- 8 Ağustos 2023
- 5.518
- 5.811
BendeBen adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeBen adet oldum
Pes etmek yok yola devam:))Benim de sancılar yokluyor yavaştan
Sonraki ayın topiginde de pesinizdeyim kızlar ona görePes etmek yok yola devam:))
Ben burayı çok sevdim nereye gidiyorsanız bana haber verinnnSonraki ayın topiginde de pesinizdeyim kızlar ona göre
Teşekkür ederim inşallah geçercanım çok üzüldüm geçmiş olsunn
Elbette vardır Rabbim in bir bildiğiCanım benim, Allah'tan ümit kesilmez, sen moralini bozup vücudunu strese sokma sakın, vardır şuan yaşadığında bir hayır. İnşallah en hayırlısı olur senin için
Evet benden de kocaman bembeyaz bir test artık adet olmayı bekleyeceğim. Ocak ayında çalışmalara başlıyoruz kızlar pes etmek yokPes etmek yok yola devam:))
Evet pes etmeden devam ediyoruz.Evet benden de kocaman bembeyaz bir test artık adet olmayı bekleyeceğim. Ocak ayında çalışmalara başlıyoruz kızlar pes etmek yok
Yaaaaaa çok çok sevindimmmmm harikalilyrosey benim sat 28 Kasım 2023, bat ise 28 Aralık 2023 :) idrar testi yaptım pozitif çıktı, kan vermeye gittim bugün 4'ten sonra çıkacak inşallah sonuç
Çok teşekkür ederim canıım Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahYaaaaaa çok çok sevindimmmmm harika
Amin bize çok duâ et olur muÇok teşekkür ederim canıım Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Canım tebrik ederim ikimizin günleri aynıymış. Ben biraz erken öğrendim sabirsizliktan. Sagolsun buradaki arkadaşlar benimle birlikte var mı yok mu her testimde iyi çektiler kahrimiDarısı diger arkadaşların başına tez zamandaÇok teşekkür ederim canıım Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Her zaman duamda olucaksınız, inşallah daha fazla yorulmadan tadar herkes bu duyguyuAmin bize çok duâ et olur mu
Teşekkür ederim canım ne güzel bende seni tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah bende dün yaptım pozitif, bugün yine yaptım pozitif, sabah kalkıp bı kan verdim geldim artık burası ve buradakiler can ya can Amin tez zamanda darısı diğer arkadaşlarımızım başına olsun inşallahCanım tebrik ederim ikimizin günleri aynıymış. Ben biraz erken öğrendim sabirsizliktan. Sagolsun buradaki arkadaşlar benimle birlikte var mı yok mu her testimde iyi çektiler kahrimiDarısı diger arkadaşların başına tez zamanda