Gebeliğe Hazırlık Ocak Ayı Femaraya başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Riske atamayız demişti benim doktorum iğne daha garanti sanki

Kızlar bı çatlatma iğnesi ile gebe kalan hiç gördünüz mü benim ikinci kullanmam ilkini Ağustos ta yapmıştım ama yatılı misafirim vardı doktorun verdiği günleri çok değerlendiremedik adet görene kadar gebelik belirtim vardı

kızlar günaydın benimde bugün 9.günüm oldu sadece 2 gündür sağ kasığımda gece yattğımda zonklama oluyor bir de hergün akıntım var onun dışında bir belirtim yok. Sizde durumlar nasıl

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim 5 gün kullandım femarayı ama yumurtalar büyümemiş 1 gün daha kullan çarşamba tekrar gel dedi.. bir ilaç daha yazdı Esrofem diye rahmi kalınlaştırıyormuş günde 2 doz alacaksın dedi.Bu ilacı kullanan var mı?

Canım benim de ilk ay 1 yumurtam olmuştu yavaşta gelişti sonra doktorla konuştum ne yapabilirim alternatif şeylerden yararlanabilirsin ben karşı değilim dedi bende bi macun kullandım 3 yumurtam olmuştu bu ay ve daha güzel gelişti

Bende sağlıklı besleniyorum genel anlamada ama pko var bende normalde de geç olgunlaşıyor yumurtalarım sen ne kullanıyorsun

Bende sağlıklı besleniyorum genel anlamada ama pko var bende normalde de geç olgunlaşıyor yumurtalarım sen ne kullanıyorsun
C life aslan pençesi civan perçemi hayıt otu çam balı çörek otu adaçayı var içinde bol su bol hareket edilmesi lazım kullanırken

İnşallah canım senin kaçıncı denemen ne zamandır istiyosun
1,5 yıldır istiyoruz ama hiç gebelik oluşmadı daha öncede doktora gittim ama femara vermedi başka yumurta geliştirici ilaçlar verdi ama yine olmadı bu ay ilk defa kullandım femara 5 gün ama yumurtalar büyümedi 2 gün daha kullan bırak dedi bugün sondu işte çarşamba tekrar gidicem ovulasyon testleriylede takip ediyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…