Gebeliğe Hazırlık Ocak Ayı Femaraya başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar ben de bugün başladım iyi olur inşallah

Önceden ne kullandınız siz?Koomen kullanmıştım rahim filmim de çekildi bakalım bu sefer ne olacak

ben daha önce hiç kullanmadım klomen falan canım ilk defa femaraya başladım işte. Aynı gün başlamışız sizinle. İnşallah güzel haberler alırız :)
Femara yoldaşı olalım birlikte tecrübelerimizi paylaşırız benim adetin 3. Günü bugün 9-10 gün sürüyor 5 gün kullanacağım ikişer içiyorum ben

Klomene göre olumlu tarafı rahimi kalınlaştırmıyor dedi eczacım bu daha iyiymiş

Çatlatma iğnesini sevmiyorum umarım doğal çatlamayı bekleriz

Femara yoldaşı olalım birlikte tecrübelerimizi paylaşırız benim adetin 3. Günü bugün 9-10 gün sürüyor 5 gün kullanacağım ikişer içiyorum ben
canım ben adetin 5.günü başladım doktor 5.günü başla günde 2 tane dedi. haftaya perşembeye de kontrole çağırdı. durua göre iğne vericek ya da vermeyecek o gün karar vericek. bende 5 gün kullanacağım aynen. Daha önce kullandın mı peki femara ya da klomen falan?

Evet klomen kullandım iki kere olumsuz oldu maalesef femara ile hamile kalan birini paylaşmıştı doktorum galiba işe yarıyor nasip hayırlısı diyoruz sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah

İlacın prospektüsünü okudum da dehşete kapıldım resmen meme kanseri ilacı veriliyor bu şekilde ilaç yükleyerek sağlıklı hamilelik olur mu ki

Evet bitti dün uğrayamadım buraya yoğundum biraz benim adetim 9-10 gün sürüyor normalde bugün 7. Günüm bakalım nasıl olacak nasip siz ne yaptınız ovulasyon mu gördünüz

Simdi geldim canim bende doktordan 19 mm bi tane yumurta olmuş ovitrelle verdi yarin sabah vurulacam iste. Allah nasip eder inşallah bu ay hepimize
İki tane dedi 17mm ve 15 mm dedi ama yeterince büyükler mi bilemedim

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün Femara ya başladım. Bu ay başlayan arkadaşlar ile birlikte takip edelim mi ne dersiniz?
merhaba, bende sizinle aynı gün femaraya başladım 5 gün içtim ve kontrole gittiğimde yumurtam 21 mm olmuştu cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım bende bekliyorum heyecanla ama bir yandan içimde hep olumsuz düşünceler pko olduğum için siz çatlatma iğnesi yaptırdınız mı ?

Evet canim yaptırdım. Bekliyoruz bakalim 14 şubatta kan ver dedi bana. 19 mm idi benimde yumurtam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…