- 14 Aralık 2020
- 191
- 78
- 13
- 30
Umut hep var.Rabbimden dualarimi hic eksik etmiyorum.Kendim için degil herkes için hep dua ediyorum.Bundan sonra sizlerde varsınız dualarimdaYa kuzum bende ebeyimyalniz degilsin hepimiz inan ayni durumdayiz tabiki sen uzun suredir bekliyorsun bu surec hakli olarak cok yipratmiştir seni ama belki nasibin bu aydadir inşallahh belli mi olur umut her zaman olsunn
Amin canım inşallahBenimde ayni canim 2-3gune olurum adetay inşallahh hepimiz guzel haberi aliriz ocak ayinda
Bizimde aynı canım eşimin sperm sayısı düşükBende Ocak ayında aşılama deneyeceğim ben biraz en erkenciniz olabilirim6 ayımız olacak Ocak ayında şans eseri eşimin sperm sayısının az olduğunu öğrendik ondan dolayı doktorumuz aşılamayı önerdi. Hsg hormonlar hepsi yapıldı Aralık sonu klomenle yapalım dedi doktorumuz
Sayınız kaç? Biz cuma günü testi tekrarlicaz eğer hafif düşükse aşılama yaptıracağız fazla düşükse tüp bebek düşündükBizimde aynı canım eşimin sperm sayısı düşük
Pcos maalesef ama buna da şukurAmin canım inşallah25inde bekliyorum bende hastalığımı . Sizin sorun nedir canım
Erkenci degilsin canim bi sorun varsa hemen duzeltmek yola koyulmak en dogrusu tabiiBende Ocak ayında aşılama deneyeceğim ben biraz en erkenciniz olabilirim6 ayımız olacak Ocak ayında şans eseri eşimin sperm sayısının az olduğunu öğrendik ondan dolayı doktorumuz aşılamayı önerdi. Hsg hormonlar hepsi yapıldı Aralık sonu klomenle yapalım dedi doktorumuz
Canım bizim ilk sayımız 6 milyondu daha sonra 50 milyonlara çıkardık tedaviyle en son Mayıs ayında vermişti test nasıl olacak bakalımSayınız kaç? Biz cuma günü testi tekrarlicaz eğer hafif düşükse aşılama yaptıracağız fazla düşükse tüp bebek düşündük
Hakkımızda hayırlısı olsun canım buradaki herkes inşallah Ocak ayında hamile olur yeni yıla en güzel şekilde girerizPcos maalesef ama buna da şukur3aydir adetim duzenli ama yine de olmadi sebepsiz infertiliteye dogru gidiyoruz
Amiin amiiin inşallahhHakkımızda hayırlısı olsun canım buradaki herkes inşallah Ocak ayında hamile olur yeni yıla en güzel şekilde gireriz
E sizin gayet yeterli canımCanım bizim ilk sayımız 6 milyondu daha sonra 50 milyonlara çıkardık tedaviyle en son Mayıs ayında vermişti test nasıl olacak bakalım
Haklısın canımErkenci degilsin canim bi sorun varsa hemen duzeltmek yola koyulmak en dogrusu tabii
Yeterli gibi ama normal yollardan olmuyor baksanaE sizin gayet yeterli canım
Sat 26 Kasım bat 28 AralıkKizlar bat tarihleriniz belli olunca bana yazin tablo yapayim
Bizim ilk öğrendiğimizde 11 milyon civarıydı sonra 20 milyon civarına çıktı cuma günüde test tekrarlanacak. Eğer güzel bir artış olmuşsa aşılama denicez eğer düşmüşse tüp bebeğe dönecez çünkü ben ağır depresyon geçirdim dayanamıyorum artık. Günlük hayatım mahvoldu. İlk çocuğu bir olsaydı eski mutluluğuma bi dönim eşimin tedavisine öyle devam ederiz dedik. Gerçekten insanların Bebek için güzel güzel dilekleri bile kalbime dokunur olduYeterli gibi ama normal yollardan olmuyor baksanasizin kaç sayınız
Benim sat 24 kasım. Bata bakmicam kesinlikle takvimi asla açmıyorumKizlar bat tarihleriniz belli olunca bana yazin tablo yapayim
Olmaz soylemen lazimBenim sat 24 kasım. Bata bakmicam kesinlikle takvimi asla açmıyorumama aşılama yapılmadı bu ay
Bu dediğine katılıyorum.Yakin çevremde benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu ayni ortama girdiğimizde kimse bisey demese bile ki diyen birisi mutlaka bulunuyor.Cocuklarla oynarim ilgilenirim asla onlari kiskanmam fakat bu sorular gelince önce kendini yetersiz hissettirip ardından olur ya olur doktora gitmediniz mi kendilerince teselli cümleleri beni boğuyor resmen.Birdaha da bi ortama girmek istemiyorum uzun süre.Pandemi bu anlamda çok sey katti bana artik ev iş arasi kendi kendime teselli veriyorumGerçekten insanların Bebek için güzel güzel dilekleri bile kalbime dokunur oldu
Ayni fikirdeyim ne kadar az insan o kadar çok huzur bu surecte.. hele şu ya cok takiyorsun sal biraz diyenler varya saldirasim geliyorBu dediğine katılıyorum.Yakin çevremde benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu ayni ortama girdiğimizde kimse bisey demese bile ki diyen birisi mutlaka bulunuyor.Cocuklarla oynarim ilgilenirim asla onlari kiskanmam fakat bu sorular gelince önce kendini yetersiz hissettirip ardından olur ya olur doktora gitmediniz mi kendilerince teselli cümleleri beni boğuyor resmen.Birdaha da bi ortama girmek istemiyorum uzun süre.Pandemi bu anlamda çok sey katti bana artik ev iş arasi kendi kendime teselli veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?