Evet caniminşallah hayırlısı olur bekleyen herkes hepimiz için. ovitrelle mi yaptırdınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet caniminşallah hayırlısı olur bekleyen herkes hepimiz için. ovitrelle mi yaptırdınız ?
Hayırlısı olsun inşallahEvet canim
Var mi hiç agrin falan canim? Bende hiç bisey yok.Hayırlısı olsun inşallah![]()
Kasıklarımda hafif oluyor arada birde arada çok sıcak basıyor başka bir belirtim yok bide benim en çok merak ettiğim şey iğne bir doz mu oldunuzVar mi hiç agrin falan canim? Bende hiç bisey yok.
Evet 1 doz sizde mi 1Kasıklarımda hafif oluyor arada birde arada çok sıcak basıyor başka bir belirtim yok bide benim en çok merak ettiğim şey iğne bir doz mu oldunuz
Bana iki doz verdi aynı anda iki tane vuruldum yorumları inceliyorum geneli tek doz vermiş bende şaşırdım hayırlısı bakalımEvet 1 doz sizde mi 1
iğnede çatladığından emin oluyorlar çünkü canım o yüzdenArkadaşlar merhaba bende femaraya bugün başladım(adetimin 5.günü bugün)pko var bende de 1,5 yıldır hiç gebelik olmadı cumartesi kontrole gidicem,yumurta büyümüşse kendiliğinden çatlamasını beklemiyorlar mı neden hemen iğne yapıyorlar
Peki nerden yapıyorlar iğneyi birde femara da çoğul gebelik oluşabiliyormuş bilgisi olan var mı arkadaşlariğnede çatladığından emin oluyorlar çünkü canım o yüzden
o kaç tane yumurtan geliştiğine bağlı canım. Bende femara kullandım 1 tane yumurtam gelişmiş. Gelişen yumurta sayın kadar çoğul gebelik şansın artar. Ben iş yerinde hemşireye vurdurdum. Göbekten vuruyorlar. Kendinde yapabilirsin istersen. Göbek deliğininin 3 parmak yanından yapabilirsinPeki nerden yapıyorlar iğneyi birde femara da çoğul gebelik oluşabiliyormuş bilgisi olan var mı arkadaşlar
Anladım cnm teşekkür ederim sen şuan beklemedesin ozman inş güzel haberler alırsın Rabbim isteyen herkese versino kaç tane yumurtan geliştiğine bağlı canım. Bende femara kullandım 1 tane yumurtam gelişmiş. Gelişen yumurta sayın kadar çoğul gebelik şansın artar. Ben iş yerinde hemşireye vurdurdum. Göbekten vuruyorlar. Kendinde yapabilirsin istersen. Göbek deliğininin 3 parmak yanından yapabilirsin
inşallah canım inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip olur en kısa zamandaAnladım cnm teşekkür ederim sen şuan beklemedesin ozman inş güzel haberler alırsın Rabbim isteyen herkese versin![]()
Normal canim iğnenin etkisi. Çünkü içinde beta hcg hormonu var o da hem ovulasyonu koyu hemde gebeliği pozitif gösterir. Igneden 15 gin sonra yap testlerini. Gun geçtikçe silinecek koyuluguMerhaba bende femara+ovitrelle çatlama iğnesi oldum. İğnenin üstünden 8 gün geçti Lh testi çift çizgi çıkıyor bu durumu yaşayan var mı ?
Teşekkür ederim. Bende öyle düşünmüştüm ama 8 günde gebeliği öğrenenler olmuş aklımda soru işareti kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar deneyecem.Normal canim iğnenin etkisi. Çünkü içinde beta hcg hormonu var o da hem ovulasyonu koyu hemde gebeliği pozitif gösterir. Igneden 15 gin sonra yap testlerini. Gun geçtikçe silinecek koyulugu
Ne zaman ovitrelle oldu kaçıncı gününBenimde 2.ayım kızlar femara+ovitrelle kullanıyorum. İnşallah bu ay hepimize nasip olur
Merhaba aynı durumu bende yaşadım doktoruma sorduğumda ilacın etkisi dedi. Bi sorun olmayacağını söylemiştikızlar merhaba ben femarayı kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ama bugün kanamam oldu adet kanaması gibi değil ama yinede hissedilir şekilde oldu bu normal mi sizce
Teşekkür ederim cevap için telaş yaptım bendeMerhaba aynı durumu bende yaşadım doktoruma sorduğumda ilacın etkisi dedi. Bi sorun olmayacağını söylemişti