Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Simdi iki gun sonra tekrar kan vereceksin dimi surec oyle ilerliyor sanirim
Yok canım doktor utrasyon ilede baktı her şey çok güzel rahim kese için çalışmaya başlamış dedi kandegerinde iyi dedi ayın 18 inde gel hem keseyi hemde azda olsa kalp atışını duyarız dedi pandemide kendini riske atma dedi problem olursa gelirsin dedi

Kizlar nasılsınız? Nasıl gidiyor süreç? Test yapanlar sonuçlar nedir ?

Kizlar nasılsınız? Nasıl gidiyor süreç? Test yapanlar sonuçlar nedir ?
İkinci adeti olmayi bekliyorum yarin olmam gerekiyor çok fazla giremedim foruma her girdigimde tup bebekle alakali seyler okuyorum stres oliyorum sen nasilsin canim nasl gidiyor hamilelik

İkinci adeti olmayi bekliyorum yarin olmam gerekiyor çok fazla giremedim foruma her girdigimde tup bebekle alakali seyler okuyorum stres oliyorum sen nasilsin canim nasl gidiyor hamilelik
Anladım canım inşallah en kısa zmnda rabbim sanada nasip eder bozma moralini demekki vakti zamanı var vakti geldimi olur. Benimde suanlik bi sıkıntı yok en son kan vermiştim sizede soyledim o zmnda beri gitmiyorum ayın 18de hem kese hemde azda olsa kalp atışını duyarız demişti doktorum ama eşim görevde olduğu için oğlumu kimseye bırakıp gidemedim pazartesi gidicem inşallah kalp atışını duyarız da içim rahat eder yoksa şuan huzursuzum .

Amiin inşallahh tabiki vakti zamani belli ama çok şey gecti basimdan bu surecte yine de her halime sukur insan uzulmeden dusunmeden edemiyor.. inşallah sagsalim duyarsiniz canim bizi de haberdar et

Amiin inşallahh tabiki vakti zamani belli ama çok şey gecti basimdan bu surecte yine de her halime sukur insan uzulmeden dusunmeden edemiyor.. inşallah sagsalim duyarsiniz canim bizi de haberdar et
Inşallah canım pazartesi haberdar ederim.
Illaki üzülüyor insan çok iyi anlıyorum forumda okuduğum arkadaşlarımı bende evlendikten sonra 2 yıl uğraştım birşeyleri yoluna koyunca rabbim nasip etti. Hatta hiç umudum yoktu 2 yıl uğraşırken anne olamıcam diye bakıyordum kendimi o duruma hazırlamıştım ama rabbim oğlumu zmni gelince nasip etti çok şükür doğumdan sonra korunmadigim halde 3 yıl gene hamile kalamadım bu sefer tedavi ilede olmucak sadece tek oğlum olucak tedavilerde ise yaramicak psikolojisine girmiştim ama tuttu çok şükür halada inanmıyorum herlade gördükten sonra inanırım.cok zor bi süreç ama muvafakati çok güzel beklemediğin olmaz dediğin anda oluveriyor.

Ben de suan o durumdayim daha transfer olmadan tutmayacagini ve ikinci transferimi ne zaman olacagimi planliyorum kafamda engel olamiyorum ama bi an geliyor çok olumlu dusunuyorum olacak diyorum cok kafam duygularim karişik.. inşallah rabbim bana da nasip eder

Valla aynı test için gün beklerken bi yandan şu zmn adet olucam şu smn iğneye başlarım şu zmn asilamam olur diye diğer planlara geçiyordum eşimde çok kızıyordu ya bi dur test yapalım bakalım bi diyordu eşimin tarafından cocuk konusunda çok çektim tedaviyi olayını hiç demedik düşünmüyoruz dedik ama nerde herkese olmuyor diye yaymış kaynanam gören moral vermeye çalışıyordu bana eşimde ailesi gibi olsaydı bana anlayışlı davranmasaydı tedavi ile bile uğraşmaz yolları ayirirdim direk psikolojik çok kötüydüm düşündükçe hala sinir oluyorum

Benim bu ay da aşılamam iptal oldu.Kist oluşmuş.Kanamalarim şiddetli ve uzun sürüyordu.Emboli geçmişimde olduğu için doktor genetik test istedi.Simdi onlar için uğraşıyorum.önümüzdeki ay kısmetse olucak aşılama

Hadi hayırlısı bakalım bakalım o testlerde neler çıkacak bende Ekim’de ilk aşılama başarısız Kasım boş geçtim Aralık ta 2. Aşılama başarısız Durayım biraz dedim 8 Şubat adet olunca 3. Günü gittim test yaptırdım hormon testlerimi bakalım bugün de Aksaray da Ayşe Büyüköğüt diye bir doktorun iyi olduğunu duymuştum ona geldim tüm evrakları sonuçları göstermeye hepimiz için hayırlısı bol dua kızlar

Tup bebek transferim olumlu oldu canim sukurler olsun iki tane kese goruldu bu hafta kalp atislarina bakilacak sen nasilsin tekrar denedin mi
Ayyy şuan çok mutlu oldumm.Hemde iki kese.Sende ikiz istiyordun sanırım.Cok sevindim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerin devamini alırız
Ben hala ayni yerdeyim devam yumurtaliklar gelişmiyor.ya da bi anda patliyorlar.Bu ay 9mme kadar büyüdü yarin tekrar kontrolum var bakalım.Genetikte mutasyonlar çıktı.Kromozom verdik simdi onu bekliyrouz bi yandan

Evet rabbime sukurler olsun cektiğim her seye degdi amiin inşallah canim tup bebek yapmayi dusunuyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…