Tamam canım yaptığımda atarım inşallahTekrarla ilk idrarla bize de at bakalım:)
Ayy hadi bakalım inşallah hamilesindirKız valla kaç gündür bu hamilelik düşüncesi ile hep uzandım yemek yedim yattım. Bugün kanama olunca dedim kalk. Evi falan süpürdüm iyice temizlik yaptım geri yattım. Her gün düzenli folikasit balıkyagı d vitamini kullanımım var. Bakalım bekliyim benn en iyisi heyecanlandım birazz
İnşallah isteyen herkesle birlikte seviniriz burdaaaAyy hadi bakalım inşallah hamilesindir
Ben de öğleden sonra test yaptım daha koyu çıktı sanırım beta benimle dalga geçiyorİnşallah isteyen herkesle birlikte seviniriz burdaaa
Güzel dalgalar bunlar. Koyulaşsın sağlıklaaa:)Ben de öğleden sonra test yaptım daha koyu çıktı sanırım beta benimle dalga geçiyorküçücük bir umut da olsa bekliyorum bakalim
Ayyy bilmiyorum anlamadım ne oluyorGüzel dalgalar bunlar. Koyulaşsın sağlıklaaa:)
İyi düşünelim iyi olsunnAyyy bilmiyorum anlamadım ne oluyor
Bisey diycem benimde normalde hep akintim olurdu yumurtlamadan sonra kuruluk hakimBen hiç hamilelik yaşamadım. Ama regli dönemi de olsa yumurtlamadan sonra hem sıvı beyaz akıntım olurdu. Bu ay kupkuru ya
Yaa kendi 6 aylık zamanlarım aklıma geldi de genel olarak böyle heralde bizimde çok büyük tartışmalarımız yoktu ama ilk sene dolana kadar çok sık tartışmalar oluyor bi süre sonra geçiyor bunun için üzülme geneli böyle çocuk içinde hayırlısı ne zamansa olur inşallah ama hemen pes etme
Canım sanmıyorum ya 612 çok az 1000 geçmesi gerekiyordu sağlıklı olması için kanama çoğaldı zatenDur bakalım kuzum hemen korkma. Allah'tan umut kesilmez. Belki yarın iki katı çıkar. İyi düşünelim iyi olsun. Haber ver bizede
Pek umudum yok kuzum şimdiye 1000 garanti geçmesi lazımdı 612 çok az kanama çoğaldı zatenÜzülme kuzum inşallah artık hızla artar çok dua edicem senin için
Teşekkür ederim kızlarDuâlarımız seninle. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Çok üzgünüm, hayırlısı olsunCanım sanmıyorum ya 612 çok az 1000 geçmesi gerekiyordu sağlıklı olması için kanama çoğaldı zaten
Evet hayırlısı demekten başka çare yok maalesefÇok üzgünüm, hayırlısı olsun
canım çok üzüldüm geçmiş olsunnEvet hayırlısı demekten başka çare yok maalesef
sen ne yaptın canım ne durumdasınÇok üzgünüm, hayırlısı olsun
Yerleşme sanmıştım ama yavaş yavaş sökülüyor reglim gibi geliyor banasen ne yaptın canım ne durumdasın
Canım benim, Allah'tan ümit kesilmez, sen moralini bozup vücudunu strese sokma sakın, vardır şuan yaşadığında bir hayır. İnşallah en hayırlısı olur senin içinPek umudum yok kuzum şimdiye 1000 garanti geçmesi lazımdı 612 çok az kanama çoğaldı zaten
Ben adet oldumEn iyissini sen bilirsin canım yaparsan da bizi haberdar et olur mu?