Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef benimkide iptal oldu bugün.34 gündür büyümeyen yumurtalarin 24ü bugün büyümüş.en büyüğü 24 26mm olmak üzere birkaçı büyükmüş.Hemen iğneyi bırakalım kesin ohss olursun dedi.İliski yasak adet olana kadar dedi.Bakalim eger bi sonraki ay kist olarak kalmazlarsa önümüzdeki maçlara bakicaz

Durdular durdular patladilar maşallahh 24 4gunde nasil bu kadar cabuk buyumuş ya hayirlisi olsun kuzum inşallah sikintisiz atlatirsin bu surecj

Yaaaa bu şaşkın yumurtalar niye böyle yapıyorlar ınsallah önümüzdeki aya kist kalmaz da tekrar başlarsın canim. Reglin ne zaman olacak ?

Cnm bende 22 ocakta asilama oldum. Ignenin 11.Günü idrar testi yaptım çok zor görülen ikinci çizgi vardı iğnenin etkisidir diye düşündüm sonra duramayıp 13.Günü tekrar test yaptım ikinci çizgide cıktı resmide yollucam cumada kontrolüm var inşallah kan dada pozitif görürsem çok sevinicem şimdi sevinip sonra üzülmeyimdiye net olarak bakmıyorum

Eklentiler

• 20210202_085025.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 22
Canm bence sonucun pozitif cikacak once cok silip cikip sonra belirginleşmesi betanin yukseldigini isaret eder yarn sabah tekrar test yapip koyulasma durumuna bakabilirsin simdiden hayirli olsunn inşallah saglikli bi gebelik olur sorun neydi sizde ne zamandir bekliyordunuz

Tsk ederim canım rabbim herkese nasip etsin.
Ben ileri derece pko hastasiyim ilaç içmesem adet görmem 1 yıl o kadar kötü pko rahatsızlığım hiç yumurtlama olmaz bende 6 yıllık evliyim 1 buçuk yıl olmadi kendiliğinden sonra iğnelerle 2 kere asilama oldum ikiside tuttu ilk düşük olmuştu 2. De tuttu şuan 3 yaşında bi oğlum var çok şükür oğlumu doğum yaptığımdan beri korunmuyoruz ama hiç olmadi gene tedaviye başladım buda 3.asilamam inşallah buda tutmuştur. Benim hiç belirtim olmuyor nedense iğne nin etkisi ile bile belirti yaşamıyorum tutmadı diye üzülüp pozitif gördüm hep inşallah bundada öyle olur çünkü gene hiç belirtim yok

Yaaaa bu şaşkın yumurtalar niye böyle yapıyorlar ınsallah önümüzdeki aya kist kalmaz da tekrar başlarsın canim. Reglin ne zaman olacak ?
Benide şaşkına cevirdiler resmen 1 Şubat'ti fakat şuan geçti iğneyi biraktim 1 haftaya fakan olurum heralde.İnsallah kalmazda 1 ay daha uzamaz

Durdular durdular patladilar maşallahh 24 4gunde nasil bu kadar cabuk buyumuş ya hayirlisi olsun kuzum inşallah sikintisiz atlatirsin bu surecj
Sağol kuzum inşallah çabucak adet olurum.Durdu durdu 4 günde nasıl böyle patlama yaşadılar anlayamadim.Ama yinede güzel bişey demekki cevap veriyormuş.Allahtan sürekli takipteyim

Ay hadi İnşallah.İlk gebemiz sen ol

Eklentiler

• 20210204_111220_mfnr.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…