorum
Bnde 29 ocakta 5.gün dondurmuş transferi oldum bugün transferin 4.günü transfer gününü saymaZsak ama negatif çıktı moralim bozulduİnşallah herkes pozitif sağlıklı diye yazar buraya
Hep dua ediyorum rabbim yardımcımız olsun
Hiç bilmiyorumProgesteron etkisi bence canm
Evde mi test yaptınız. Çok erken değil mi doğru sonuç içinBnde 29 ocakta 5.gün dondurmuş transferi oldum bugün transferin 4.günü transfer gününü saymaZsak ama negatif çıktı moralim bozuldu
Aynı tarihte ne çok aday varmış meğer benim de 27 ocaktıMerhaba arkadaşlar.
Bende 27 Ocak da transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş embriyo.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ay deme ben de 4. Gün test yaptım negatif çıktı ama doktorum 5. Gün den önce hormon salgılanmıyor zaten dediEvde mi test yaptınız. Çok erken değil mi doğru sonuç için
Ama bu sefer toplandı değil miEvet ilk transfer. 36 yaşındayım. Çok defa tüp bebek tedavisi oldum ama amh çok düşük. Yumurta toplanamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?