Ben de salı günü başlayacağım ilk defaArkadaşlar Merhaba,
Bugün Femara ya başladım. Bu ay başlayan arkadaşlar ile birlikte takip edelim mi ne dersiniz?
ben daha önce hiç kullanmadım klomen falan canım ilk defa femaraya başladım işte. Aynı gün başlamışız sizinle. İnşallah güzel haberler alırız :)Önceden ne kullandınız siz?Koomen kullanmıştım rahim filmim de çekildi bakalım bu sefer ne olacak
Femara yoldaşı olalım birlikte tecrübelerimizi paylaşırızben daha önce hiç kullanmadım klomen falan canım ilk defa femaraya başladım işte. Aynı gün başlamışız sizinle. İnşallah güzel haberler alırız :)
canım ben adetin 5.günü başladım doktor 5.günü başla günde 2 tane dedi. haftaya perşembeye de kontrole çağırdı. durua göre iğne vericek ya da vermeyecek o gün karar vericek. bende 5 gün kullanacağım aynen. Daha önce kullandın mı peki femara ya da klomen falan?Femara yoldaşı olalım birlikte tecrübelerimizi paylaşırızbenim adetin 3. Günü bugün 9-10 gün sürüyor 5 gün kullanacağım ikişer içiyorum ben
Evet klomen kullandım iki kere olumsuz oldu maalesef femara ile hamile kalan birini paylaşmıştı doktorum galiba işe yarıyor nasip hayırlısı diyoruz sağlıkla gelsin kuzularımız inşallahcanım ben adetin 5.günü başladım doktor 5.günü başla günde 2 tane dedi. haftaya perşembeye de kontrole çağırdı. durua göre iğne vericek ya da vermeyecek o gün karar vericek. bende 5 gün kullanacağım aynen. Daha önce kullandın mı peki femara ya da klomen falan?
İlacın prospektüsünü okudum da dehşete kapıldım resmen meme kanseri ilacı veriliyor bu şekilde ilaç yükleyerek sağlıklı hamilelik olur mu kicanım ben adetin 5.günü başladım doktor 5.günü başla günde 2 tane dedi. haftaya perşembeye de kontrole çağırdı. durua göre iğne vericek ya da vermeyecek o gün karar vericek. bende 5 gün kullanacağım aynen. Daha önce kullandın mı peki femara ya da klomen falan?
evet onu bende okumuştum canım. bugün hapın son günü :)İlacın prospektüsünü okudum da dehşete kapıldım resmen meme kanseri ilacı veriliyor bu şekilde ilaç yükleyerek sağlıklı hamilelik olur mu ki
Merhabalar bugün doktora gittim çatlatma iğnesi verdi kan verdim ne zaman kullanacağımı yarın söyleyecek siz ne yaptınız merak ettimevet onu bende okumuştum canım. bugün hapın son günü :)
Simdi geldim canim bende doktordan 19 mm bi tane yumurta olmuş ovitrelle verdi yarin sabah vurulacam iste. Allah nasip eder inşallah bu ay hepimizeMerhabalar bugün doktora gittim çatlatma iğnesi verdi kan verdim ne zaman kullanacağımı yarın söyleyecek siz ne yaptınız merak ettim
Bana da ovitrelle verdi ama beklemedeyim ben dahaSimdi geldim canim bende doktordan 19 mm bi tane yumurta olmuş ovitrelle verdi yarin sabah vurulacam iste. Allah nasip eder inşallah bu ay hepimize
İki tane dedi 17mm ve 15 mm dedi ama yeterince büyükler mi bilemedimSimdi geldim canim bende doktordan 19 mm bi tane yumurta olmuş ovitrelle verdi yarin sabah vurulacam iste. Allah nasip eder inşallah bu ay hepimize
merhaba, bende sizinle aynı gün femaraya başladım 5 gün içtim ve kontrole gittiğimde yumurtam 21 mm olmuştu cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım bende bekliyorum heyecanla ama bir yandan içimde hep olumsuz düşünceler pko olduğum için siz çatlatma iğnesi yaptırdınız mı ?Arkadaşlar Merhaba,
Bugün Femara ya başladım. Bu ay başlayan arkadaşlar ile birlikte takip edelim mi ne dersiniz?
Evet canim yaptırdım. Bekliyoruz bakalim 14 şubatta kan ver dedi bana. 19 mm idi benimde yumurtam.merhaba, bende sizinle aynı gün femaraya başladım 5 gün içtim ve kontrole gittiğimde yumurtam 21 mm olmuştu cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım bende bekliyorum heyecanla ama bir yandan içimde hep olumsuz düşünceler pko olduğum için siz çatlatma iğnesi yaptırdınız mı ?
inşallah hayırlısı olur bekleyen herkes hepimiz için. ovitrelle mi yaptırdınız ?Evet canim yaptırdım. Bekliyoruz bakalim 14 şubatta kan ver dedi bana. 19 mm idi benimde yumurtam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?