Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa şuan kaç canımBenimde adete 3gun kala 13.90 çıkmıştı canım.
Şuan tatile çıkmış canım doktora gidemedim ama çok erken değil mi gitmek içinBir doktora gidin bence tekrar sonuçları göstermeye
Kuzum çok sağol ben ful değerlendirdim çizgiye falan bakmadım en kötü 2 günde bir hep yaptık sizde yapınFatmaben hayırlı olsun darısı başımıza kızlar bi şey sorucam testte çift çizgi çıkınca değerlendiriyoruz ya ben mesela çift çizgi çıkan 2 gün yaptım sonra ara verdim. Ama çift çizgi çıkınca çatlamak üzere diyorlar. O zaman çift çizgiden 1-2 gün sonra yapmak gerekmez mi? mantığı oturtamadım doğru mu yapıyoruz acaba. Bu sefer çatlamadan yapmış mı oluyorum?
Kuzum 5 gün oldu ama ama regli günlerim 30-34 gün arası o yüzden 2 - 6 gün arası gecikmiş oluyorum galibaKaç gün gecikmeniz olmuştu
Canım süperrrrr ay hayırlısı olsun ne kadar geciktin?Kızlar test yaptım çok daha koyu değişik oldum kan vermeye gideceğim inanamıyorum gerçek gibi gelmiyor
Ben o günden bu yana hergun idrar testiyle denedim koyuluk ilk çizgiyle eşit halde su an nerdeyse. Dün aile hekimliğinde kan verdim çıkmadı haftasonu olunca halen. Ayy bir de bana diyorki hamilesin iste ne gerek var ikinci testi yapmaya son testimi de ekliyorum.Yaa şuan kaç canım
Canım piki de değerlendir sen ihtimali arttırırsın 5 gün bile yaşayan spermler varFatmaben hayırlı olsun darısı başımıza kızlar bi şey sorucam testte çift çizgi çıkınca değerlendiriyoruz ya ben mesela çift çizgi çıkan 2 gün yaptım sonra ara verdim. Ama çift çizgi çıkınca çatlamak üzere diyorlar. O zaman çift çizgiden 1-2 gün sonra yapmak gerekmez mi? mantığı oturtamadım doğru mu yapıyoruz acaba. Bu sefer çatlamadan yapmış mı oluyorum?
Regli bittikten sonra ne zamana kadar 2 günde 1 oldu kuzum ben yumurtlamadan bir süre sonra bırakayım diyorum ocaktaKuzum çok sağol ben ful değerlendirdim çizgiye falan bakmadım en kötü 2 günde bir hep yaptık sizde yapın
Kuzum benim zaten geçen ay kimyasal geçirdim döngüm kaydı beta hcg değerim geç düştü o yüzden geç döllenme oldu sanırım ama sen 2-3 günde bir değerlendir canım bizde olsun diye değilde eşim şehir dışana çıkıcak özleriz diye oldu sende arada devam et benceRegli bittikten sonra ne zamana kadar 2 günde 1 oldu kuzum ben yumurtlamadan bir süre sonra bırakayım diyorum ocakta
Ben o günden bu yana hergun idrar testiyle denedim koyuluk ilk çizgiyle eşit halde su an nerdeyse. Dün aile hekimliğinde kan verdim çıkmadı haftasonu olunca halen. Ayy bir de bana diyorki hamilesin iste ne gerek var ikinci testi yapmaya son testimi de ekliyorum.
Ay masallah ya hadi gozun aydin insallah yukselir kuzucugum biraz daha yukselsin keseyi gorene kadar soyleme bence stres olma bosuna hic degere de takilma dollendigi zaman gore kisiye ozel. Yeterki gun asiri duzenli artsin
Ay inşallah kuzum bunu gördüm ya bu ada çok şükür kese kaç betadan sonra görünüyorduAy masallah ya hadi gozun aydin insallah yukselir kuzucugum biraz daha yukselsin keseyi gorene kadar soyleme bence stres olma bosuna hic degere de takilma dollendigi zaman gore kisiye ozel. Yeterki gun asiri duzenli artsin
Ben şeyden korkuyorum. şimdi yumurtlama sonrası dolleyecek döllendiğinde ilişkiye girince bir şey olur mu diye çekiniyorumKuzum benim zaten geçen ay kimyasal geçirdim döngüm kaydı beta hcg değerim geç düştü o yüzden geç döllenme oldu sanırım ama sen 2-3 günde bir değerlendir canım bizde olsun diye değilde eşim şehir dışana çıkıcak özleriz diye oldu sende arada devam et bence
Kuzum Allah razı olsun hep dua edicem emin ol kuşum benim 10 gündür akıntım var ve 10 gündür geçmek bilmeyen şişlik var pantolonumu kapatamıyorum ama herkeste olan meme hassasiyeti yok bende