Tamamdır canım çok sağolBen sabah erken gittiğim için aç karnına gidiyordum alttan muayene ediyordu doktor sıkışık olmana gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canım çok sağolBen sabah erken gittiğim için aç karnına gidiyordum alttan muayene ediyordu doktor sıkışık olmana gerek yok
Ben gölgeyi görüyorum hayatım, tavsiyem gerçekten gidip kan vermen. İdrar testi insanı muallakta bırakıyor ve stres yapıyor. Biraz bile idrar testine gelen hcg çoktan kanda görünür oluyor. Bence doğrudan git ver, aklında kalmasın.Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır
hatta efekt uyguladımBu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır
Bende görüyorum canım vaarrrr adetın gecıktımı hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptım yani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf
Kuzum bu erken gebelık testımı adetıne kaç gun var ?Kızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptım yani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf
yaaaa bilemiyorum ki kuzum neredeyse mikroskopla bakacağız bi kaç gün sonra tekrar yapayım bakalım ben bu test bi garipti çünkü
Çakşırı ne kadar bi süre kullanmayı önerdiArkadaşlar merhaba ben regl oldum bat 31/12 sat 27/01
bu arada aktara gittim ve gidene kadar da baya araştırdım çakşır kökü suyunu falan aktara da gittim sordum bana benim kullanmam için suyu verdi eşim içinde farmaex çakşır,çobançökerten özü diye bi su gibi bişey verdi onları kullanmaya başladık dün eşimle birlikte bakalım nasıl sonuçlar alacağız çakşır suyunu baya araştırdım ben hem kadın için hem erkekler için çok faydalıymış sorun olmasa bile sağlıklı yumurtalar oluşturmayı sağlayıp döllenmeyi kolaylaştırıyormuş erkeklerde ise sperm kalitesini arttırıyor eğer sizde denemek isterseniz diye size de bilgi vermek istedim isterseniz araştırın
erken gebelik canım. çatlamanın 11. günü bugün. bat 5 ocak. test bi garip ama gölge var mı yok mu anlamadım bir de oynuyor falan belki de çok batırdım. bakalım bat gün ilk idrarla yapacağım biKuzum bu erken gebelık testımı adetıne kaç gun var ?
Canım testın markası ne ben ilk gebeliğimi miratech erkengebelik testiyle ogrenmıstım böle cok cok gölgemsi bir çizgiyle ogrenmıstım testın markasına ve kalıtesınede bağlı eyer testinde bi yanlışlık hata yoksa var gibi duruyor insallah. Vardır testi tekrarla bakalım takip edelimerken gebelik canım. çatlamanın 11. günü bugün. bat 5 ocak. test bi garip ama gölge var mı yok mu anlamadım bir de oynuyor falan belki de çok batırdım. bakalım bat gün ilk idrarla yapacağım bi
Kuzum peki bu çizgi ne çizgisi oluyor? Ben hiç testin içini açıp bakmadım bu çizgi zaten olması gereken bi çizgi mi acaba
inş kuşum. bu da miratech erken gebelik. Ya açıkçası çok zor görünen bi gölge bir de oynuyor anlamadım sdfg :d o yüzden çok umutlanmamaya çalışıyorum. Cuma tekrar yapacağım bakalım.Canım testın markası ne ben ilk gebeliğimi miratech erkengebelik testiyle ogrenmıstım böle cok cok gölgemsi bir çizgiyle ogrenmıstım testın markasına ve kalıtesınede bağlı eyer testinde bi yanlışlık hata yoksa var gibi duruyor insallah. Vardır testi tekrarla bakalım takip edelim
Bir kaç gün sonra mi ? Allah'ım bu sabirdan banada ver. Silik çizgi çıktığının aynı gunu eczanelerden bütün farkli markaları toplayıp test yapıp üstüne bir de kan vermistimyaaaa bilemiyorum ki kuzum neredeyse mikroskopla bakacağız bi kaç gün sonra tekrar yapayım bakalım ben bu test bi garipti çünkü
ay yok kuzum bende aşırı sabırsız biriyim :) ya bu teste güvenemedim ben silik görsem direk gider başka testte yaparım da bu mikroskopla baksak anca görülecek sola sağa oynayan minik bi gölge gibi anlamadım inan bende ya.Bir kaç gün sonra mi ? Allah'ım bu sabirdan banada ver. Silik çizgi çıktığının aynı gunu eczanelerden bütün farkli markaları toplayıp test yapıp üstüne bir de kan vermistim
Tabi bu benim yaptığım normal birşey değil herkes senin gibi olabilse
Adetine kaç gün var bu aradaay yok kuzum bende aşırı sabırsız biriyim :) ya bu teste güvenemedim ben silik görsem direk gider başka testte yaparım da bu mikroskopla baksak anca görülecek sola sağa oynayan minik bi gölge gibi anlamadım inan bende ya.
çatlamanın 11. günü bugün 5 ocak bat bi test daha var elimde Albi diye bi marka asla duymadım kaset test belki bir de onu yaparımAdetine kaç gün var bu arada
Canım cok hafıf bi pembelik varmı peki ?inş kuşum. bu da miratech erken gebelik. Ya açıkçası çok zor görünen bi gölge bir de oynuyor anlamadım sdfg :d o yüzden çok umutlanmamaya çalışıyorum. Cuma tekrar yapacağım bakalım.
Hiç yok canım sadece çok çok zor görünen bi gölgeCanım cok hafıf bi pembelik varmı peki ?
3gun kala böyle silik çıkmıştı benimde. Albi yaptim, prodoctor,certain, laboguick, artimed bı kaç marka daha vardı aklıma gelmiyor şu an. Artimed kaset testle hep silik çıktı geri kalanı net çıkmıştı. Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinçatlamanın 11. günü bugün 5 ocak bat bi test daha var elimde Albi diye bi marka asla duymadım kaset test belki bir de onu yaparım