- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
Merhaba kanı bilmiyorum ama D vitamini çok önemliKızlar bende Mart'ta olacak şekilde düşünüyorum inşallah ama kanım biraz düşük çıktı 9 civarı kan ilacı içiyorum bu şekilde Mart'ta kadar yükselir mi acaba ya da 10 civarinda hamile kalırsam bi sıkıntı olmaz inşallah hamilelik sürecinde de kan ilacına devam ediliyor zaten diye biliyorum. Sizin kan değerleriniz nasıl şuan?
Hayır tekrarlamadım. Ayın 8inde gideceğim şimdilik erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumÇook erken. 10-12 gün sonra döllenme bitmiş oluyor. Anca o zaman çıkmış oluyor. Testi tekrarladınız mı?
Bende de yumurta tembelliği var çok geç adet oluyorum bide polikistik overim bu ay doktorum bana letu diye bi ilaç verdi yumurta büyütücü kontürole gittim yumurtam güzel büyümüş dedi bi dahakine gittin çatlamış dedi bu ay gebe kaldım her şey bu ay içinde oldu yumurta tembelliği gebeliğe engel değil bende sürekli vardı buda olursa hayırlısıyla 3 gebeliğim olucakKızlar bende bugun doktora gittim yumurta tembelliği oldugunu söyledi ama adetim biteli iki gün oldu pikasso diye bir takviye edici verdi yumurta olgunlaşması yumurtlamaya yakın olmuyor mu zaten biraz anormal geldi başına gelen varmı bebek istiyorum
Benim adetim düzenli oluyor ama motivasyon oldunuz bana teşekkür ederim hiç çocugum yok olursa ilk olacak bir tane kimyasal gebelik yaşadım o yüzden pek bilgim yok açıkcası :)Bende de yumurta tembelliği var çok geç adet oluyorum bide polikistik overim bu ay doktorum bana letu diye bi ilaç verdi yumurta büyütücü kontürole gittim yumurtam güzel büyümüş dedi bi dahakine gittin çatlamış dedi bu ay gebe kaldım her şey bu ay içinde oldu yumurta tembelliği gebeliğe engel değil bende sürekli vardı buda olursa hayırlısıyla 3 gebeliğim olucak
Ovülasyonla yumurtalama mı yakaladım bu ay ama doktorda bana ilaç yazdı hespini bu ay yaptım ve tuttu çok şükür olur bebeğiniz inşallah benimde geç oluyor çünküBenim adetim düzenli oluyor ama motivasyon oldunuz bana teşekkür ederim hiç çocugum yok olursa ilk olacak bir tane kimyasal gebelik yaşadım o yüzden pek bilgim yok açıkcası :)
Sonucunuz ne çıktıKızlar reglim 2 gün gecikti beta ya baktırdım 17.3 çıktı normal midir
Amin inşallah çok teşekkür ederimAyyyy canım benim o kadar sevindim ki umarım sağ Salim güzel haberlerini alırsın Allahım en hayırlısını nasip etsin
Bugünde aynı mı yap bakalım. Benimde öyle olmuştu. İki kere yumurtlamış oluyorsun kuzuMerhaba yardimci olursaniz cok sevinirim 03 subatta pik gordum degerlendirdim 9 subatta testim koyulasmaya basladi anlam veremedim alttaki fotoda hersey daha detayli yardimci olursaniz cok sevinirim
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende kullanmıştım Ekim ayında kimyasal oldu acaba jel nedeniyle mi oldu diye düşünmekten bıraktım devam etmedimKızlar günaydın hepinize mükemmel bir yıl ve bu yılda bebeklerle dolu kucaklar diliyorum:) Yılbaşı gecesi çatlamam oldu öncesi sonrası her günü değerlendirdik bakalım. Bu ay gynoseed jel kullandım kızlar işe yararsa ve hamile kalırsam tavsiye edeceğim sizlere de. Bende yanma kaşıntı vs yapmadı işe yarar inşallah
Bende sonucu merak ettimMerhaba sonucunuz nedir acaba bende kullanmıştım Ekim ayında kimyasal oldu acaba jel nedeniyle mi oldu diye düşünmekten bıraktım devam etmedim
3 gibi yapiyorum genelde yapar tekrar atarim burayaBugünde aynı mı yap bakalım. Benimde öyle olmuştu. İki kere yumurtlamış oluyorsun kuzu
En alattaki bugunki testim 3 gundur bu sekilde seyrediyorBugünde aynı mı yap bakalım. Benimde öyle olmuştu. İki kere yumurtlamış oluyorsun kuzu
Kuzu gebelik testi mi yapsan bir tane varsa. Böyle olunca genelde gebelikte olabiliyorEn alattaki bugunki testim 3 gundur bu sekilde seyrediyor
6 gun kaldi olsa bile cikmaz gibi geliyor ama testimde yok elimde ovulasyon onunca bende ona dewam ediyorumKuzu gebelik testi mi yapsan bir tane varsa. Böyle olunca genelde gebelikte olabiliyor
Devam et bakalım kuzum. Ne zamana kadar öyle devam edecek6 gun kaldi olsa bile cikmaz gibi geliyor ama testimde yok elimde ovulasyon onunca bende ona dewam ediyorum
Umitlenmek istemiyorum ama iste gonlum anlamazDevam et bakalım kuzum. Ne zamana kadar öyle devam edecek