• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak Ayı Femaraya başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba bende femaraya bugün başladım(adetimin 5.günü bugün)pko var bende de 1,5 yıldır hiç gebelik olmadı cumartesi kontrole gidicem,yumurta büyümüşse kendiliğinden çatlamasını beklemiyorlar mı neden hemen iğne yapıyorlar

Arkadaşlar merhaba bende femaraya bugün başladım(adetimin 5.günü bugün)pko var bende de 1,5 yıldır hiç gebelik olmadı cumartesi kontrole gidicem,yumurta büyümüşse kendiliğinden çatlamasını beklemiyorlar mı neden hemen iğne yapıyorlar
iğnede çatladığından emin oluyorlar çünkü canım o yüzden

Peki nerden yapıyorlar iğneyi birde femara da çoğul gebelik oluşabiliyormuş bilgisi olan var mı arkadaşlar
o kaç tane yumurtan geliştiğine bağlı canım. Bende femara kullandım 1 tane yumurtam gelişmiş. Gelişen yumurta sayın kadar çoğul gebelik şansın artar. Ben iş yerinde hemşireye vurdurdum. Göbekten vuruyorlar. Kendinde yapabilirsin istersen. Göbek deliğininin 3 parmak yanından yapabilirsin

o kaç tane yumurtan geliştiğine bağlı canım. Bende femara kullandım 1 tane yumurtam gelişmiş. Gelişen yumurta sayın kadar çoğul gebelik şansın artar. Ben iş yerinde hemşireye vurdurdum. Göbekten vuruyorlar. Kendinde yapabilirsin istersen. Göbek deliğininin 3 parmak yanından yapabilirsin
Anladım cnm teşekkür ederim sen şuan beklemedesin ozman inş güzel haberler alırsın Rabbim isteyen herkese versin 🙏🙏

Merhaba bende femara+ovitrelle çatlama iğnesi oldum. İğnenin üstünden 8 gün geçti Lh testi çift çizgi çıkıyor bu durumu yaşayan var mı ?

Eklentiler

• 87E75C34-3A17-4B34-B0FE-42E5D6442960.webp
    87E75C34-3A17-4B34-B0FE-42E5D6442960.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba bende femara+ovitrelle çatlama iğnesi oldum. İğnenin üstünden 8 gün geçti Lh testi çift çizgi çıkıyor bu durumu yaşayan var mı ?
Normal canim iğnenin etkisi. Çünkü içinde beta hcg hormonu var o da hem ovulasyonu koyu hemde gebeliği pozitif gösterir. Igneden 15 gin sonra yap testlerini. Gun geçtikçe silinecek koyulugu

Normal canim iğnenin etkisi. Çünkü içinde beta hcg hormonu var o da hem ovulasyonu koyu hemde gebeliği pozitif gösterir. Igneden 15 gin sonra yap testlerini. Gun geçtikçe silinecek koyulugu
Teşekkür ederim. Bende öyle düşünmüştüm ama 8 günde gebeliği öğrenenler olmuş aklımda soru işareti kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar deneyecem.

kızlar merhaba ben femarayı kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ama bugün kanamam oldu adet kanaması gibi değil ama yinede hissedilir şekilde oldu bu normal mi sizce

Back
X