Ocak ayında aşılama yaptiracak olan arkadaşlar bu sureci beraber takip edeliiim
@Beritan0707 | 13.01.2021 |
| 22.01.2021 |
B Busratuncsoy | 01.02.2021 |
| 31.12.2020 |
| 01.01.2021 |
@dryakbas | 12.01.2021 |
@Busenurdefne | 18.01.2021 |
@Kelebekarsub | 27.01.2021 |
A anneolmayolu | 22.01.2021 |
S Spagetti bolonez | 14.02.2021 |
Hadi hep birlikte güzel enerjiler oluşturalımOcak ayında aşılama yaptiracak olan arkadaşlar bu sureci beraber takip edeliim
Hoşgeldiin canm ne zamandir bekliyorsun kacinci asilaman kendinden bahseder misin birazHadi hep birlikte güzel enerjiler oluşturalım
Bende pcosum canim 15aydir istiyoruz 2.5yillik evliyim 6kere klomen kullandim olmadi poliblerim vardi histereskopi oldum onlar alindi ardindan hsg cekildi amh bakildi vs 2ay once tedaviyi işe yaramiyor diye birakmiştim ama esim tutturdu asilama deneyelim diye bizde ciktik bu yola bakalim neler olacak5 yıllık evliyim.PCOS taniliyim.Öncesinde hep baska tedaviler gördüm klomen otriville gibi,bitkisel yöntemler falan denedim.En son karar verip basladik 4 ay önce fakat bu seferde adet olamadim.Doktorum izne çıktı falan derken bu ay kismet oldu.Hsg ofis histereskopi çektirdim.Ay sonunda aşılamam olacak inşallahSende bahset bakalım
Hosgeldin canim hayirli haberler alirsin inşallahhMerhaba arkadaşlar bende bugün 2. Aşılamamı yaptırdım. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız.
Neredeyse ayni zamana denk geliyoruz.Eger gecikme falan olmazsa benimde ocağın ilk haftasina denk geliyorBende pcosum canim 15aydir istiyoruz 2.5yillik evliyim 6kere klomen kullandim olmadi poliblerim vardi histereskopi oldum onlar alindi ardindan hsg cekildi amh bakildi vs 2ay once tedaviyi işe yaramiyor diye birakmiştim ama esim tutturdu asilama deneyelim diye bizde ciktik bu yola bakalim neler olacakbenimde ocagin ilk haftasinda olacak inşall
İnşallahh olur eğer tutmazsa ki inşallah tutar ikinciyi denemeyi dusunuyor musunNeredeyse ayni zamana denk geliyoruz.Eger gecikme falan olmazsa benimde ocağın ilk haftasina denk geliyor
Hosgeldin canim hayirli haberler alirsin inşallahhsen ne zamandir istiyorsun inşallah son aşilaman olur
Hikayelerimiz az cok ayni bende ilk yil istemedim hem de hiç ama oyle yapmamak gerekmiş iste nerden bilecektik hayirlisi boyleymişİnşallah bende 2017 yılında evlenen ve 1 sene boyunca çocuk düşünmeyen gillerdenim :) Sonra da böyle peşine düşenlerdenim.
2018 yılında şiddetli karın ağrısıyla doktora gidip yumurtalıklarıma yakın bir kist oluştuğunu vee kanama yaptıgını öğrendim apar topar bir ameliyat sonunda yumurtalıklarıma zarar vermeden kurtuldum :) Sonrasında bir müddet doktor bekleyelim gebelik için dedi bekledik. Sonrasında da klomen tedavisi ve çatlatma iğnesiyle bu serüven başladı 5-6 kere bu döngüde ilerledim ama malesef sonuç hep negatif oldu. En sonunda rahim filmi çektirdik oda temiz ,, eşimin sperm sonuçları da olumsuz değildi ve artık aşılamaya karar verdik...
Ekim ayında 1. aşılamam çok stresten (Bence) tutmadı :) 1 Ay ara verdik . Ve bu ay adetin 3.günü femara ilacını kullanarak yumurtalarımı geliştirip ovitrelli çatlatma iğnesi oldum. Bugünde aşılama yapıldı .. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
BEnimde bu ayın sonuna geliyor herşeyim hazır Adet olmayı bekliyorumOcak ayında aşılama yaptiracak olan arkadaşlar bu sureci beraber takip edeliim
Doktorum 3 kez deneyelim tutmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi.Hsgde, histereskopide fiziksel hiçbir sorun çıkmadı.Esimde de öyle.Eger kendiliğinden olcak olsaydı 5 senedir tutardi.Bizim desteklememiz lazım demekki.Pcosa bağlı sebebi bilinmeyen kısırlık dedi.İnşallahh olur eğer tutmazsa ki inşallah tutar ikinciyi denemeyi dusunuyor musun
Ben hep istedim hic korunmadim.Vajinismus ile savaştım 4ay . İlk sene beklesende istesende hepimizin vardığı nokta burasiHikayelerimiz az cok ayni bende ilk yil istemedim hem de hiç ama oyle yapmamak gerekmiş iste nerden bilecektik hayirlisi boyleymişamiin inşallahhh inşallah tutarda ilk gebemiz sen olursun
Aynı benBen hep istedim hic korunmadim.Vajinismus ile savaştım 4ay . İlk sene beklesende istesende hepimizin vardığı nokta burasiİnşallah güzel haberler alırız buradan
Benimde ayni canim 2-3gune olurum adetBEnimde bu ayın sonuna geliyor herşeyim hazır Adet olmayı bekliyorum
Ben de ayni durumdayn suan spermde sikinti yok adetlerim bile duzene girdi 33gunde 1saati bile sasmiyor artik ama yine de yok yani olmuyorDoktorum 3 kez deneyelim tutmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi.Hsgde, histereskopide fiziksel hiçbir sorun çıkmadı.Esimde de öyle.Eger kendiliğinden olcak olsaydı 5 senedir tutardi.Bizim desteklememiz lazım demekki.Pcosa bağlı sebebi bilinmeyen kısırlık dedi.
İnşallahhhhBen hep istedim hic korunmadim.Vajinismus ile savaştım 4ay . İlk sene beklesende istesende hepimizin vardığı nokta burasiİnşallah güzel haberler alırız buradan
Her ay bi ilaç bu tedavi o olmadi bide bunu deneyelim hadi bide şundan deneyelim diyee diyee 5 yıl olmuş.Her ay yaklaştıkça heyecanlanmalar acaba midem mi bulaniyo ki ishal oldum gebelik belirtisi mi göğüslerim sanki hassas gibi hemen bakiyodum belirtilerine.Ardindan hemen kan veriyorum,idrar testi yapıyorum.Adetim zaten hep gecikmeliydi son 1 seneye kadar.Bunu bile bile her ay ayni heyecan bikmadan usanmadanBen de ayni durumdayn suan spermde sikinti yok adetlerim bile duzene girdi 33gunde 1saati bile sasmiyor artik ama yine de yok yani olmuyorolsun da canm Allahn izniyle asilamada olur tup bebekte olu elimizden geleni yapicaz
Ya kuzum bende ebeyimHer ay bi ilaç bu tedavi o olmadi bide bunu deneyelim hadi bide şundan deneyelim diyee diyee 5 yıl olmuş.Her ay yaklaştıkça heyecanlanmalar acaba midem mi bulaniyo ki ishal oldum gebelik belirtisi mi göğüslerim sanki hassas gibi hemen bakiyodum belirtilerine.Ardindan hemen kan veriyorum,idrar testi yapıyorum.Adetim zaten hep gecikmeliydi son 1 seneye kadar.Bunu bile bile her ay ayni heyecan bikmadan usanmadanKendime söz veriyorum bu ay düşünmicem bile diyorum 20 gün yok bisey düşünmüyorum tarihe bi bakıyorum anaam adetim yaklaşmış ben hemen başlıyodum kiprasmaya yine.hic düşünmeden edemedim Bide bu pandemi donemide çok etkiledi psikolojikmen.eşimde bende saglikciyiz.Bu ay denk gelicez inşallah Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?