Ay hadi inşallah test yapacak mısınız ben kendimi zor tutuyorummmBenim dün bat günümdü gelen birşey yok şuanda sabah sağ bacak ve göğüs ağrısıyla uyandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah test yapacak mısınız ben kendimi zor tutuyorummmBenim dün bat günümdü gelen birşey yok şuanda sabah sağ bacak ve göğüs ağrısıyla uyandım
Allahım hayır etsinEvet ben yaşıyorum şuan daha çok iç bacağım ve diz kapağıma doğru iniyor ağrı
Bilmem inşallah hamilelik yazmış bazıları inşallah öyleyimdir bat bekliyoruzNiye böyle oluyor ki acaba ya
Yok pazar günü yapacağım bende zor tutuyorum kendimiAy hadi inşallah test yapacak mısınız ben kendimi zor tutuyorummm
Ben de pazar yapacağım nasip olursa,ama pazar günü daha bata üç gün olacak belki görebilirim mucizemiYok pazar günü yapacağım bende zor tutuyorum kendimi
Bazı hamişler öğreniyorlar bat günü gelmeden eğer erken yumurtladıysanız ben geç yumurtlama gördüğüm için 15. Günde yapmayı planlıyorum inşallah hamişizdirBen de pazar yapacağım nasip olursa,ama pazar günü daha bata üç gün olacak belki görebilirim mucizemi
İnşallahBazı hamişler öğreniyorlar bat günü gelmeden eğer erken yumurtladıysanız ben geç yumurtlama gördüğüm için 15. Günde yapmayı planlıyorum inşallah hamişizdir
İnşallah kuzumCanlarım bilmiyorum ama biraz kafamı dinlemek uzaklaşmak istiyorum bende. Ama sizinleyim. Merak etmeyin inşallah hepimiz olacağızzz
Sanki catlamak uzere gibi sat ve bat tarihlerin nedirKızlar selammmm testime bakarmısınız catlamış mı ?Eki Görüntüle 3360451
Bence bol havuc ye catlasinKızlar selammmm testime bakarmısınız catlamış mı ?Eki Görüntüle 3360451
Önümüzdeki ay ayın 17snde olacam bu ayda 17snde oldumSanki catlamak uzere gibi sat ve bat tarihlerin nedir
Tahmini hesaplamaya gore 3 gunun daha olmasi gerekirdi catlamaya ama daha erken catlayacak gibi canimÖnümüzdeki ay ayın 17snde olacam bu ayda 17snde oldum
o dediğiniz akıntı gebelikte oluyor içinizi ferah tutun sarı olmadıgı muddetce olması normalKızlar benim BAT'a 7-8 gün var ve kremsi akıntım yapışkan gibi olmaya başladı. Hamilelik ümitlerim kırılmaya başladı Halen arada kasığımda ufak ağrılar oluyor da bu akıntı muhabbeti üzdü ya
Henüz catlamamış mı peki hep çift çizgiTahmini hesaplamaya gore 3 gunun daha olmasi gerekirdi catlamaya ama daha erken catlayacak gibi canim
Catlamamis bence bir iki gune anca catlayacak gibi bazen gunlerce pik gittigi oluyor bazilarinda sen degerlendir hep bu gunleriHenüz catlamamış mı peki hep çift çizgi
Tamam Canm teşekkür ederimCatlamamis bence bir iki gune anca catlayacak gibi bazen gunlerce pik gittigi oluyor bazilarinda sen degerlendir hep bu gunleri
Benimde 8-9 gun var bata akintim bitmedi bazen su gibi bazen peceteye geliyor gecen ay hamile degilken kuruydum gayet hayirdir insallah.Kızlar benim BAT'a 7-8 gün var ve kremsi akıntım yapışkan gibi olmaya başladı. Hamilelik ümitlerim kırılmaya başladı Halen arada kasığımda ufak ağrılar oluyor da bu akıntı muhabbeti üzdü ya
Canım benim de bat 5 Ocak bende de bacağa vuran ağrı var ve akşamları regl olacak gibi kasık ağrım oluyor 2 gündür ama sadece akşamları. Gündüz hiç birşey yok. Akıntı falan da yok pek umudum da yok da işteYapay olan hicbirsey kullanmadan ilerlemeye calisiyorum bende kuzum. Sana da yazdim gormedin o dedigin gibi kayganlastirici varmis evet. Cok kirk yilin basi belki kullaniliyor. Sende kullansanda bir kez kullanmis oldun zaten guzel degerlendiriyorsan birsey olmaz canim.Nasip ya bu ay merak ediyorum bakalim reglden 1 hafta onceki belirtiler basladi biraz bacaklara vuran sizi gibi. Belirtilere bakmayalim diyoruz ama yinede onemsiyorum ben.
Bence akıntı belirleyici değil kızlar ya yumurtlamadan sonra regl olacağımız zamanda bazen oluyor bazen olmuyor şuanda da benim de öyle mesela 1 gün var akıntı aşırı bi gün hiç yokKız vallaha bende hiç akıntı bile gelmiyor