- 14 Aralık 2020
- 191
- 78
- 13
- 30
Durdular durdular patladilar maşallahh 24Malesef benimkide iptal oldu bugün.34 gündür büyümeyen yumurtalarin 24ü bugün büyümüş.en büyüğü 24 26mm olmak üzere birkaçı büyükmüş.Hemen iğneyi bırakalım kesin ohss olursun dedi.İliski yasak adet olana kadar dedi.Bakalim eger bi sonraki ay kist olarak kalmazlarsa önümüzdeki maçlara bakicaz
Yaaaa bu şaşkın yumurtalar niye böyle yapıyorlarMalesef benimkide iptal oldu bugün.34 gündür büyümeyen yumurtalarin 24ü bugün büyümüş.en büyüğü 24 26mm olmak üzere birkaçı büyükmüş.Hemen iğneyi bırakalım kesin ohss olursun dedi.İliski yasak adet olana kadar dedi.Bakalim eger bi sonraki ay kist olarak kalmazlarsa önümüzdeki maçlara bakicaz
Cnm bende 22 ocakta asilama oldum. Ignenin 11.Günü idrar testi yaptım çok zor görülen ikinci çizgi vardı iğnenin etkisidir diye düşündüm sonra duramayıp 13.Günü tekrar test yaptım ikinci çizgide cıktı resmide yollucam cumada kontrolüm var inşallah kan dada pozitif görürsem çok sevinicem şimdi sevinip sonra üzülmeyimdiye net olarak bakmıyorumANNE ADAYLARIMIZ
@Beritan0707 13.01.2021
Selinos 22.01.2021
B Busratuncsoy 01.02.2021
@snemnemnem 31.12.2020
Burcu2614 01.01.2021
@dryakbas 12.01.2021
@Ufukkayra 10.01.2021
@Besteagrz 06.01.2021
@Busenurdefne 18.01.2021
@Kelebekarsub 27.01.2021
@anneolmayolu 22.01.2021
@skylight06060606 14.02.2021
Canm bence sonucun pozitif cikacak once cok silip cikip sonra belirginleşmesi betanin yukseldigini isaret eder yarn sabah tekrar test yapip koyulasma durumuna bakabilirsin simdiden hayirli olsunn inşallah saglikli bi gebelik olurCnm bende 22 ocakta asilama oldum. Ignenin 11.Günü idrar testi yaptım çok zor görülen ikinci çizgi vardı iğnenin etkisidir diye düşündüm sonra duramayıp 13.Günü tekrar test yaptım ikinci çizgide cıktı resmide yollucam cumada kontrolüm var inşallah kan dada pozitif görürsem çok sevinicem şimdi sevinip sonra üzülmeyimdiye net olarak bakmıyorum
Tsk ederim canım rabbim herkese nasip etsin.Canm bence sonucun pozitif cikacak once cok silip cikip sonra belirginleşmesi betanin yukseldigini isaret eder yarn sabah tekrar test yapip koyulasma durumuna bakabilirsin simdiden hayirli olsunn inşallah saglikli bi gebelik olursorun neydi sizde ne zamandir bekliyordunuz
Benide eklermisin listeye canımANNE ADAYLARIMIZ
@Beritan0707 13.01.2021
Selinos 22.01.2021
B Busratuncsoy 01.02.2021
@snemnemnem 31.12.2020
Burcu2614 01.01.2021
@dryakbas 12.01.2021
@Ufukkayra 10.01.2021
@Besteagrz 06.01.2021
@Busenurdefne 18.01.2021
@Kelebekarsub 27.01.2021
@anneolmayolu 22.01.2021
@skylight06060606 14.02.2021
Benide şaşkına cevirdiler resmenYaaaa bu şaşkın yumurtalar niye böyle yapıyorlarınsallah önümüzdeki aya kist kalmaz da tekrar başlarsın canim. Reglin ne zaman olacak ?
Sağol kuzum inşallah çabucak adet olurum.Durdu durdu 4 günde nasıl böyle patlama yaşadılar anlayamadim.Ama yinede güzel bişey demekki cevap veriyormuş.Allahtan sürekli takipteyimDurdular durdular patladilar maşallahh 244gunde nasil bu kadar cabuk buyumuş ya hayirlisi olsun kuzum inşallah sikintisiz atlatirsin bu surecj
Ay hadi İnşallah.İlk gebemiz sen olCnm bende 22 ocakta asilama oldum. Ignenin 11.Günü idrar testi yaptım çok zor görülen ikinci çizgi vardı iğnenin etkisidir diye düşündüm sonra duramayıp 13.Günü tekrar test yaptım ikinci çizgide cıktı resmide yollucam cumada kontrolüm var inşallah kan dada pozitif görürsem çok sevinicem şimdi sevinip sonra üzülmeyimdiye net olarak bakmıyorum
Ay hadi İnşallah.İlk gebemiz sen ol
Canım bu gün aşılamanın 14.günü bugünkü testim daha koyu cıktı çok şükür yarın sabahta hastaneye gidicem kan dada çıkar inşallahAy hadi İnşallah.İlk gebemiz sen ol
Harika yaaa ♡Canım bu gün aşılamanın 14.günü bugünkü testim daha koyu cıktı çok şükür yarın sabahta hastaneye gidicem kan dada çıkar inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar hepiniz içinde dua ediyorum bu bnim 3. asilamam eğer buda tutarsa 3 asilamamda da tutmuş olucakHarika yaaa ♡
Diger baslikta konustuk da, siz de oyle bir his olmadi degil mi?Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar hepiniz içinde dua ediyorum bu bnim 3. asilamam eğer buda tutarsa 3 asilamamda da tutmuş olucak
Hayır canım ben 3 asilamada da hiç belirti felan yaşamadım simdikinde de hiç belirtim yokDiger baslikta konustuk da, siz de oyle bir his olmadi degil mi?
Gozunaydinnnn canim . Saglikla ilerlesin inşallah. Degerini bizimlede paylas.Canım bu gün aşılamanın 14.günü bugünkü testim daha koyu cıktı çok şükür yarın sabahta hastaneye gidicem kan dada çıkar inşallah
Tsk ederim canım darısı sizlere olsun inşallah yarın öğrenir öğrenmez yazarım buraya :)Gozunaydinnnn canim . Saglikla ilerlesin inşallah. Degerini bizimlede paylas.
Canim sonucun cikti miiiTsk ederim canım darısı sizlere olsun inşallah yarın öğrenir öğrenmez yazarım buraya :)
Bat tarihim 5 şubatti canım beta 154.80 cıktı çok şükürCanim sonucun cikti miiibat kacti senin?
Beta değerim 154.80 cıktı canım çok şükürGozunaydinnnn canim . Saglikla ilerlesin inşallah. Degerini bizimlede paylas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?