- 9 Ağustos 2023
- 1.200
- 667
Özelde anestezi ile mi çektireceksin öyleyse hiç acımaz canımTeşekkür ederim canım inşallah acımaz bakalım bende adeti bekliyorum özelde çektireceğim ben inşallah sorun çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde anestezi ile mi çektireceksin öyleyse hiç acımaz canımTeşekkür ederim canım inşallah acımaz bakalım bende adeti bekliyorum özelde çektireceğim ben inşallah sorun çıkmaz
Çok silik bir çizgi gördüm ben canım muhtemelen sen daha iyi görüyorsundur,inşallah vardırDün test yaptım ilk başta görmedim yarım saat sonra yaptım çıktı bunuda bu gün yaptım ve hemen çıktı varmıdır ya
Eki Görüntüle 3378496
Evt ben net görüyorum çizgi bana ben ona bakıyom ama işte kan verirsem çıkmazsa diye kokeuyorumÇok silik bir çizgi gördüm ben canım muhtemelen sen daha iyi görüyorsundur,inşallah vardır
Hayırlı uğurlu olsun bence hemen bugün kan verin.Evt ben net görüyorum çizgi bana ben ona bakıyom ama işte kan verirsem çıkmazsa diye kokeuyorum
İdrarda çıktıysa kanda haydi haydi çıkar canımEvt ben net görüyorum çizgi bana ben ona bakıyom ama işte kan verirsem çıkmazsa diye kokeuyorum
anastezi ile 13500 istiyorlar canım anastezisiz çektirmeyi düşünüyorum doktor aslında bekle bir kaç ay daha dedi ama ben başka hastanede direk kendim isteyip çektireceğim varsa bişey çıksın yoksa kafamdan atıyım bişey var mı aceba diye diye kafamı yorup duruyorum ben yaÖzelde anestezi ile mi çektireceksin öyleyse hiç acımaz canım
Evvt ama ya test yanıltıyorsaaİdrarda çıktıysa kanda haydi haydi çıkar canım
İyi düşünmüşsün kuzum ben de 1 yıl bekledim keşke beklemeseydim diyorum benim iki tüp kapalıymış boşuna 1 yıl denemişim uğraşmışım film esnasında sağ açıldı sol açılmadı ama yine de umut oldu banaanastezi ile 13500 istiyorlar canım anastezisiz çektirmeyi düşünüyorum doktor aslında bekle bir kaç ay daha dedi ama ben başka hastanede direk kendim isteyip çektireceğim varsa bişey çıksın yoksa kafamdan atıyım bişey var mı aceba diye diye kafamı yorup duruyorum ben ya
Regl gününüz geçti mi ? Ve kafanıza takılıyorsa bir test daha yapın emin olmak için…ben de sizin gibiyim şuan bekliyorum hala bende de böyle silik bir çizgi çıktı bugün yarın regl olmam lazım olmazsam kan vereceğimEvvt ama ya test yanıltıyorsaa
Benim regl düzensiz sadece çatlamayı gördüm ve 12 gün bu günRegl gününüz geçti mi ? Ve kafanıza takılıyorsa bir test daha yapın emin olmak için…ben de sizin gibiyim şuan bekliyorum hala bende de böyle silik bir çizgi çıktı bugün yarın regl olmam lazım olmazsam kan vereceğim
Anladım canım olmazsa bir iki gün sonra testi tekrar et sonuca göre de kan verirsin olmazsaBenim regl düzensiz sadece çatlamayı gördüm ve 12 gün bu gün
inşallah canım tez zamanda güzel haberler alırsınnİyi düşünmüşsün kuzum ben de 1 yıl bekledim keşke beklemeseydim diyorum benim iki tüp kapalıymış boşuna 1 yıl denemişim uğraşmışım film esnasında sağ açıldı sol açılmadı ama yine de umut oldu bana
3 tane alıcam yarında ypacam bakacam artıkAnladım canım olmazsa bir iki gün sonra testi tekrar et sonuca göre de kan verirsin olmazsa
İnşallah hayırlı haberler alırsınız3 tane alıcam yarında ypacam bakacam artık
İnşallah sizde hayırlı haberi alırsınızİnşallah hayırlı haberler alırsınız
Testin birisi yanıltır ama hepsi yanıltmaz sizin diğer testlerinizde de vardı. Maşallah diyeyim sizde gebelik var. Ama yine yarın bir gün yine yapıp çizginin koyuluğunun artışını takip edersen cuma günü kan vermen mantıklı olabilir. Ben olsam öyle yapardımEvvt ama ya test yanıltıyorsaa
İki test yaptım ilkinde yarım saat içinde çıktı diğerinde 5 dk içinde çıktı ikade aynı marka teslet aklım karıştı sanah başka markayla denerimTestin birisi yanıltır ama hepsi yanıltmaz sizin diğer testlerinizde de vardı. Maşallah diyeyim sizde gebelik var. Ama yine yarın bir gün yine yapıp çizginin koyuluğunun artışını takip edersen cuma günü kan vermen mantıklı olabilir. Ben olsam öyle yapardım