Aminn inşallah canım. Son adet tarihim 2 Aralık. Bu ay kendime kural koydum ovulasyon testi almak yok,gebelik testi almakda yok gunum geçerse eğer o zaman alırım. Onların yerine yeni bir kitap almak, yeni bir atkı modeli bulup örmek gibi başka uğraşlar buldumCanımmm inşallah hayırlı haberlerini alırız. Dediğin gibi stresli olunca değil de daha ziyade kendini rahat bırakınca oluyormuş herkes aynı şeyi söylüyor. Hadi bakalım müjdeli haberler inşallah. Son adet tarihiniz ne zamandı?
Canım benim de bir düşüğüm oldu yaklaşık 12 haftalık. Doktorum en az 3 ay beklememi söyledi. 4 ay ara verdim. İlk ay gebelik olmadı sonraki ikinci ay elhamdülillah gebelik oldu. Şu an kızım 6 yaşında. Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba, bu topik hepimize uğur getirsin, yeni yıla isteyen herkes hamile olarak girsin inşallah
Ben bir düşük yaşadım bir adet gördüm, bu adetim inşallah olmaz ama allahtan hayırlısını diliyorum.
Sat: 28 Kasım Bat: 27 Aralık
inşallah +1'imle geri gelirim hemencik <3Ekliyorum hemen tatlım teşekkür ederim, uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini alalım
Ben seni yine de silmiyorum valla, sen tabii ki bakma buraya nasıl iyi hissedeceksen ama belki güzel haberini vermeye girersin ocak ayında
Benim küçük olduğu için doktorum bir ay ara ver dedi 7 haftalıktı. İnşallah bana da isteyen herkese de nasip olurCanım benim de bir düşüğüm oldu yaklaşık 12 haftalık. Doktorum en az 3 ay beklememi söyledi. 4 ay ara verdim. İlk ay gebelik olmadı sonraki ikinci ay elhamdülillah gebelik oldu. Şu an kızım 6 yaşında. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hemen ekliyorum canım, hadi müjdeli haberlerMerhaba, bu topik hepimize uğur getirsin, yeni yıla isteyen herkes hamile olarak girsin inşallah
Ben bir düşük yaşadım bir adet gördüm, bu adetim inşallah olmaz ama allahtan hayırlısını diliyorum.
Sat: 28 Kasım Bat: 27 Aralık
İnşallah kendini çok özletme müjdenle gel kuzuminşallah +1'imle geri gelirim hemencik <3
İnşallah siz de en kısa zamanda hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuzBenim küçük olduğu için doktorum bir ay ara ver dedi 7 haftalıktı. İnşallah bana da isteyen herkese de nasip olurAllah kızınızı size bağışlasın
Çok pik gibi görünüyor canım bence bugünü değerlendir hatta yarında test yapmaya devam et t çizgin yeniden silikleşene kadar değerlendirmeye devaam edin derim ben. Hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 3353072 kızlar pik mi acaba bugünü değerlendirmem gerekiyor değil mi yardımcı olabilirmisiniz canlarımlilyrosey
ilk defa yaptım nasıl heyecanlandım. Çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısın olsunÇok pik gibi görünüyor canım bence bugünü değerlendir hatta yarında test yapmaya devam et t çizgin yeniden silikleşene kadar değerlendirmeye devaam edin derim ben. Hayırlısı olsun inşallah
Kıyamam ben de geçen ay ilk deneme diye bir heyecan bir heyecan dnkds sonra tabi regl oldum da sakinleştimilk defa yaptım nasıl heyecanlandım. Çok teşekkür ederim. inşallah hayırlısın olsun
hep programdantakip ediyordum. bu ay böyle denicem dedim bilmiyorum inşallah olur. o kadar çok yoruldum ki aslında çok yıpratıcı bi süreç . salınca oluyor diyorlar ama salamıyorum ki elimde değilKıyamam ben de geçen ay ilk deneme diye bir heyecan bir heyecan dnkds sonra tabi regl oldum da sakinleştim
Ben de bu ay karar verdim 2 güne bir ilişkiden ilerleyeceğim. Yumurtlama takip et, olsun olmasın, ordan 14 gün falan yok ben stres olurum.hep programdantakip ediyordum. bu ay böyle denicem dedim bilmiyorum inşallah olur. o kadar çok yoruldum ki aslında çok yıpratıcı bi süreç . salınca oluyor diyorlar ama salamıyorum ki elimde değil
Ben de öyle karar verdim. Yoksa bir görev gibi oluyor erkeklerde de kullanılmış gibi hissediyorlar samimiyet kayboluyor. Denk gelir inşallahBen de bu ay karar verdim 2 güne bir ilişkiden ilerleyeceğim. Yumurtlama takip et, olsun olmasın, ordan 14 gün falan yok ben stres olurum.
Evet böyle görev gibi olsun ben de istemiyorum açıkçası bir amaç uğruna adamı kullanmış gibi oluyoruzBen de öyle karar verdim. Yoksa bir görev gibi oluyor erkeklerde de kullanılmış gibi hissediyorlar samimiyet kayboluyor. Denk gelir inşallah
Hatta bunu bir kez dile getirmişti ve çok utanmıştım. Sonra toparladım kendimi düşünmemeye calistimEvet böyle görev gibi olsun ben de istemiyorum açıkçası bir amaç uğruna adamı kullanmış gibi oluyoruz
Amin kuzum hepimize uğurlu gelsin inşallahEkliyorum hemen tatlım teşekkür ederim, uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini alalım
Ben seni yine de silmiyorum valla, sen tabii ki bakma buraya nasıl iyi hissedeceksen ama belki güzel haberini vermeye girersin ocak ayında