Selam canlar bugün reglim bitti ama moralim çok bozuk
sizinle paylaşmak istedim
Eşim dün akşam çocuk istemediğini söyledi en azından bir kaç ay istemiyorum dedi.. Aslında en çok isteyen oydu ama bu ara kayınvalidem ve benim kendi annem sürekli napıcaksınız çocuğu yeter yaş gidiyo bakamazsınız gibilerinden konuşmalar yapıyo
( çocuklarıma tek baktım hep kızıma hamileyken ayrılmıştım tek başıma büyüttüm ikinci evliliğim bi oğlum oldu onada kendim bakıyorum kayınvalideme bırakıp markete bile gitmedim daha hiç )
Sanırım eşim ondan etkilendi bu ara dikkat edelim istemiyorum dedi ben çok üzüldüm çok kırıldım.
Biz evlendiğimizden beri hiç yeni eşya almadık hep benim kendi eski eşyalarım ve onun eski eşyalarını birleştirip ev kurduk hep tek tük eşyalardı.. Eşimin kredi borcu vardı benle tanışmadan önce çekmiş 3 yıldır onun borcu var diye hiçbişey istemedim.. şimdi çok şükür o borcu bitti geçenlerde gidip mutfak eşyası aldık hiçbişeyim yoktu fırın blender yemek takımı işte mutfakta aklınıza ne geliyorsa hep bu zamana kadar olanlarla idare ettim fırın yemeğine hasret kaldım desem yeridir.. Geçenlerde gidip taksitle hepsini aldık çok mutlu oldum çocuk gibi sevindim 60 bin lira tuttu hepsi şimdi onun ödemesi var bu yüzden biraz stres olduğunu borcumuz bitsin falan dedi.. Dünden beri çok kötüyüm çok kırgınım ben onun için herşeye katlandım katlanırımda ama neden böyle oldu anlamıyorum fazla fedakarlık yapmamak mı gerekiyor su acaba bilmiyorum.. Sizce nerde hata yaptım nolur bana akıl verin şuan ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı bilmiyorum