Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu burdayım ben herkes bi ara iş yapcam yemek yapçam dedi dağıldı
Şimdi herkesin kocası falan evdedir az bakarlar burayaKuzu burdayım ben herkes bi ara iş yapcam yemek yapçam dedi dağıldı
Aynen canım ben de film saati yapacam birazdan zaten topic sessizleşti kimseden yeni bir şey yok galibaŞimdi herkesin kocası falan evdedir az bakarlar buraya
Buralardayim kuzucum yeni bir gelisme olmayinca takipte edemiyorum
Bendemi yapsam çok sessiz buralar sana iyi seyirler kuzucumAynen canım ben de film saati yapacam birazdan zaten topic sessizleşti kimseden yeni bir şey yok galiba
Sağol canım kafamı dağıtayım dedim iyi geliyorBendemi yapsam çok sessiz buralar sana iyi seyirler kuzucum
Üstteki daha pik gibi görünüyor canım. Gerçi fotoğraf açısı aynı değil amaKızlar bugün tekrar test yaptım. Sizce yine pik olabilir mi üstteki bugünkü alttaki dünkü Eki Görüntüle 3375551
Canım peki peşpeşe böyle koyu çıkması normal mi tam c kadar koyu da değil gibi kafam karıştı birden silik olması mı gerekirdiÜstteki daha pik gibi görünüyor canım. Gerçi fotoğraf açısı aynı değil ama
Canım ikiside pik gibi ya zaten yumurtlama 2 3 günde olabılıyormusKızlar bugün tekrar test yaptım. Sizce yine pik olabilir mi üstteki bugünkü alttaki dünkü Eki Görüntüle 3375551
O zaman teste devam mı edeyim tam silinme görene kadarCanım ikiside pik gibi ya zaten yumurtlama 2 3 günde olabılıyormus
Devam et ve bugunude degerlendırın canımCanım peki peşpeşe böyle koyu çıkması normal mi tam c kadar koyu da değil gibi kafam karıştı birden silik olması mı gerekirdi
Tamam canım teşekkür ederimDevam et ve bugunude degerlendırın canım
Anaaaaam test mi yaptın kızzzKız aslında geçen gebeliğimde çatlamayı sıfır sayınca 12. Günün akşamı iki çizgi net görmüştüm. 29. Günde betam 93 çıkmıştı. Yani bu hesaplamayla 12. Gün beta 25-30 arası olmalı. Kendimi avuturken ben
İlk 10 dakikada belirdiyse ikinci çizgi güvenilir bnce hayırlı olsun bnce geliyor bebişKızlar adete 6 gün var freely test yaptım sizce güvenilir mi Eki Görüntüle 3375483
Bacım bat 31 mi 27 mi kafam karıştı öyleyse daha 6 gün var hayır benimde 1 şubattı iki gün erken yumurtlayınca dedim 30-31 e kayar mı adet o yüzden test de yapmadım. Dün çok hissedilir derecede adet ağrısı yaşadım. Kür yapıyprum ben yarın son günüm yumurtlama erken olunca batı da erkene cekmiştir belki kür diye düşündüm test yapmadım dün 7 gün varsaydım bugun 6. Tebrik ederim sağ salim Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤Canım bat 31 ocak'ta benim 27 günde bir adet oluyorum adetime 5 gün kala testte silik çizgiyi gördüm bugün 3 kala tekrar testi yaptım hafif daha koyuydu acile gidip Beta HCG baktırdım 80 çıktı ilişkiye sorarsan düzgün bir ilişki olmadı bu ay sadece 2 kere ilişkiye oldu hiç umudum yoktu o yüzden Bir de ilk gebeliğimde ilaçla olduğu için pek umudumuz yoktu Allah nasip edince oluyormuş ama içinizi ferah tutun
Rıca ederim cnm yarınki testınıde at büyük ıhtımal çatlama görürsün yarınTamam canım teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun ❤ freely güvenilir markadır hiç hatalı sonuc verdiğini görmedim kendimde.Kızlar adete 6 gün var freely test yaptım sizce güvenilir mi Eki Görüntüle 3375483
Yanlış yazmışım canm bat 31 Aralık 27 günde bir adet olduğum için sat 27 ocağa denk geliyor çocuk olduğu için yazamıyorum bn söylüyorum telefon yazıyo o yüzden yanlış olabiliyor bazı şeyler eksik yazılıyor.Bacım bat 31 mi 27 mi kafam karıştı öyleyse daha 6 gün var hayır benimde 1 şubattı iki gün erken yumurtlayınca dedim 30-31 e kayar mı adet o yüzden test de yapmadım. Dün çok hissedilir derecede adet ağrısı yaşadım. Kür yapıyprum ben yarın son günüm yumurtlama erken olunca batı da erkene cekmiştir belki kür diye düşündüm test yapmadım dün 7 gün varsaydım bugun 6. Tebrik ederim sağ salim Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤