Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallahh bu mutluluk hepimize nasip olur canim benim ben de oyle biliyordum doktoruma sordum konusuruz dedi acik kapi birakti inşallah iki tane yapar

İnşallahh bu mutluluk hepimize nasip olur canim benim ben de oyle biliyordum doktoruma sordum konusuruz dedi acik kapi birakti inşallah iki tane yapar
Ayy bende 2 tane istiyorum. Esimde 2 diyor . Bakalim doktor ne diyecek durumum ne olacak. Hayirlisiyla pozitif olsun insallah hepimizin .

Ayy bende 2 tane istiyorum. Esimde 2 diyor . Bakalim doktor ne diyecek durumum ne olacak. Hayirlisiyla pozitif olsun insallah hepimizin .
Sorumlulugunu kabul edersek bence iki yaparlar diye dusunuyorum ikiz gebelik gercekten zor ve riskli bi sureç ama hakkimizda hayirlisi neyse o olsun inşallahh pozitif goruruzz ben simdi de acaba transferden onceki bu ayda gebe kalirmiyim umudundaym rabbim nasip eder belki belli mi olur

Tabikii mutlaka değerlendir. Stres yapma sakin ol bu ay nasil olsa yumurtalarin var oyle yada böyle olacak. Bu sekilde hamile kalanlarda var burda denk geldim daha önce. Birde o kadar hormon yüklendi bi anda vücuttan atılmıyor. Nasipse el getirir yel getirir sel getirir demisler.
Ustelik masallah diyim 10 yumurta cok iyi hepside 5. Gün.
Ikiz olursada bi seferde dükkanı kapatiriz oh mis olur

Ahh ahh o stres yok mu bi yenebilsem gerçi eskiye gore takmiyorum artik streste çok yok eskisine gore. İnsan bir sure sonra alişiyor sanirim.. Ay inşallahh hayirlisiysa ikiz olsun

Dayanamadim bu ay ovulasyon testi aldim mesela

Dayanamadim bu ay ovulasyon testi aldim mesela
Yaaa o inanılmaz bir stres yapıyor. Kesinlikle sevemedim. Günü tuttutalim derken o kadar cok stres olmustum ki. 1 ay kullandim sonra biraktim. Akisina bırakmak daha uyi. Duzenli iliski olduktan sonrada gerek yok zaten ovulasyon testine bence

Bu ay yogun calisiyoruz esim de ben de ona gore boşluk yapacağim genelde 16-17.gunler yumurtluyorum ben ama gecen ayki tedaviden oturu degisecek gunu buyuk ihtimal

Bu ay yogun calisiyoruz esim de ben de ona gore boşluk yapacağim genelde 16-17.gunler yumurtluyorum ben ama gecen ayki tedaviden oturu degisecek gunu buyuk ihtimal
O zaman iyi yapmışsın, Hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay ❤

Kızlar nasılsınız benim aşılamam iptal oldu 7 tane olgun yumurtam olduğu için çoğul gebelik riskinden dolayı iptal oldu ancak bana kendinde deneme ilişkiye girme ohss olursun dedi hemşire sizce kendim denesem ohss olur mu biliyormusunuz

Canm 7 yumurtayla ohss hic duymadim ama tabiki bu konuda uzman olan kişiler daha iyi bilir

Kızlaaaar bugün güzel haberlerle geldiiim 30 günün sonunda 2 yumurtam 11 ve 10 mmye ulaşmış çok şükür. 4 günüm daha var eğer 18e ulaşırlarsa aşılama olucak inşallah bu ay
Caniim çok sevindiim gozunaydinn rabbim hep guzel haberler almayi nasip etsin inşallahh daha da buyur

Kızlaaaar bugün güzel haberlerle geldiiim 30 günün sonunda 2 yumurtam 11 ve 10 mmye ulaşmış çok şükür. 4 günüm daha var eğer 18e ulaşırlarsa aşılama olucak inşallah bu ay
Ayy insallah hemencecik büyür. 2 yumurtan olmasi ve boyutlarinin yakin olmasida güzel olmus. Rabbim çifter çifter versin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…