Bu fena bir uygulama çıktı ya ovü testinin fotosunu atıyorum bana lh düşük yüksek doruk diyor çatlamayı söylüyor ilişkiyi bile o öneriyor. Hayır dicem çok biliyorsan çocuk ne zaman olacak onu da de tam olsun tövbe tövbeKuzu uygulama standart ovulasyon belirliyor sanki hepimiz aynıymışız gibibenimki de öyleydi sonra ayarlarını karıştırdım. Meğer manuel de ovulasyon günü belirleyebiliyormuş. Benimki geç olgunlaştığı için kendime göre bi sayı belirledim mesela
İki tane yumurtanin büyüme potansiyeli var kalanlar biraz küçük dedi zaten kuzum ama ne bileyim daha önce hep 14-15 günlerde yumurtlamaya alıştığım için garipsedim.Valla aşkım moralin niye bozulcak önlem alıyoruz işte öğrenmemiz gerekiyor bu ay vücudumuzda ne olup bitiyo diye ona göre yöntem belirliyoruz. Ben havuc incir kürü yapıyorum işte yumurta sağlıklı büyüsün çatlasın diye. Haftaya git zaten o olgunlaşması kesin gözüyle baktığı yumırtaların kalitesini de söyler
Benim uygulamam da öyleBu fena bir uygulama çıktı ya ovü testinin fotosunu atıyorum bana lh düşük yüksek doruk diyor çatlamayı söylüyor ilişkiyi bile o öneriyor. Hayır dicem çok biliyorsan çocuk ne zaman olacak onu da de tam olsun tövbe tövbe
Sağol canım benim Allah razı olsun10-11 gün sonra öğrendim ben canımher zaman dualarımızdasınız
Bende düşündüm ama onuda adet bitimi başlamak lazım diye vazgeçtim. Çok haklısın adet oluyoruz geçde olsa yumurtluyoruz Allah şükürCanım incir havuç kürünü deneyebilirisın sağlıklı büyümesi için folik asit takviyesi de faydalı olabilir moralını bozma canım en azından yumurtluyorsun bu cok büyük bi nimet gec olsun güç olmasın insallh
Sevgili hamiş hanımballar öncelikle tebrik ederim. Sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimdarısı sağlıcakla bizlerin başına dualarınıza talibim bir de siz çatlamadan sonra kaçıncı gün öğrenmiştiniz gebeliğinizi şimdiden teşekkür ederim
lilyrosey @NewHopes @as8ka BB_Queen L Lila_22 @adenliya @BurcuYengec @ahseva @santorini8 @haseada B Butterfly193
Yalnız yarın iki sınavım var ben burda ovü derdine düştümBenim uygulamam da öyleovulasyonu tarattığımda hoop döllenme zamanlarını teste göre düzenliyor
Sağol canım benim Allah razı olsunseni yakalamışken sorayım mı birkaç soru daha
Benim de koca geldi yemek ye kaldır sporYalnız yarın iki sınavım var ben burda ovü derdine düştüm
Kuzu şimdi her şey nasip kısmet takdiri ilahi ben aslında bunun farkındayım sadece süreç nasıl işledi merak ettim. Test yapmış mıydın ilişki sıklığına falan dikkat etmiş miydin yani insan olmayınca hep acaba şundan mı bundan mı bunu mu eksik yaptık diye düşünüyor ister istemezSooor ama zor olmasın
Ben de saldım spor işini ya incilerim dökülecek sanki yapsamBenim de koca geldi yemek ye kaldır spor
Okuldan eve geldim 2 makine çamaşır onları kurut yerleştir. Yemek yap mutfağı topla orayı burayı süpür banyoyu temizle pestilim çıktı ama yılmadım daha spor yapacamBen de saldım spor işini ya incilerim dökülecek sanki yapsam
Sen yaptıklarını okurken ben beş kilo verdim balımOkuldan eve geldim 2 makine çamaşır onları kurut yerleştir. Yemek yap mutfağı topla orayı burayı süpür banyoyu temizle pestilim çıktı ama yılmadım daha spor yapacam5 kilo vermem lazım bu ay
Canım senin adetin düzensiz mi@letitbee canim suan adet kacinci gundesin sogan kuru yapmaya karar verdin mi ben 4. Gundeyim 10. Gun baslamayi dusunuyorum
Ben iğne oldum 12. Gün öğrendim teşekkür ederim iyi dileklerin için darısı sizin başınıza inşallahSevgili hamiş hanımballar öncelikle tebrik ederim. Sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimdarısı sağlıcakla bizlerin başına dualarınıza talibim bir de siz çatlamadan sonra kaçıncı gün öğrenmiştiniz gebeliğinizi şimdiden teşekkür ederim
lilyrosey @NewHopes @as8ka BB_Queen L Lila_22 @adenliya @BurcuYengec @ahseva @santorini8 @haseada B Butterfly193
Amin sağolun hayırlısı ile inşallahBen iğne oldum 12. Gün öğrendim teşekkür ederim iyi dileklerin için darısı sizin başınıza inşallah
Evet sarı-beyaz. Kokusuz. Koku varsa ve kaşıntı enfeksiyon olabilir dikkat et.Ben 5 haftalık hamileyim sarı geliyor çoğunluk normal mi
Yani evet tam duzeldi diyorum canim ama yine bozuluyor aralikta 30. Gun adet oldum bu ay 36. Gun oldum korunmayi birakana kadar cok duzenliydi birakinca 8 aydir boyle.Canım senin adetin düzensiz mi
Bakarsın soğan kürü düzene sokar kuzuYani evet tam duzeldi diyorum canim ama yine bozuluyor aralikta 30. Gun adet oldum bu ay 36. Gun oldum korunmayi birakana kadar cok duzenliydi birakinca 8 aydir boyle.
Kimisi diyor adet düzenini bozuyor ve kanama yapıyor diye ama bu kişiden kişiye değişiyor bence.bende olumlu oldu etkisi hep 30.güne sabitlendi..inşallah faydasını görürsün canımYani evet tam duzeldi diyorum canim ama yine bozuluyor aralikta 30. Gun adet oldum bu ay 36. Gun oldum korunmayi birakana kadar cok duzenliydi birakinca 8 aydir boyle.