- 23 Kasım 2023
- 801
- 473
- 29
Canim benim adet günüm bildiğin kırmızı kanama geldi . Bir gün az az geldi . Sonra ki gün kahverengi oldu gekmedi. Meğerse hamileymisim. Adet filan olammisim. Bence sen gebesin. Testte de zaten çıkmis. Sen bol bol su tuket uzan. Folik asit al.Kızlar çok afedersiniz yerleşme kanaması nasıl oluyorrr? Yaşayan var mı hiç aramızdaa
Kız valla kaç gündür bu hamilelik düşüncesi ile hep uzandım yemek yedim yattım. Bugün kanama olunca dedim kalk. Evi falan süpürdüm iyice temizlik yaptım geri yattım. Her gün düzenli folikasit balıkyagı d vitamini kullanımım var. Bakalım bekliyim benn en iyisi heyecanlandım birazzCanim benim adet günüm bildiğin kırmızı kanama geldi . Bir gün az az geldi . Sonra ki gün kahverengi oldu gekmedi. Meğerse hamileymisim. Adet filan olammisim. Bence sen gebesin. Testte de zaten çıkmis. Sen bol bol su tuket uzan. Folik asit al.
Tekrar yapayım ben yarın sabah emin olayım zaten habire test yapıyorumTamam orayı kacirmisim. Yani böyle bişey hiç olmadı bozuk olabilir öyle olunca
Bat ne zamanBu gün akşama doğru kasık ağrılarım başladı kızlar. Başlıca kasıkta olmak üzere ara ara aşağı taraflara da vuran ağrı kramp gibi bişey. Nolur nolmaz diye günlük ped vardı yanımda. Afedersiniz pembemsi turuncumsu hafif lekelenme olmuş. Ovulasyonum geçti ama her ihtimale karşı LH testi yaptım tek çizgi, yumurtlama gözükmüyor.Nedir bu yaşadığım bilen var mı? Endişelenmeli miyim?
Benim tahminim 5 Ocak, uygulama tahmini 7 ocakBat ne zaman
Yerleşme kanaması olabilir erken gebelik testi yaptınız mı?Benim tahminim 5 Ocak, uygulama tahmini 7 ocak
Açıkçası daha gün var diye yapmadım. Negatif görürüm moralim bozulur diye özellikleYerleşme kanaması olabilir erken gebelik testi yaptınız mı?
Yani bende sizinle aynı durumdayım. Reglime 6 gün var. Bat 2 ocak. Dünden beri kahverengi lekelenmelerim vardı. Bugün regl oluyorum sandım kanamam geldi. Sonra tekrar lekeye döndü. Anlamadım yani bir şey. Yerleşme olabilir dediler buradaki canım arkadaşlarımAçıkçası daha gün var diye yapmadım. Negatif görürüm moralim bozulur diye özellikle
Ayy inşallah hayırlı haberler alırız hepimizYani bende sizinle aynı durumdayım. Reglime 6 gün var. Bat 2 ocak. Dünden beri kahverengi lekelenmelerim vardı. Bugün regl oluyorum sandım kanamam geldi. Sonra tekrar lekeye döndü. Anlamadım yani bir şey. Yerleşme olabilir dediler buradaki canım arkadaşlarımbende bekliyorum devamı gelmezse pazar günü test günümüz burada kızlarla
Ay hadi İnşallah. Hep beraber sevinelimmm buradaAyy inşallah hayırlı haberler alırız hepimizsizin test günü benim için erkenmiş ben haftaya bu gün falan yaparım haber veririm mutlaka. Siz de haber verin unutmayın, beraber sevinelim
Dur bakalım kuzum hemen korkma. Allah'tan umut kesilmez. Belki yarın iki katı çıkar. İyi düşünelim iyi olsun. Haber ver bizedeKızlar ben galiba kimyasal yaşıyorum. Akşam aniden sancım oldu ama çok şiddetliydi hafif lekelenme de oldu hemen acile gittik usg ile bakıldı tekrar kese görünmeyince tekrar beta bakalım dediler. Bende enson geçen hafta çarşamba 123 olduğunu söyledim sonra hesap yaptılar bugün 1500-2000 arası olması lazım dediler. Sonra 1 saat gibi sonuç çıktı değerim 612 olmuş iki gün sonra tekrar kan vericem
Üzülme kuzum inşallah artık hızla artar çok dua edicem senin içinKızlar ben galiba kimyasal yaşıyorum. Akşam aniden sancım oldu ama çok şiddetliydi hafif lekelenme de oldu hemen acile gittik usg ile bakıldı tekrar kese görünmeyince tekrar beta bakalım dediler. Bende enson geçen hafta çarşamba 123 olduğunu söyledim sonra hesap yaptılar bugün 1500-2000 arası olması lazım dediler. Sonra 1 saat gibi sonuç çıktı değerim 612 olmuş iki gün sonra tekrar kan vericem
Duâlarımız seninle. Rabbim yar ve yardımcın olsunÜzülme kuzum inşallah artık hızla artar çok dua edicem senin için
Çok anlayamadım ama inşallah vardırKızlar bu silik mi oluyor kurumamı ilk 10 dakikada gözle gördüm fotoğraf ta görünmüyordu şimdi fotoğrafta da belli oluyor
İnşallah canım daha 3 günüm var günüme ama kasık ağrım arttı oyüzden mecburen yapıyım dedim gözle çok net görünüyor ama silik şekilde tekrardan tekrarlıcam galiba testiÇok anlayamadım ama inşallah vardır
Tekrarla ilk idrarla bize de at bakalım:)İnşallah canım daha 3 günüm var günüme ama kasık ağrım arttı oyüzden mecburen yapıyım dedim gözle çok net görünüyor ama silik şekilde tekrardan tekrarlıcam galiba testi