Kuzum telefonumun sarz aleti arızalı elımle bastırıyorum sarz ucuna bi Yandanda yazmaya çalışınca yanlışlık oluyor gelıp isyan edecek artık etıketledıgım kişiYaa kimleri etiketledin kiz ben diyekuzum internetten oyle okudum hatta bebek yaginin spermleri oldurdugune dair kesin kanit varmis kullanma sakin kalanlari da farkinda olmadan biz olduruyormusuz demekki
Kuruma da olabilir ama ihtimalde olabilir. Yarin degilde sonraki gun tekrarla bence yine kaset test. Yarin yapsan yine soru isareti olur kafanda.Ümitlenmek istemiyorum ama ilk defa böyle bir çizgi gördüm 6 gün gecikmem var 5 gün önce yaptım negatifti
Muadili birsey illaki vardir ama bebek yagi kullanma bence. Spermleri oldurdukten sonra hicbir anlami yok cunku ben tesadufen ogrendim şok oldum.Kuzum telefonumun sarz aleti arızalı elımle bastırıyorum sarz ucuna bi Yandanda yazmaya çalışınca yanlışlık oluyor gelıp isyan edecek artık etıketledıgım kişiayy içimde bı şüphe vardı bu bebek yağıyla ilgili. Kuzum ben zoraki ilişki olunca kuruluk yaşıyorum o yüzden kullanıyorum öbür türlü canım yanıyor kuruluk olunca gleitgelen dıye bir kayganlastırıcı vardı o bebek olmasına engel deılmıs ben ilk gebelikte onu kullanmıştım hamıle de kalmıştım suan arıyoruz ve hıc bır eczanede bulamıyoruz piyasadan kalkmış galıba . onu bıze doktor onermıstı hatta
Benımde aynı sekılde kuzum lekelenmelerle 6 gun reglim hala bitmedı iki günüm var bu ay ovulasyon testı yapmadan günaşırı deneyecegız eyer tutarsa cok faydasını görmüş olcaz bu gun asırı olayının. Cunku ovulasyonldan ıkı keredır sonuç alamıyorumCanım benim lekelenme ile başlayıp lekelenme ile bitiyor öyle kanamam normalde de çok olmaz zaten üç gün anca yoğun geliyor toplam lekelenmelerle altı günde bitiyor. Eğer reglin bittiyse bence değerlendirmelere birer gün ara ile başla derim pik çatlama ve sonrasını full yapabilirsin sonra yine istersen birkaç gün daha birer gün arayla devam ettirebilirsin.
Üstünün şemsiyesi oluyor tabi yağmurluğuda var bence çok kullanışlı link atarım sana özelden ben mecbur alıcam çünkü 14 aylık oğluşum da var bebişte olunca ikisini bindiririm markete pazara sahile falan gidebilirim rahatlıkla...Yaaakalbim yumuşacık olduuuu nasıl güzel şeyler söylemişsin, çok teşekkür ederiim vagon bebek arabalarına ben de bakıyorum şu sıralar, kışın nasıl olur onu kestiremiyorum sadece, onun dışında acayip güzel bişeye benziyor
HahahMuadili birsey illaki vardir ama bebek yagi kullanma bence. Spermleri oldurdukten sonra hicbir anlami yok cunku ben tesadufen ogrendim şok oldum.
Kim bu vavelya diye beni buluyormus kizcagiz
Ben de ilk kez regl biter bitmez işte değerlendirmeyi denemiş oldum şansa çatlama oldu bitti eşim salya sümük hasta oldu ben bir süre daha günaşırıya devam ederiz diyordum ama zor gibi,ilaç da vermiyorum adamcağıza bitkisel yoldan iyileşmeye çalışıyor garibim nane limonlarlaBenımde aynı sekılde kuzum lekelenmelerle 6 gun reglim hala bitmedı iki günüm var bu ay ovulasyon testı yapmadan günaşırı deneyecegız eyer tutarsa cok faydasını görmüş olcaz bu gun asırı olayının. Cunku ovulasyonldan ıkı keredır sonuç alamıyorum
Stres yapma canım benim tatile gitmişsin tadını çıkarmaya çalışKasıklarımın arka tarafından belime doğru bir ağrı yayılıyor bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağım
Ben alttan gelebilecek soğuktan endişelendim açıkçasıÜstünün şemsiyesi oluyor tabi yağmurluğuda var bence çok kullanışlı link atarım sana özelden ben mecbur alıcam çünkü 14 aylık oğluşum da var bebişte olunca ikisini bindiririm markete pazara sahile falan gidebilirim rahatlıkla...
İkiz bebek arabaları çok büyük oluyor hiçbiyere sığmıyolar vagonlar çok hoşuma gidiyor tavsiye etmek istedim kuzum
Deli ya yapma sakin bu ara magazine dusmek istemiyorumHahahben buraya Safiye soymanla Faik Öztürk’ü etıketlemekten korkuyorum
İnşallah kuzumStres yapma canım benim tatile gitmişsin tadını çıkarmaya çalışbizi de haberdar et inşallah güzel haberler alırsın
OyyyDaha yeni düşünmeye başladık hatta daha korunmayı bile bırakmadımdaha doğrusu bırakamadım. Ria var bende regl olunca çıkarılıyor. geçen ay regl olduğumda bir ara şehir dışındaydım geldiğimde, önce özel hastaneye gittim 6.000 TL istediler çıkarmak için ( bende o kadar veremem yani) cikartamadim, devlet hastanesine gittim orası da beta istedi ondan sonra cikarabilirim dedi beta çıktığı zaman da reglim bitti .
Dün regl oldum asm' ye gidip beta baktiricam sonra devlet hastanesine gidip riayı cikarttırıcam.
Sonra çalışmalara başlıycaz
Sevgili hamiş hanımballar öncelikle tebrik ederim. Sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimdarısı sağlıcakla bizlerin başına dualarınıza talibim bir de siz çatlamadan sonra kaçıncı gün öğrenmiştiniz gebeliğinizi şimdiden teşekkür ederim
lilyrosey N NewHopes A as8ka BB_Queen L Lila_22 A adenliya BurcuYengec ahseva S santorini8 haseada B Butterfly193
Telif koymalısın bu sözebu şey değil mi? Bi şey deneyeceğim de kuzu benim istatistiklerime göre 12-14 günleri arasında öğrendiler ben sordum
Kız zaten ovülasyondan 12-14 gün sonrası bat tarihi oluyorbu şey değil mi? Bi şey deneyeceğim de kuzu benim istatistiklerime göre 12-14 günleri arasında öğrendiler ben sordum
Kuzu uygulama standart ovulasyon belirliyor sanki hepimiz aynıymışız gibiTelif koymalısın bu sözeya bakmayacağım diyorum ama femameter diye bir uygulama indirdim strese sokuyor ovülasyona beş gün var ovülasyonu iki gün geçti diyip duruyor yahu az düşünmeyeceğim diyorum izin vermiyor. Ben uygulamaları indirirken o izinleri vermeyecektim şu an ben ondan izin istiyorum
Aynen öyleKız zaten ovülasyondan 12-14 gün sonrası bat tarihi oluyor
10-11 gün sonra öğrendim ben canımSevgili hamiş hanımballar öncelikle tebrik ederim. Sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimdarısı sağlıcakla bizlerin başına dualarınıza talibim bir de siz çatlamadan sonra kaçıncı gün öğrenmiştiniz gebeliğinizi şimdiden teşekkür ederim
lilyrosey N NewHopes A as8ka BB_Queen L Lila_22 A adenliya BurcuYengec ahseva S santorini8 haseada B Butterfly193