- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
28 Aralık pik 30 Aralık çatlama gibi sankı canımGünaydın arkadaşlar ovulasyon testi ne bakarmisiniz sizce hangi gün pik hangi gün çatlama olmuştur geç yumurtlama oldu bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 Aralık pik 30 Aralık çatlama gibi sankı canımGünaydın arkadaşlar ovulasyon testi ne bakarmisiniz sizce hangi gün pik hangi gün çatlama olmuştur geç yumurtlama oldu bide
Amin kuzum inşallahTeşekkür ederim canım inşallah öyledir Allah hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin bize
Evet kuzum ama cuma cumartesi pazar ara vermedikGün aşırı dediğiniz regl biter bitmez bir dolu bir boş şeklinde değil mi ?
İnşallah sen hamilesindir benim 2 gün önce gögüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı vardı dün ve bugün hiç bişey yok sabah test yaptım bembeyaz büyük ihtimalle doktora gideceğim düşükten 10 ay geçti hala hamile kalamadım adetimde de azalma var çözemedim ya hayırlısı olsun hakkımızda canımBat Tarihimiz aynıymış şu an ben de aynı durumdayım ama çok halsiz hissediyorum kasıklarıma kramplar girip çıkıyor anlık
Anladım teşekkür ederimEvet kuzum ama cuma cumartesi pazar ara vermedik
Amin,ümidinizi yitirmeyin Allah büyükİnşallah sen hamilesindir benim 2 gün önce gögüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı vardı dün ve bugün hiç bişey yok sabah test yaptım bembeyaz büyük ihtimalle doktora gideceğim düşükten 10 ay geçti hala hamile kalamadım adetimde de azalma var çözemedim ya hayırlısı olsun hakkımızda canım
Benim de testlerim negatif çıktı hala bir umut bekliyorum belki geç döllenmedir diyeİnşallah sen hamilesindir benim 2 gün önce gögüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı vardı dün ve bugün hiç bişey yok sabah test yaptım bembeyaz büyük ihtimalle doktora gideceğim düşükten 10 ay geçti hala hamile kalamadım adetimde de azalma var çözemedim ya hayırlısı olsun hakkımızda canım
İnşallah yumurtlamayı takip ettin mi kaçıydıBenim de testlerim negatif çıktı hala bir umut bekliyorum belki geç döllenmedir diye
Canim.var gibi duruyo. Net çıkmamış ama foto da.Kızlar bakabilirsiniz misiniz var mı yoksa kuruma çizgisimi çok umutlandım
3. Gunde catlamis canim 2. Kez yumurtlamami yoksa anca mi catladi bilemiyorum artik atiyorum bak bugun gece degerlendirebilecegim dun bu saatlerde pikti simdi catlamis gece degerlendirirsem yetisebilirmiyim bilmiyorum bu arada adete de 1 hafta kaldi cok ilgincTamam canım benı haberlendırırsen sevınırım
Aynen canım 1-2 gün geçikmeyle yaparım. Bu sancı bana da bi garip geldi kaşık doluluğu. Bu kadar önceden olmazdı rahatsız edici.Canım benim normalde regl olurken oluyordu kasık ağrılarım bacak ağrılarım felan ama bu ay öyle olmadı bı dört beş gün önce gaz ağrıları oluştu bende, aşırı şişkinlik,gaz ve onun sancısı o şekilde öğrenmiştim ama regl ağrısına benzemiyordu benimkisi.. Herkesin farklı olabilir bence.. Test yapsan bugün çıkmayabilir kuzum bence birazcık daha bekle
Evet bekleyebilirsen daha iyi olur canım ben bekleyememiştim regl'a bir gün kala çıktı benimki eğer farklı bir sancıysa bunu hissediyor insan sende hissediyorsun bence kuzum hayırlı haberlerini bekliyor olacağım buradaAynen canım 1-2 gün geçikmeyle yaparım. Bu sancı bana da bi garip geldi kaşık doluluğu. Bu kadar önceden olmazdı rahatsız edici.
Hadi hayırlı olsun canım,rabbim hayırla sonuçlandırsınKızlar ignemi oldum bugün yarın akşama degerlendiricem inşallah bu sefer olur 14 ocakta güzel haberler veririm inşallah
Sperm için eşime neler verebilirim sizce
Siz sadece regle bir gün kala mı yaptınız yoksa benim gibi dayanamayıp üç gün öncesinden yapmaya başlamış mıydınızEvet bekleyebilirsen daha iyi olur canım ben bekleyememiştim bir gün kala çıktı benimki eğer farklı bir sancıysa bunu hissediyor insan sende hissediyorsun bence kuzum hayırlı haberlerini bekliyor olacağım burada
Regl'a üç gün kala ovulasyon yapmaya başladım üç gün üst üste ovulasyonda T çizgisi kırmızı çıkıyordu ovulasyonda pozitifi görünce regl'a bir gün kala da dayanamayıp gebelik testi yaptım bariz bir şekilde çıktıSiz sadece regle bir gün kala mı yaptınız yoksa benim gibi dayanamayıp üç gün öncesinden yapmaya başlamış mıydınız
Ettim ama tuhaflık var benim reglin 11.-12. günü pik gibi oldu (17-18 aralıkta) sonra silikleşmeye başladı. Reglin 17. Günü (23 aralıkta ) tekrar pik oldu 25 inde tekrar silikleşmeye başladı. Bak fotosunu atıyorum sence ne zamanı baz almalıyımİnşallah yumurtlamayı takip ettin mi kaçıydı
Öyle valla benim de üç gün var erken gebelik test yaptım ama kalbimden daha temiz bir beyazlıkla karşılaştım sizin yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü öğrendiğinizdeRegl'a üç gün kala ovulasyon yapmaya başladım üç gün üst üste ovulasyonda T çizgisi kırmızı çıkıyordu ovulasyonda pozitifi görünce regl'a bir gün kala da dayanamayıp gebelik testi yaptım bariz bir şekilde çıktı
İnsan dayanamıyor dimi canım merakımız bizi mahvetmiş
Bir üç gün daha bekleyip normal kaset test yap derim canım benim ovulasyon testi 14 aralıkta silikleşti yani o gün çatlama gerçekleşti ben 27 aralıkta laboquick kaset testle öğrendim, 13.günde öğrenmiş oluyorumÖyle valla benim de üç gün var erken gebelik test yaptım ama kalbimden daha temiz bir beyazlıkla karşılaştım sizin yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü öğrendiğinizde
Sen sanki bu ay iki kere yumurtlama görmüşsün gibi canım, elinde ovulasyon testin varsa regl gününe kadar onu yapıp bakabilirsin koyulaşma oluyor mu tekrar diye, çünkü koyulaşma olunca ve bariz kırmızı çıkınca o da gebeliği belli ediyorEttim ama tuhaflık var benim reglin 11.-12. günü pik gibi oldu (17-18 aralıkta) sonra silikleşmeye başladı. Reglin 17. Günü (23 aralıkta ) tekrar pik oldu 25 inde tekrar silikleşmeye başladı. Bak fotosunu atıyorum sence ne zamanı baz almalıyım