- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
Kuzum ben 5 gün geciktim ama sanırım geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim içim döngüm 1 hafta kaydı dolayısıyla geç döllenme yaşadımCanım süperrrrr ay hayırlısı olsun ne kadar geciktin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben 5 gün geciktim ama sanırım geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim içim döngüm 1 hafta kaydı dolayısıyla geç döllenme yaşadımCanım süperrrrr ay hayırlısı olsun ne kadar geciktin?
Yok kuzum ya merak etme hiçbirşey olmaz orası ilişkiye girdiğin yerden baya uzak için rahat olsun canım benimBen şeyden korkuyorum. şimdi yumurtlama sonrası dolleyecek döllendiğinde ilişkiye girince bir şey olur mu diye çekiniyorum
Olsun canım hiç önemli değil muhtemel yumurtlama zamanı sulu 4 gün sonra beyaz ve yoğun gelmeye başladı canım her akşam işten gelir gelmez değiştirmek zorunda kalıyordum canımNasıl bir akıntıydı peki sorması ayıp? Kıvamı rengi miktarı? Kusura bakma lütfen, çok soru soruyorum ama merak heyecan işte
Ama c çizgisi neden koyu olmadı kuzum bekledikten sonra koyulaştı mıKızlar testim 5 dk bile degil hemen boule oldu ilk defa olduEki Görüntüle 3361066
Aşkım hiç 2 çizginin yeri oldu böyle hemenAma c çizgisi neden koyu olmadı kuzum bekledikten sonra koyulaştı mı
O konu beni aşar bebisim tecrubeli hatunlar daha dogru cevap verirler ben bilmiyorumAy inşallah kuzum bunu gördüm ya bu ada çok şükür kese kaç betadan sonra görünüyordu
İkinci çizgi yeri beyaz kalmış. Benimde erken gebelik testim ayni bu şekilde oldu İkinci çizgi yeri negatif kaldı. Kan verdim dört gün önce negatif çıktı. Hala test yapmak için bekliyorumBen o günden bu yana hergun idrar testiyle denedim koyuluk ilk çizgiyle eşit halde su an nerdeyse. Dün aile hekimliğinde kan verdim çıkmadı haftasonu olunca halen. Ayy bir de bana diyorki hamilesin iste ne gerek var ikinci testi yapmaya son testimi de ekliyorum.
Ben çok anlayamıyorum ya zaten azcık da yoruldum galiba belirti aramaktanNormalde benim regliye 3-4 gün kala şişerler 10 gündür var aşırı büyüme üçlarında da büyüme var dokunmadan da acısını hissediyorum ve uç kısımlarında kabarcıklar oluştu çerçeve kısmında da bugün koyuluk farkettim
Aaa kuzum varsa evde bir test daha yapsana inşallah pozitiftirAşkım hiç 2 çizginin yeri oldu böyle hemen
Ay ben bunları soruyorum ya bu bile tuhaf geliyor kuzum banaO konu beni aşar bebisim tecrubeli hatunlar daha dogru cevap verirler ben bilmiyorum
Göreceksin Allahın izniyle süreç yorucu ama güzel sonuçlanacak bir gün inşallahBende bir gün görecek miyim acabaa
Aaa kuzum varsa evde bir test daha yapsana inşallah pozitiftir
İnşallah sende vardır. Ama o testler beni hep pozitif gösterdi. Sonunda regli oldumEki Görüntüle 3361076
Bak askim buda bir gebenin günlüğü jelin yanında gelen test o dahami hassastır bilemedim ama bunuda dün yaptım farklı marka üstüne su bile tutdum boyle
İnşallah kuzum sen naptinGöreceksin Allahın izniyle süreç yorucu ama güzel sonuçlanacak bir gün inşallah
Benim de öyle ya kramp gibi sancılar giriyor sırtım belim ağrıyor akıntım da arttı gibi off bilmiyorum ne olacak böyle halimizKızlar çatlamanın üstünden 8 gün geçti. Beklenen reglim 5 Ocak. 3 gündür sadece akşamları kasık doluluğum ağrım vardı. Bugün gündüzde başladı herhan regl olacak gibi daha yoğun bir ağrı. Anlayamıyorum henüz regl için erken. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Yarın sabah test yapacağım canım,regl olana kadar da üç dört gün yapacağım belki yarın görürüm de gerek kalmazİnşallah kuzum sen naptin
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hepimize nasip etsin canimİnşallah sende vardır. Ama o testler beni hep pozitif gösterdi. Sonunda regli oldum
Benimde adete 3gun kala 13.90 çıkmıştı canım.