Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pik olduğunu çatlamadan anlayamıyorum sdkfjs bence sen bugünden değerlendirmeye başla kuşumBakarmisini kizlar pik yapmismi acaba
Dun degerlendirdim ama bugunde yinede degerlensinmiBen pik olduğunu çatlamadan anlayamıyorum sdkfjs bence sen bugünden değerlendirmeye başla kuşum
Valla ben büyük bir sperm sıkıntısı olmadığı sürece bu aralığı boş bırakmamadan yanayım hatta çatlama günü sabahı daDun degerlendirdim ama bugunde yinede degerlensinmi
Onceden vardi gercekten ama simdi sperm hizimk hiz hareketli %48 toplam 52 falandi morfolojik sikintimiz var amaValla ben büyük bir sperm sıkıntısı olmadığı sürece bu aralığı boş bırakmamadan yanayım hatta çatlama günü sabahı da
Sana haber vereyim dedim sanırım pozitif, kan tahlili uaptıracağım hafta içiBen bu sabah reglimi olup umutlarımı diğer aya bıraktım ama senden güzel haberler bekliyorum
Arkadaşlar 2 gün önce beta 75 bu gün 271 iyimi sizce sonuç çıktı da daha doktora görünmedim
Beta artışı gayet iyi kuşum, her ikinizi de tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşaallahSana haber vereyim dedim sanırım pozitif, kan tahlili uaptıracağım hafta içi
Amin inşallah darısı bütün isteyen lereBeta artışı gayet iyi kuşum, her ikinizi de tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Ayyyy canım benim o kadar sevindim ki umarım sağ Salim güzel haberlerini alırsın Allahım en hayırlısını nasip etsinSana haber vereyim dedim sanırım pozitif, kan tahlili uaptıracağım hafta içi
Normal bence önemli olan 2 gün sonraki artışı ben 16yla öğrendim 2500 olduKızlar reglim 2 gün gecikti beta ya baktırdım 17.3 çıktı normal midir
ayyyy canımmm çok sevindim maşallahh, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar regle 2 gün var kan testi de verdim 53 çıktı çok yeni
Aminn canım inşallah Allahım en yakın zamanda sizlerde nasip etsin inşallahayyyy canımmm çok sevindim maşallahh, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ay kuşum hayırlı uğurlu olsunnnn maşallah sana ve bebişe güzel olacak her şey inşallah.Kızlar regle 2 gün var kan testi de verdim 53 çıktı çok yeni
Çook erken. 10-12 gün sonra döllenme bitmiş oluyor. Anca o zaman çıkmış oluyor. Testi tekrarladınız mı?Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. 21. Gün verdiğim progesteron 40 dan büyük çıktı bu gün HCG verdim yumurtlamanın 8. Günü sonuç negatif çıktı. Sizce HCG için erken mi doktorum gebe olabilirsin demişti. Yükselir mi ya